- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi yaseminbudak
Aileniz kaçta bekliyordu kahvaltıya ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"kahvaltıyı hazırlayıp eşim de gelince sofraya çağırmak zor olmasa gerek."Yani benim beklediğim de bana hiç dokunmasın degil.tabiki kalkarım saglıgım yerinde çok şükür.ama uyuyosam o an demek ki uyanamamışım kahvaltı hazırlayıp eşim de gelince sofraya çağırmak zor olmasa gerek
Ailesini görmezden gelmedim nişanlıylen bile çok ölçüp tarttım.ama o kadar değişikmiş ki.nişanlıyken yerimden kaldırmak şöyle dursun nerdeyse yatağıma sofra kuracaktı.en ufak falso vermedi.sürekli agzında dua güzel laflar vardı.siz sadece mutlu olun anne baba diyin yeter diyordu.bi evlendim tam tersi oluverdi.başka biri hakkında konusurken bile o gelinde hiç iş yapmıyor diyor.kafayı takmış durumda.ve yüksündüğüm herhagi bie konu yok ben sadece odaya dalmasını ve bana karşı tavrını sorguladım.
Çok şükür yaşamadım.Derdi kahvaltı değil zaten evet derdi kayınvalidenin varlığı ve bayram sabahı o evde olmak.Bu durumun çözüm merci eşi.Sizi o aileye bağlayan insan eşiniz ama eşimle kötü olmiyim mantığıyla hep suç kayınvalidelerde.Kadın öyle , değişmez , hiç mi anlaşılmıyor evlenmeden önce? Hayır yahu anlaşılıyor da sizler görmüyorsunuz bence.Görseniz de senede 2 kere görücem nasılsa diye önemsemiyorsunuz.Senede 2 kere görülen kişi hakkında konu açacak kadar ne yaşıyorsunuz yahu?Cok az insan kaynanasina dusman girerek evleniyodur emin olun her gelin baslarda saygili ne yapacagini bilemez sekilde evleniyolar ben oyleydim en azindan ama kaynana da damat kismida saygili olacak geline ki kimse rahatsiz olmasin ayrica konu sahibinin derdi kahvaltiyi hazirlamak degil zaten dan diye iceri dalmasi benimki de onun aynisiydi dan diye odama dalmalar daha ne saygisizliklar yasamadiysaniz anlamaniz mumkun degil
Burda kahvaltıya yüksünmek anlamı çıkmıyor ama sizin bakış açınız o sanırım.benim odama dalıp bana tavır yapacagına kahvaltıyı hazırlayıp cagırmak Zor degil dediö."kahvaltıyı hazırlayıp eşim de gelince sofraya çağırmak zor olmasa gerek."
Gerçekten de yüksünmemiş gibi bir haliniz var.Pardon.
10 10 bucuk gibiAileniz kaçta bekliyordu kahvaltıya ?
Evet bende cok yakın degilim mesafeyi koruyorum.daha önceki konularıma göz atarsanız anlarsınız.Biraz kendinizi sorgulayın , acaba gerçekten gidince yabancı gibi mi duruyorsunuz ? Misafirim deyip durmuşsunuz.
Devam ediyorım ama o zaman da adım utanmaza cıkıcakCay demleyip iki peynir zeytin koymak icin senden niye yardim bekliyor? Sen yokken tek basina hazirlamiyor muymus? Klasik kv zihniyeti iste gelinsen surekli is yapmalisin. Bildigini yapmaya devam et bence. Seni kendince yola getirmeye calisiyor
Amacım polemik değil , onun sizin odanıza dalıp tavır yapacağına kahvaltıyı hazırlaması zor olmadığı gibi sizin de erken kalkıp kahvaltı hazırlamaya yardım etmeniz zor değildir diye düşünüyorum.Nişanlıyken anlamadınız böyle birileri olduğunu , pekala diyelim.Burda kahvaltıya yüksünmek anlamı çıkmıyor ama sizin bakış açınız o sanırım.benim odama dalıp bana tavır yapacagına kahvaltıyı hazırlayıp cagırmak Zor degil dediö.
Gercekten anlasilmiyor nisanliyken birde is gercekten erkekte geciyo karima laf gelmesin ama benim kaynanam mutfakta yardim ettigimde cikardigim tabaklari geri yerine koyar baska tabak cikarir bardaklari begenmez hangisni cikarayim desen farketmez der yemek yapiyim desen buz dolabini actirmaz sen otur ben yaparim derdi sonra bi duydum gelin hicbisey yaomiyo is bilmiyoya cikti adim sanki kendi evimi o cekip ceviriyo tabi 15 sene olunca simdi ne derse desin etrafinda kimse inanmiyo o baska ama ben cok ezildim siz yasamamissiniz iste anlamanizi beklemiyorum hic te anlamayin zaten yasarken cok zor gercektenÇok şükür yaşamadım.Derdi kahvaltı değil zaten evet derdi kayınvalidenin varlığı ve bayram sabahı o evde olmak.Bu durumun çözüm merci eşi.Sizi o aileye bağlayan insan eşiniz ama eşimle kötü olmiyim mantığıyla hep suç kayınvalidelerde.Kadın öyle , değişmez , hiç mi anlaşılmıyor evlenmeden önce? Hayır yahu anlaşılıyor da sizler görmüyorsunuz bence.Görseniz de senede 2 kere görücem nasılsa diye önemsemiyorsunuz.Senede 2 kere görülen kişi hakkında konu açacak kadar ne yaşıyorsunuz yahu?
10 10 bucuk gibi
Çok yaşayın emi. Öncelikle yaşımı söyliyim 39. Yani kv falan değilim. Ama sonuçta onun evindesin sen anlam yüklemesende bayram yani namazdan gelincek kahvaltı yapılcak kalkıp hazırlamanmı gerekir hazıra konmanmı. Sonuçta oda bir kadın ve buna sinir olmuş belliki ve söyliyerek değil kapıyı çalmıyarak belli etmiş. Ne olur birazda kendinizde hatayı arasınız herkes kv sini eleştiriyor ama kimse yaşlılık psikolojisi nedir bilmiyor. Gıcıkta olsak biraz hürmet etmek lazım.Ee ama senin de kalkman gerekirdi. Sonuçta orda tatile gitmedin