Bayramın 1. günü yani dün arkadaşımla gezmeye gittim neyse bi güzel eğlendik eve geldim yemek yedim net açtım erkek arkadaşım yazmış olabilirdi (hattında problem var şuaralar netten yazabiliyoruz sadece) ve yazmıştı halasındaymış görüşmek istedi tmm dedim maaşınıda alamadığı için evine gittik neyse sohbet muhammet derken yarın yarım gün çalışcam ben dedi bende gün öldü dedim bende o zaman kardeşimle ada ya gideyim dedim tmm dedi akşam görüşürüz yinee .. Bu durdu durdu ben yarınki işlerimi bu akşam şirkete gidip halledimyarın sabah buluşuruz kahvaltı yaparızdedi. Bende yok sana kıyamam hayatım gitme akşam görüşelim dedim yok yok ben gidim 2 saate bitirir dönerim zaten rutin işler dedi tmm dedim .. o işe gitti bende eve döndüm eve geldim. eve gidince mesaj at bana seni iş yerdinden arayım sabah kaçta görüşcez kararlaştıralım dedi. tmm dedim msj attım ama aramadı.. neyse dedim unuttu herhalde zaten bayram dolayısıyla kaç gündür sabahlara kadar çalışıyor neredeyse hem biz görüşeceğiz diye bu saate işe gitti diye mutlu oldumm ne bilimm ..
Sabah oldu hala aramadı ben aradım açmadı dedim sürpriz yapayım ben buna hoşuna giderr! hoşluk olurr falann .. hemde kahvaltı yapcaz onun ordan gidicez sonuçtaa... ben bu düşüncelerle hazırlandım giyindim süslendim sürpriz yapcam diye çıktım 2 kere aradım açmadı 2 tanede mesaj attım geliyorum diye ..
Gittim uyuyordu hala. çok kızdı nasıl böyle bir düşüncesizik yaparsın sen dedi ? bu bence çok büyük bir saygısızlık ! benim evime annem babam beni aramadan gelemiyor nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun anlamıyorum dedii.. bayaa bayyaaa saydı saydıııı !
Kızlar yemin ederim kötü bir düşünceyle art niyetle gitmedim, sadece sürpriz yapayım mutlu olalım istedim sabah beni karşısında görünce şaşırır mutlu olur diye düşündum .. ama yaptığım çok büyük saygısızlıkk yaa nasıl yaptımm hangi mantıkla yaptım hala inanamıyorumm..
Sarıldık barıştık ama adam hala çok gergindiii( teyzeme gidicem aradı dedii .. sonra ben seni ararım dediii aracak mıı onuda hiç bilmiyorum kiiiii ..
Ve rezilliğin son perdesi ben bu adamın sadece 15 günlük sevgilisiyim !!!!nasıl böyle bir hata yaptım hala aklım almıyorrr ! ilk defa oldu böyle birşey ve son olduu yanii
çok afedersin de nesi rezillik yaptığın şeyin??valla ben sevgilimin yanına çat kapı gidiyorum beni görünce öyle çok mutlu oluyorki
senin yaptığın normal bi davranış ne demek beni aramadan nasıl gelirsin yahu siz çiftsiniz arkadaşı olsan neyse hadi onu da geç,sen zaten aramışssın msj atmışsın
çok çok affına sığınırak azcık odunluk var sevgilinde dyrm ksra bakma
yani bana tepkisi çok mantıksız geldi,şahsen ben baya bozulurdum ne demek ayıp terbiyesizlik yuh yani
Ailesi ile birlikte yaşıyor olsa tamam da, tek başına yaşıyormuş. Ben saygısızlık göremedim. Merak etmişsin sonuçta.
Onun sana bir şekilde haber vermemesi düşüncesizlik oluyor aksine. Tuhaf şeyler.
