Bayram sabahı yaptığım büyük rezillik saygısızlıkk :(((

neden ayrıldınız? bu konu yüzünden mi yoksa başka bişeyini mi yakaladın?

Eve döndükten sonra hiçç konuşmadık ben yazdım yine nasılsıl felan diyee .. hani konuşup bir çözüm bulalım yada ayrılalım bu böyle

gitmizdi çünküü kendimce fikrim buydu açıkçası hemen öyle kestirip atmadan önce konuşma payı bırakmıştımm ama yazılaan şey şu oldu

Esmerr_ bizim ilişkimiz yürümez. hiç ilerletmeyelim biz bu olayı kırılır üzülürsün, gerek yok bunlara. kendine iyi bak

buarada facebook üzerinden yazabiliyoruz sadece ve ben bu mesajı görmemiştim onu aradım meşgule attı face bi baktım bu mesaj

bende ona mesaj attım bu mesajı görmeden aradım kusura bakma lütfen rahatsız ettim bidaha olmaz. hoşçakal ..

çok saçma.. çocuk öyle bi egoistmiş ki "ben ne dersem o" tavrıyla kendini suçlu hissettirmiş zaten suçsuz olduğun halde. böyle biriyle ilişki yürümezdi 15 günde belli ettiği iyi olmuş boş ver..

çok saçma.. çocuk öyle bi egoistmiş ki "ben ne dersem o" tavrıyla kendini suçlu hissettirmiş zaten suçsuz olduğun halde. böyle biriyle ilişki yürümezdi 15 günde belli ettiği iyi olmuş boş ver..

Bilmiyorum canım , umursamıyorum .. susuyorum herşekildee ..

Birde beni silmesi gerekmez miydi neden silmedi :S

yedekte tutuyodur belki, başkasını bulamazsa sana döner affet pişmanım diye, klasik erkek mantığı

Bilemicem ne düşünüyor , ne hissediyor .. Eminim mutludur da ! Benimle tanışmadan önce birşey paylaşmış aynısını bana yaptıı intikam

alır gibi !!

Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir. 'Kendine iyi bak'....

Can Yücel

Bence kendi suçunu senin üzerine yüklemiş ve seni de suçlu olduğuna inandırmış resmen.. Olay tam da bu.

İlk sayfayı okudum ve bir de son sayfaya bakıp cevap yazayım dedim ki olması gerekenin olduğunu gördüm .

Bu çocuk sağlam papuç değil. O tedirginliği de gelecek günerde rahatsız edimemek içindir. Ablası ile yaşadığına ne kadar eminsin?

Günahını almak istemem ama yüksek bir ihtimalle eve kız vs atıyor.

Başka türlü bu tepkiyi vermesi imkansız gibi bişey.

Zaten akşamdan cevap vermemesi garip. Okadar mı zor bir mesaj atmak? Max 3 dakika.

Boşver iyi olmuş yol yakınken bittiği.. Sakın üzülme.

Ben senin yerinde olsaydım onu faceooktan silerdim canım.

Ailesinle olsa hadi neyse dicem ama tekken böyle tepki vermesi garip geldi bana :44: İki secenek aklıma geldi ya habersiz gelmeni istemiyor bazen hovardalık yaparsa yakalanmamak icin ya da senin gözüne girmeye calısıyor:44:

Sonrasında konuştuk hala izinsiz evime gelmen çok yanlıştı deyip duruyor .. Takmış orayaa..

Üff ilgilenmiyorum yaa ne hali varsa görsün !

Tatlım sen iyi misin?
Evine çat kapı gidebilmek gibi ayrıcalıklarımız olsun diye "sevgili" diyoruz adamlara yahu :)
Biraz samimiyetsiz bir ilişkiymiş sizinki.

Edit: ayrılmışsınız, kurtulmuşsun. oh keyfine bak, samimi birileri çıkar karşına umarım:)

Son düzenleme:
bu nasıl bi terbiyesizlik ya yaptığına bak çocuğun. Sen onun sevgilisisin tabi gidip geleceksin. Madem seni suçluyo o zaman mesajlarına cevap verecek. En azından akşamdan bi mesaj atmalıydı çok yorgunum yarın biraz geç yapsak kahvaltımızı diye sen de hoş karşılardın eminim. Bana sevgilim böyle tepki verecek, çeker giderim bi daha da aramam. Bu ne sevimsiz tavırlar ya bi de ayrılmış. Resmen suçu sana atmış. Seni kötülemiş. 15 günde bittiği çok daha iyi olmuş. böyle bi insanla gelecek düşünmüyordun inşallah? Yolun açık olsun canım daha iyisini bulacağına eminim. Sakın affet dese bile ona kanmak yok tamam mı

Merhaba arkadaşım aslında bu sosyal ag baya işe yarıyo yakınındakine bile itiraf edemiyeceyin herşeyi açıkça söyleye biliyorsun neyse konumuza dönelim aslında senin hatan büyük zaten akşam msj attım açmadı aradım falan demişsin aldatıyor demiyorum sana yanlış anlama bilemem ama umursamadığı kesin sonrada evine gidiyorsun sana bağırmasına izin veriyorsun sonrasında barıştık diyorsun sana bağırmasına izin vermemeliydin
şayet ben olsam o anda ordan çıkardım o düşünsün o arasın bu benim düşüncem şuan ne durumdasınız bilmiyorum ama bence bırak gitsin bunu 15 günlük tanışmada yapan kişi sonrasında neler yapmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…