Bayram sabahı yaptığım büyük rezillik saygısızlıkk :(((

Benim hata yapma lüksüm yok !

Ve ben bugün hata yaptım !!!

Sonuç güzel olabilirdi ama ben adamı daha 1 ay bile olmadan bu kadar yüz vermiş olacaktım ki bugün çok daha fazlası olduuu

Ne demek hata yapma lüksum yok. Hata yapmamışsın ki lüks diyesin
Bence senin hatan onun "mükemmel" olduguna inanman.
Kimse mükemmel olamaz..

Erkekler bu kadar dağınıklı sonusuna takar mı?tuhaf bence de o evde senın görmenı istemediği bişeyler var ailesiyle tanıştın mı?

Ne olabilir ki ? Hayır tanışmadım .. Nufüs cüzdanına da bakmadım..

Ablasıyla yaşıyor mesajlarımda belirtmiştim normal bir ev gibi geliyor bana yatak odası var oturma odası birde bebek odası mutfak banyo

normal ev iştee .. Ya o yaşadığı ablası değilde karısıysa!! o bebekte onun kızıysa!! ama ablası gelince bizi tanıştıracak onunu ağzından

cümle oydu çünkü hatta o yiğenini izin günlerinde gezmeye götürürmüş birlikte götürmeyi teklif ettii bebek burda değil o yüzden

götüremedik ama böyle olmasa niye öyle bir teklif yapsın ki ? ayrıca evdede dışarda da hep cep telefonu masada durur ve yanımda açar

konuşur gizli olsada o da olur .. ki evinde ben kalkıp mutfaktan su alsam bile izin isterim o da tabi canım al yap falan derr birşey

saklasa neden öyle ypsınkii ??

ALLAHım paranoyak oldummm yaaa nelerr düşünüyorumm aklıma mukayet olll

yaşınız kaç sizin, fazla duygusal davranıp kendinize yüklenmişsiniz.
siz gittiğinizde o size öyle bir tepki vermeseydi de hiçbir şey olmayacaktı, gittiniz diye o kadar lafı yemek zorunda değildiniz. laf söylenecek bir durum yok ortada. ben olsam direkt terk ederdim ve bir daha da konuşmazdım o kişiyle. siz trip atacağınıza o size trip atmış. günahı boynuna ama geceden kalmıştı belki, belki evde olmaması gereken birini siz geleceksiniz diye apar topar göndermek sorunda kaldı, bilemiyoruz ama bu kadar tepki verip üste çıkmasının altında bence de başka bir şey var gibi...

Ne demek hata yapma lüksum yok. Hata yapmamışsın ki lüks diyesin
Bence senin hatan onun "mükemmel" olduguna inanman.
Kimse mükemmel olamaz..

Bugüne kadar hiç yapmadğım birşeyi yapmak,, bedeli ağır olduu ..

Ben ona ne diyim kii ! Ben kendi değerimi bilmedikten sonra o napsınn

Bence tek hatan onun sana laf söylemesıne ızın vermem ve hatalıymış gıbı kabul etmen

Onun yanındayken böyle değildim kendimi savundum ama o çok kötü konuştu ve ilk defa bağırarark eve gelip arkadaşımda sen ağır ne

gidiosun deyince ipler koptu bendee ..

20 yaşındayım ..

Geçtiğimiz aylarda söz gibi birşey geçti başımdan ,, çok çok etkilendim ailemle huzurum yok .. Bi sevgilim olsun dedim ve başladım

bununla.. Eski sorunlarım ev sorunlarım hayatımda küçücük birşey olsa hemen bu moda giriyorum ister istemez elimde değill .. Çok fazla yıpranıyorumm...

Aylar sonra birine sarılınca mutlu oldumm ..

