• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram sizdede oylemiii.....???

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
bu nasil bi bayram ya ne cocuk var el opmeye gezen nede buyuk var...kimseler yok sokakta...eskiden boyle degildi bayramliklarimizi 3 gun onceden hazir ederdik bas ucumda beklerdi kiyafetlerim ayakkabilarimm ben yatarken...sabah kalkip onlari giymek icin sabirsizlikla beklerdimmmm...simdi neden boyleee anlamiyorummm...sizde nasil bayrammm sakin sessizmi burdaki gibi...???

Son düzenleme:
aynen ya bide üstüne üstelik ben bugun çalışıyorum 3 senedir bütün bayramlarda hergün çalışınca normal bi gün gibi geliyor hiç bi anlamı kalmadı bayramların..:43:

Ben bayram olduğunu baba evinde anlıyorum valla.
Evlendiğimden beri eski bayramların tadı kalmadı.
Ailemle geçirdiğim bayramlar kalabalıktı.
Eşimle de güzel fakat, kimseye gitmek istemiyor. Giderse şimdi annesine gidicez bakalım.

aynen ya bide üstüne üstelik ben bugun çalışıyorum 3 senedir bütün bayramlarda hergün çalışınca normal bi gün gibi geliyor hiç bi anlamı kalmadı bayramların..:43:

BENDE CALISIYORUMMM calismasaydimm belki ailemin yanina gidebilirdimmm...bayramda bile yalniz kaldimmmm...cok uzgunummmm...eski bayramlari ozluyorummmm ahhh ahhhh...:2:

özlenen aslinda cocukluktur derler..cunku cocuklar yine heyecanli,bayramliklariyla sekerlerle..bir de yaz mevsimine geldigi icin bir kesim tatile gitmeyi tercih ediyor kalabalk olmuyor hayliyle..banada siradan gun gibi..aileler memlekette..burda oyle gidebilecegimiz kimse yok

bayramın bizim için tek farkı mezarlık ziyaretlerimiz babam namazdan gelir doğru mezarlığa sonrada bayram biter:26:

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Son düzenleme:
Cocukluktaki heycan diyicem ama simdikilerde o heycandan eser yok..sadece tatil olarak algilama var..hepsinde bi doyumsuzluk,mutsuzluk zaten..kiyafet herzaman alinan bisey.harclik desen umursamazlar,akraba desen yalnizligi yada ellerindeki tlfnu tercih ederler..kendimi hatirliyorum bayram gelcekte annaneme,babaanneme gidicez diye sevinirdik.belkide uzaktilar diye cazip gelirdi bilmiyorum.ama simdi gercekten tadi yok.hatta bayram hemen bitsin diye bekliyorum bazen.neyseki bu bayram iyiydi..artik kimse kimseye bayramlasmaya bile gitmez olmusken...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X