- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
Benim hata yapma lüksüm yok !
Ve ben bugün hata yaptım !!!
Sonuç güzel olabilirdi ama ben adamı daha 1 ay bile olmadan bu kadar yüz vermiş olacaktım ki bugün çok daha fazlası olduuu
Erkekler bu kadar dağınıklı sonusuna takar mı?tuhaf bence de o evde senın görmenı istemediği bişeyler var ailesiyle tanıştın mı?
Ama ben gitmeseydim hiç birşey olmayacaktıı değil mi ? Niye gittim niye o kadar lafı yemek zorunda kaldım kii
Ya ben bugüne kadar hiç bir sevgilime böyle davranmadım ruhsuz ruhsuz davrandım hep birgün de olsun dedim ben yapayım bi hoşluk
elime yüzüme bulaştırdımm
Benim bu dünyada mutlu olmaya hiçç hakkım yokk hiççç
Ne demek hata yapma lüksum yok. Hata yapmamışsın ki lüks diyesin
Bence senin hatan onun "mükemmel" olduguna inanman.
Kimse mükemmel olamaz..
Bence tek hatan onun sana laf söylemesıne ızın vermem ve hatalıymış gıbı kabul etmen
yaşınız kaç sizin, fazla duygusal davranıp kendinize yüklenmişsiniz.
siz gittiğinizde o size öyle bir tepki vermeseydi de hiçbir şey olmayacaktı, gittiniz diye o kadar lafı yemek zorunda değildiniz. laf söylenecek bir durum yok ortada. ben olsam direkt terk ederdim ve bir daha da konuşmazdım o kişiyle. siz trip atacağınıza o size trip atmış. günahı boynuna ama geceden kalmıştı belki, belki evde olmaması gereken birini siz geleceksiniz diye apar topar göndermek sorunda kaldı, bilemiyoruz ama bu kadar tepki verip üste çıkmasının altında bence de başka bir şey var gibi...
20 yaşındayım ..
Geçtiğimiz aylarda söz gibi birşey geçti başımdan ,, çok çok etkilendim ailemle huzurum yok .. Bi sevgilim olsun dedim ve başladım
bununla.. Eski sorunlarım ev sorunlarım hayatımda küçücük birşey olsa hemen bu moda giriyorum ister istemez elimde değill .. Çok fazla yıpranıyorumm...
Aylar sonra birine sarılınca mutlu oldumm ..
Arkadaşları sabaha kadar ondaymış ya onlar olsaydı nolcaktı diyor ? İnsan aramadan gelir mi diyor ? Hem saat kaç ki geliyosun dedii ...
geldiğimden beri ağlıyorumm .. akılsızlığıma yanıyorum, hanım hanımcık kız olup onun aamasını beklemeliydimm ..
Evet ağzı çok iyi laf yapar , işi yüzünden ..
Neden böyle yaptı hiçç anlamadım ..
Kendimi suçluyuorum çünkü ; bu zamana kadar bir komşuya bile habersiz gitmeyen ben nasıl olurda böyle birşey yaparım ! Nasıl böyle
düşüncesizlik yapıp kendime o lafları ettiririm .. Bırak arama istiyosa arar zaten dimii ne gittin ayağına adamınnn
yaşınızın küçük olduğu belli, siz eski söz durumunun etkisinden daha çıkamamışsınız belli, kendinize çok yükleniyorsunuz gereksiz yere çünkü, zaten yaşınız çok küçük bence böyle söz, nişan gibi durumlar için...
arkadaşları olsa ne olacakmış sanki, sabaha kahvaltı randevusu varsa, zaten sabaha kadar kimseyi misafir etmesin evinde. siz çatkapı gitmemişsiniz,zaten o gün kahvaltı için sözleşmişsiniz, kahvaltı dediğin de sabah olur,akşam mı gidecekmişsiniz yani.
bence bu kişiden size hayır gelmez, daha 15. günde yüzünü göstermiş,fazla bağlanmadan ayrılın gitsin,önce şu eski olayların etkisini bir üzerinizden atın,ondan sonra yeni bir ilişki düşünürsünüz,birisi size sarılacak mutlu olacaksınız diye,onun bin tane azarını işitip kendinize haksızlık etmeye, kendinizi mutsuz olmaya mahkum etmeye hakkınız yok...
