Bayram sabahı bir kahvaltı mevzusu!

Sizin için bayramlar önem arz etmiyor olabilir ama genelde bayram sabahları istemeye istemeye de olsa erken kalkılır. Hele ki misafir olarak gittiğiniz bir evdeyseniz, gerekirse alarm kurup kalkmanız gerekirdi. Tatile değil bayram için eşinizin ailesinin evine gitmişsiniz çünkü. Ben de istemem ama mecburen birkaç gün katlanırım.
Kayınvalidenizin odaya dalması tam bir nezaketsizlik örneği. Siz kahvaltıya yetişmeye çalışırken eşinize iş buyurması da gıcıklıktan başka bir şey değil ama madem huyunu biliyorsunuz, kahvaltıya gideceğiniz gün erken kalkıp rahat rahat hazırlansaydınız, iki ayağınız bir pabuca girmemiş olurdu.
BiZim hazırlanıp çıkmamız yarım saat sürmedi.yetişecektik daha kahvaltın saatine.bana hem de diyor ki kv hemen mi gidecektiniz?kahvaltı kaçta yapılıyorsa?beni erkenden uyandırıyor aileme gelince hemen mi gidecektiniz oluyor

Ben kv den kesinlikle benden önce kahvaltı hazırlasın diye beklemiyorum.ben eşim gelince zaten uyanıp girerdim mutfaga.birlikte hazırladık kahvaltıyı.Ya da en olmadı bana geceden bizde adetler böyledir birlikte yapalım anlamlı oluyor falan deseydi odama gireceğine.
İlk defa mı bayramda bir arada kaldınız ? Keşke eşiniz size biraz Bayram adetlerinden bahsetseymiş

her zaman iş yap diye bekliyolar bu net bu kız çalışıyor iki gün bayram tatili yapıcak uyusun dinlensin yok hiç düşünmezler bayramlarda daha çok stres oluyorsun dinleneceğin yerde bir an önce evime gitsem diye bakıyorsun bu hiç hoş bi durum olmuyo keşke rahat etsende daha çok kalmak istesen ama olmuyo

Sanki benim kvdeyi anlatıyorsunuz kişi benimkinde daha neler var neler ..acıtasyon duygu sömürüsü haftada 2 gün iznim olurdu arada sırada eşimin aşırı ısrarı üzerine gider kalırdık eşim evden çıktığı dakika mutfağı dökerdi ..
Bildiğin tencere tava ne varsa kapak çarpardı ..
Birgün bir Delirdim tam Delirdim şimdide görüşmüyorum mutluyum ..
Delirince geri dönüşü olmayacak işte biliyorum.ama bende yakıcam gemileri az kaldı hissediyorum.o kadar degişik bi insan ki.eşin olunca başka ben olunca başka

her zaman iş yap diye bekliyolar bu net bu kız çalışıyor iki gün bayram tatili yapıcak uyusun dinlensin yok hiç düşünmezler bayramlarda daha çok stres oluyorsun dinleneceğin yerde bir an önce evime gitsem diye bakıyorsun bu hiç hoş bi durum olmuyo keşke rahat etsende daha çok kalmak istesen ama olmuyo
Aynen durum bu.sonra da diyolar ki neden bizi arayıp sormuyorsunuz.

Kendi kızı olsa rica da bulunur en azından ya da geceden söyler.beni en cok kızdıran nokta ise eşimin yanında çok iyi eşin yokken laf carpması
Baya iki yüzlülük yapıyor işte.Görmezden geliceksiniz başka yapacak bişe yok düzelmiyorlar çünkü

Yok bacim ya asil adap bilmeyen onlar bizde misafr ustunede sicsa en guzel sekilde agirlanir
Evet hem böyle davranıp hem de en iyi gelin ben olayım diye bekliyor heralde.benimle yüz göz olmasa saygı çerçevesinde anlaşıp gidicez.onun tek bir düşüncesi var ben erkek annesiyim gelin bana hizmet etsin gelinin annesi beni sürekli arasın sorsun bizimle ilgilensinler.nerden geliyo aklına böyle seyler bilmiyorım.o kadar rahatsız etti ki beni artık.söyleyip kurtulcam

Ben de böyle bir konudan yeni evli iken kv ye patlamistim.Ondan sonra ne odama daldı ne de hizmetcisimisim gibi davrandı..Açıkça tavrini koy

Ben de böyle bir konudan yeni evli iken kv ye patlamistim.Ondan sonra ne odama daldı ne de hizmetcisimisim gibi davrandı..Açıkça tavrini koy
Ben o an ne yapacagımı bilemediğim için kalktım.gittim işin ucundan tuttum ama tabi tavırlıydım bende.benimde sorunum şu ki karşı karşıya gelirsen eger biriyle bidaha yüzüne bakmak istemiyorum

