üzülmeyin artık olan olmuş. sizin tamamen suçsuz olduğunuzu düşünmüyorum ama en suçlu sevgiliniz arkadaşların da yazdığı gibi.
ama benim kafamı asıl kurcalayan ablası olduğu iddia edilen hanım ve çocuk.
acaba gerçekten ablası mı? :26: çünkü evine gittiğinizde verdiği tepkiye bakılırsa basılmış gibi hissetmiş kendini.
dert ettiğiniz facebooksa başka hesaplar da kullanıyor olabilir,o problem değil yani.
sürekli beraber değilsinizdir muhtemelen telefonu siz yokken çalıyordur. yani yangına körükle gitmek istemem ama durum gerçekten garip
Sabah buluşacağınız saati ayarlamadan neden ayrıldınız.Niye eve gidince çaldır ben arararım dedi
aramadı.Siz tatil günü gece çalışan insanın evine sabahın 7 sinde niye gittiniz.O saat kahvaltı için
çok erken değilmi.Hadi bilemedin gittin bunda kızacak tepki gösterecek ne var.Sevinmesi lazım
adam hödüğün teki mi ? bilemedim.Bir sürü saçmalık bir arada.Bas tekmeyi gitsin.
Karar verince hemen şirketi arayıp araba istedi hemen işlerini halledip eve dönebilmek için aceleyle çıktık evden arayınca kararlaştırırz diye düşündük .. Telefonunnun hattında problem var o yüzden rahat bir iletişim kuramıyoruz iş yerinden arayacaktı ama unutmuş olabilir diye düşünüyorum işi gerçekten çok streslii ,, ben sabah 10.30 da ordaydım erken değildi bencee bi kahvaltı için..
Ben saati yanlış anlamışım.O arkadaşlarının gittiği saatmiş.Evet 10.30 kahvaltı için normal.
Arkadaşının yaptığı anormal.Nasıl unutuyor ki size haber vermeyi.Sizinle buluşabilmek için
gece işe gidiyor arayıp saat bildirmeyi unutuyor.Kapısına gelen sevgiliyi kovmaktan beter ediyor.
Hem suçlu,hem güçlü sizi görünce özür dileyeceğine azarlıyor.Bence çok saygısız biri yaptığı
çok ayıp.Boşona değmeyecek biri için üzülüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?