Eskisini unnttum yanlış olmasın .. Sadece o durumlardan dolayı evimde problemlerim var ve o günlerden sonra hep böyle üzülüyorum ..
Sabah yeni uyumuş ve uyandırılmış bir adam, onu tanımadığını söyleyen bir kız ve sonucunda bunu yapan bir kız !
Nolursa olsun ben kendime kızıyorum o kızmasa bilee ,,
Sonuçta ne uzun bir ilişki değil ne tepki vereceğini bilmiyorum hangi cesaretle nasıl giderim.. Bugüne kadar yapmadıysam bugünden
sonra da yapmamalıydım !
Böyle çocukça şeylere gerek yoktu yani, adam zaten bunları yaşamış bitmiş olay onda ben ona göre davranmalıyım..
Yani ben onun böyle emrivakilere tamam demiyeceğini tahmin etmeliydimm !
komşuyla duyulan his ile sevgiliye duyulan hisler farklıdır.
sevgililik durumlarında insan hisleriyle hareket eder/edebilir komşulukta belli kurallar vardır.
sen kendini niçin gittim diye suçluyor olabilirsin
bu sadece seni kendi gözünde hatalı yapabilir o kadar.
sevgilinin yanlış olmadığını göstermez.
ikisi karışmış gibi sende.
gittin diye mi üzülüyorsun sevgilin bağırıp çağırdı diye mi?
sanki biz farklı şeye tepki gösteriyoruz sen farklı şeye gibi hissettim ondan sormak istedim
eskisini unutamadınız demedim, eski söz durumunda yaşananları, pişmanlıkları,o olayları unutamadığından bahsettim,ki üzerinden çok zaman geçememiş belli ki...
Siz kendinizi inandırmışsınız bir kere, burada kim ne söylese size kar etmeyecek, size gerekçeleri sunuyoruz mantıklı olarak ama siz takmışsınız bir kere, boşuna kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. sonuç olarak gitmişsiniz, şimdi eseflenseniz ne fayda, kaldı ki dediğim gibi ortada kendini suçlayacak bir durum yok.
hangi erkek 15 günlük sevgilisi kapısına sürpriz yapıp gelse böyle tepki verir. sevgilisi sayesinde uyandırılmış bir erkek, düşünülüp ayağına kadar kız arkadaşı yanına gidiyor, bir de bu bakış açısıyla bakın. emrivaki değil bu, önceden planlanmış. normal kız arkadaş sürpriz yapıp gelse yine kimse öyle tepki vermez. o kişi sizden büyük galiba,siz onunla yapamazsınız,o sizin suçlu olduğunuza her zaman sizi inandırabilecek kabiliyete sahip görünüyor.
Benim kızğınlığım kendime canım ..
O bana kızmasa bile kızıyorum kendimee .
Evet aramızda yaş farkı var .. Sabah söyledim bizim asıl sorunumuz benim yaşamadığım şeyleri senin yaşamış olman, benim yaşamak
istediklerim sana basit geliyor diyee .. Evet öyle bana göre çok basit birşey bu dedi..
Adam prensip sahibi , ben bunu biliyorum .. Evinde izinsiz birşey yapamazken izinsiz evine gitmem olmadı yani .. Bile bile ladess gibii ,,
sadece 15 günlük sevgilisiniz ve çat kapı evine mi gidiyorsunuz?bir yerleri anlamadım sanırım.
benimde sevgilim var. aramadan pat diye sabahın köründe gittiğimde olmuştur uykulu uykulu kapıyı açar beni görünce çok sevinir. neden kızsınki? evde ne sakladı da ben görmeyeyim diye korktu? arkadaşım sevgilim üste çıkmasını çok iyi biliyor senin yaptığın bir şey yok onun tepkisinin altında başka bir şey saklı.. sende kendini suçlama boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?