Erkek arkadaşın seni öyle bir psikolojiye sokmuş ki kendini %100 hatalı görür duruma gelmişsin. Objektif olmak gerekirse ben erkek arkadaşımın evine çat kapı gidebilirim. Elbette farklı sebepler yoksa; örneğin bazen annesi evinde oluyor ve ben henüz annesiyle tanışmadığım için çat kapı gitmekten çekiniyorum. Bunun dışında evde yalnız olduğunu bildiğim bir zaman gitmemin nesi yanlış anlamadım. Ayrıca bu kadar korkacak çekinecek bir şey de yok. Böyle sıradan şeyleri problem eden insanın korktuğu bir şeyler vardır.
bence bu adam birşeyler karıştırıyor
normalce söylemek varken ne bu şiddet ne bu celal.
bide sen kendini suçlu hissetmişsin
ben olsam bana yaptığı bu terbiyesizlikten sonra bırak görüşmeyi telefonda dahi konuşmazdım
Ben seni degil onu suclu buldum.
Sonucta o gün zaten görüsecektiniz, kahvaltiya gitmek icin sözlesmisiniz, o kadar aramissin ama o acmamis, hatta teyzesine gitmeye karar vermis bunu seninle paylasmamis.
Böylesine asiri tepki veren birinin ben birsey gizledigini düsünürüm.
O kadar aramissin acmamis, sonucta sen onu merak ettigin icinde gitmis olabilirdin, ben sabah kahvalti yapicagiz diye sözlestigim sevgilime sabah ulasamasam, acaba basina bir sey mi geldi diye düsünürüm ilk önce.
Ayrica 15 günlük sevgilisine evine geldigi icin bagirip cagirip saygisiz diyen bir adam karsisindakinin bir kadin oldugunu unutmus heralde, cok kaba davranmis sana.
Kendi degil bence onu suclu görmelisin.
Uykusundan uyandı belki o yüzden bu kadar çok tepki verdi .. Çünkü ilk başta bu saate uyandırıl mı insan deyip durduu .. Evine
gitmem % 40 onu uyandırıyo oluşum % 60 suç onun gözünde .. ben ona emrivaki yapmışım o öyle nitelendiriyorr..
Şu var ki ben ona hak veriyorum , onun yanındayken haksız gördüm ama eve gelip düşününce bu yaptığımı çokk yanlış buldum ..
Ve kendimi affetmiyorum, affedemiyorum kendimi küçük düşürdümm
Bence kendine haksızlık edıyosun erkek arkadasının yaptıgı tuhaf sonuçta aramıssın msj atmıssın cat kapı gıtmıyosun kı bıde bu durumda onunda sevınmesı gerekıyo sen hem süprız yapıyosun hemde onu dusunup yanına kadar gıdıyosun nazik olması gerek bıraz bence bıseylerden tedırgın oldugu ıçın sana bu kadar tepki vermiş ve resmen senısındırım sen hatalıymıssın gıbı kabullendırmış bence çok uzerıne gıtmeee sen hatalı degılsın cunku
kendini küçük düşürdüğünü düşünmen seninle ilgili bir durum.
onun bağırıp çağırmasıda onunla ilgili bir durum.
karıştırma ikisini.
sen onu hiç yanlışmış gibi düşünmeyip görmeyip tartışmanızın sebebini sadece kendine yükleniyorsun.
ağzı iyi laf yapıyor galiba sevgilinin, inandırmış senin suçlu olduğuna.
hem siz 15 senelik evli değilsinizki uykusundan uyandırıldı diye homurdansın trip yapsın
15 günlük çıtır pıtır yeni sevgilisiniz
ama bu kadar öfke gösterisi hiç normal değil.
nezaket, hoşgörü, misafir, yeni sevgililik denen şeyler var. tabi gizlenen bişeyler yoksa.
Kimse sevgiline hak vermiyorken, niye hala kendini suçluyosun ?
Zeytinyagi gibi bide üste çıkmıs.
Ona hala hak veriyosan ye bitir kendini o zaman, bize ne anlatiyosun hala?
daha önce hiç evine gitmemiş olsanız yaptığınız BELKİ ayıp olurdu
ama siz önceki akşamda ondaymışsınız...
arkadaşlar haklı sizi suçlu olduğunuza iyice inandırmış
sakin kafayla düşününce asıl onun tavrının hata olduğunu anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?