Eşimin yanında duygu sömürüsü ben size napıyorum sizden ne istiyoum diyor.eşim olmayınca bana laf sokmalar.görmezsden gelemiyorum ki her an tetikte bekliyor kadın sanki.
Eşin farkındamı peki annesinin davranışlarının.ben eşime annesiyle alakalı bişe anlatınca klasık gelin kaynanasınız diyip geçiştiriyor

Evet hem böyle davranıp hem de en iyi gelin ben olayım diye bekliyor heralde.benimle yüz göz olmasa saygı çerçevesinde anlaşıp gidicez.onun tek bir düşüncesi var ben erkek annesiyim gelin bana hizmet etsin gelinin annesi beni sürekli arasın sorsun bizimle ilgilensinler.nerden geliyo aklına böyle seyler bilmiyorım.o kadar rahatsız etti ki beni artık.söyleyip kurtulcam

aynen öyle sanki zorla kız vermişler evde kalıyomuşsunda almışlar seni gibi minnettarlık bekliyolar hizmet et bol bol devamlı ara sor ne var ne yok anlat akıl iste ailende arasın onları kızları onlarda ya arayı iyi tutsunlar falan filan

Benm kv boyleydi bi kere annem ve kv bendeydi ayni gun.kv anneme durduk yere bu evde sen oglan annesi oldun ben kiz dedi.annem sok oldu yazik kadin cvp bile vermedi.annemler ne zaman bana gelse bi bahane bulup bizi cagirirdi yada annem geldgi gbi kendide gelirdi hic normal bi kadin degildi bu tiplerle gorusulmez malesef iyi de olsan yaranamazsin

merhaba kk.
Hiç uzatmadan konuya gececegim.Bayram dolayısıyla eşimin ailesinin yanında kalıyoruz.Bayram sabahına özel anlam yüklemem ben onu da belirteyim.eşim namaza gitti o sırada bende uyuyup uyanıyorum sürekli sonra bi ara odanın kapısı açıldı tak diye.
Ben ilk önce uykumdan uyanamadan anlamadım eşim mi acaba diye düşündüm.sonra yine dalmışım bu kez kv geldi hadi kahvaltı hazırlayalım şimdi gelirler diye.
İstegi gayet normal ama tavır yanlış değil mi sizce? İnsan bi kapıyı çalar bi bekler cevap gelmesini!
Ben tavırlarından söylediklerinden anladım hiç iş yapmıyosun bari bunu yap tavrı bu.
Bi konu anlatıyorum mesela birinin yaptıgı kışlık hazırlıkları en azından boş durmuyomuş bak diyo bana!
Yani kısacası ben evde gelin oldugum için benim hizmet etmemi bekliyor ve bunu belli ediyor.

İkinci kahvaltı meselesi ise; başka gün bayram sabahı kendi ailem yarın kahvaltıya bekliyoruz dedi.biraz gec kalmış bi şekilde uyandık apar topar hazırlanıyoruz yetişelim diye kv eşime etleri kasapa götür diye görev verdi.sebebi neymiş kp uyanmazmış şimdi.Bu nasıl düşüncesizlik biz kv ye geceden haber verdik sabah kahvaltıya yetişcez diye?
Gercekten sebepsiz yere gerildim.Bunu bilerek yapması çok üzücü degil mi?
Bende bunu anlamiyorum emrivaki tavirla.yani gelin aldik hizmetci gozuyle bakiyorlar. Yaoacaksin yaomak zorundasin. Bu sacmalik yani. Kendi kendilerinden sogutuyorlar.kaoiyi calip guzelce kizim bizde kahvaltiyi hazirlasak gelirler simdi namazdan dese ben kalkar gule oynaya hazirlarim

Belkide kapiyi caldi ama uyku sersemi farketmediniz. Kendiniz demissiniz uyku sersemi esim mi degil mi anlayamadim diye. Belki caldi kapiyi siz duymayinca girip seslenmek zorunda kaldi. Birde ne bileyim artik aileden birisiniz gibi gorup samimiyetten iceri girmis olabilir.

Bende bunu anlamiyorum emrivaki tavirla.yani gelin aldik hizmetci gozuyle bakiyorlar. Yaoacaksin yaomak zorundasin. Bu sacmalik yani. Kendi kendilerinden sogutuyorlar.kaoiyi calip guzelce kizim bizde kahvaltiyi hazirlasak gelirler simdi namazdan dese ben kalkar gule oynaya hazirlarim

aynen sürekli iş yapsın bide işlerini onlara göre yap istiyolar huyun suyun değişsin onlara benze yani onlardan öğren falan kızı yerine koysa kıyamaz zaten çalışıyo yazık diye

Back
X