Arkadaşları sabaha kadar ondaymış ya onlar olsaydı nolcaktı diyor ? İnsan aramadan gelir mi diyor ? Hem saat kaç ki geliyosun dedii ...

geldiğimden beri ağlıyorumm .. akılsızlığıma yanıyorum, hanım hanımcık kız olup onun aamasını beklemeliydimm ..

yaşınızın küçük olduğu belli, siz eski söz durumunun etkisinden daha çıkamamışsınız belli, kendinize çok yükleniyorsunuz gereksiz yere çünkü, zaten yaşınız çok küçük bence böyle söz, nişan gibi durumlar için...
arkadaşları olsa ne olacakmış sanki, sabaha kahvaltı randevusu varsa, zaten sabaha kadar kimseyi misafir etmesin evinde.kahvaltı dediğin de sabah olur,akşam mı gidecekmişsiniz yani. siz çatkapı gitmemişsiniz,zaten o gün kahvaltı için sözleşmişsiniz,aramışsınız kaç kere,açmamış, mesaj da atmışsınız cevap vermemiş,siz de sürpriz yapmak istemişsiniz ama onun sizi orada o saatte görmeye tahammülü yokmuş demek ki,seven insan olsa böyle yapmazdı yoksa.
bence bu kişiden size hayır gelmez, daha 15. günde yüzünü göstermiş,fazla bağlanmadan ayrılın gitsin,önce şu eski olayların etkisini bir üzerinizden atın,ondan sonra yeni bir ilişki düşünürsünüz,birisi size sarılacak mutlu olacaksınız diye,onun bin tane azarını işitip kendinize haksızlık etmeye, kendinizi mutsuz olmaya mahkum etmeye hakkınız yok...

Son düzenleme:

komşuyla duyulan his ile sevgiliye duyulan hisler farklıdır.
sevgililik durumlarında insan hisleriyle hareket eder/edebilir komşulukta belli kurallar vardır.

sen kendini niçin gittim diye suçluyor olabilirsin
bu sadece seni kendi gözünde hatalı yapabilir o kadar.
sevgilinin yanlış olmadığını göstermez.
ikisi karışmış gibi sende.

gittin diye mi üzülüyorsun sevgilin bağırıp çağırdı diye mi?
sanki biz farklı şeye tepki gösteriyoruz sen farklı şeye gibi hissettim ondan sormak istedim

Eskisini unnttum yanlış olmasın .. Sadece o durumlardan dolayı evimde problemlerim var ve o günlerden sonra hep böyle üzülüyorum ..

Sabah yeni uyumuş ve uyandırılmış bir adam, onu tanımadığını söyleyen bir kız ve sonucunda bunu yapan bir kız !

Nolursa olsun ben kendime kızıyorum o kızmasa bilee ,,

Sonuçta ne uzun bir ilişki değil ne tepki vereceğini bilmiyorum hangi cesaretle nasıl giderim.. Bugüne kadar yapmadıysam bugünden

sonra da yapmamalıydım !

Böyle çocukça şeylere gerek yoktu yani, adam zaten bunları yaşamış bitmiş olay onda ben ona göre davranmalıyım..

Yani ben onun böyle emrivakilere tamam demiyeceğini tahmin etmeliydimm !

eskisini unutamadınız demedim, eski söz durumunda yaşananları, pişmanlıkları, o olayları bence unutamadığınızdan bahsettim,ki üzerinden çok zaman geçememiş belli ki...
Siz kendinizi inandırmışsınız bir kere, burada kim ne söylese size kar etmeyecek, size gerekçeleri sunuyoruz mantıklı olarak ama siz takmışsınız bir kere, boşuna kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. sonuç olarak gitmişsiniz, şimdi eseflenseniz ne fayda, kaldı ki dediğim gibi ortada kendini suçlayacak bir durum yok.
hangi erkek 15 günlük sevgilisi kapısına sürpriz yapıp gelse böyle tepki verir. sevgilisi sayesinde uyandırılmış bir erkek, düşünülüp ayağına kadar kız arkadaşı yanına gidiyor, bir de bu bakış açısıyla bakın. emrivaki değil bu, önceden planlanmış. normal kız arkadaş sürpriz yapıp gelse yine kimse öyle tepki vermez. o kişi sizden büyük galiba,siz onunla yapamazsınız,o sizin suçlu olduğunuza her zaman sizi inandırabilecek kabiliyete sahip görünüyor.

Son düzenleme:

Sevgilim yanlış onu suçluyorum o kadar tepki vermemeliydi .. Ama bu durumu yaratanda benim gitmemem gerekiyordu benim

gözümde sevgilim %40 Ben % 60 suçluyum ! Beni bir iki defa evine davet etti diye bu kadar rahat olmamam gerekirdi ..

Sonuçta bir plan yaptık onun beni araması gerekiyordu aramadı hatırlattığım halde ve ben susup bekklemeliydim ! Adam benim

gözümde suçlu ama ayağına giden yine ben ! Ona hesap sormam gerekirken ayağına gitmem olmadı yanii .. Bana ters oldu

Benim kızğınlığım kendime canım ..

O bana kızmasa bile kızıyorum kendimee .

Evet aramızda yaş farkı var .. Sabah söyledim bizim asıl sorunumuz benim yaşamadığım şeyleri senin yaşamış olman, benim yaşamak

istediklerim sana basit geliyor diyee .. Evet öyle bana göre çok basit birşey bu dedi..

Adam prensip sahibi , ben bunu biliyorum .. Evinde izinsiz birşey yapamazken izinsiz evine gitmem olmadı yani .. Bile bile ladess gibii ,,

Asıl soruu bundan sonra ne olacak ?

sarılıp öptük birbirimizi öyle ayrıldık .. Tabi o soğuk durdu biraz ..

Devam ediyoruz sözdee ..

Ama ben napıcam ? Kafam karıştı napmam lazımm ..

Son düzenleme:
Çok yükleniyorsun kendine ve karşındakini de çok büyütmüşsün gözünde. Bence bu şahısla sen çok olmaz gibime geliyor. Neden dersen böyle çok küçük bir mesele de bile bağırıp çağıran bir insan çok güven vermiyor işin açıkçası. Bir erkek evi boş olacak ve kız arkadaşı gelecek yok sen niye geldin neden haber vermedin diye kızacak kusura bakma da hiç bir erkek öyle senin sandığın gibi prensipli filan değildir. Var bir açığı ama nedir bilmem çıkar kokusu sonra..

ben de boşuna kendinize yükleniyorsunuz diyorum işte.
bence işine geldiği yerde prensip sahibi görünüyordur, onunla devam ederseniz, ki ben o özür dilemedikçe devam etmezdim, yakında görürüz prensiplerini kendisine gelince uygulamadığını...

Son düzenleme:
sadece 15 günlük sevgilisiniz ve çat kapı evine mi gidiyorsunuz? bir yerleri anlamadım sanırım.

benimde sevgilim var. aramadan pat diye sabahın köründe gittiğimde olmuştur uykulu uykulu kapıyı açar beni görünce çok sevinir. neden kızsınki? evde ne sakladı da ben görmeyeyim diye korktu? arkadaşım sevgilim üste çıkmasını çok iyi biliyor senin yaptığın bir şey yok onun tepkisinin altında başka bir şey saklı.. sende kendini suçlama boşuna

Sence ne olabilir ? Ne saklıyordur ???

üzülmeyin artık olan olmuş. sizin tamamen suçsuz olduğunuzu düşünmüyorum ama en suçlu sevgiliniz arkadaşların da yazdığı gibi.
ama benim kafamı asıl kurcalayan ablası olduğu iddia edilen hanım ve çocuk.
acaba gerçekten ablası mı? :26: çünkü evine gittiğinizde verdiği tepkiye bakılırsa basılmış gibi hissetmiş kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…