- 31 Aralık 2020
- 121
- 249
- 18
- 29
- Konu Sahibi temmuzsendromu
Burayı okuduğumdan beri öğretmenlerimiz adına çok üzülmeye başladım. Mesleğini yapmayan bir öğretmenim. Esnaflık yapıyorum bu sene geri döneceğim öğretmenliğe. Ama burada denk mi geliyordur nedir özellikle öğretmenler bir garipler. Çevremde onlarca öğretmen arkadaşım var buradaki gibi kimse yok.
Önceden öğretmen deyince güçlü karakterler gelirdi aklımıza.
İddia bağımlısı yıllardır bunun için kredi çeken bir öğretmen. Yani hangi çocuğa nasıl eğitim veriyor bu adam. Anlayış desen eşe karşı olmayan anlayış mantık öğrenciye veliye nasıl olsun.
Sizden de daha güçlü bir duruş beklerim açıkçası. Elinizde imkan var çekin resti. Boşanın demiyorum ama göz korkutun ciddi şekilde.
Hala boşanmış anne baba çocuklarını öksüz görmeyi de bırakın allah aşkına. Sağlıksız ortamda büyütülen çocuğun da sorunları ileride çıkıyor, çıkacak.
Önceden öğretmen deyince güçlü karakterler gelirdi aklımıza.
İddia bağımlısı yıllardır bunun için kredi çeken bir öğretmen. Yani hangi çocuğa nasıl eğitim veriyor bu adam. Anlayış desen eşe karşı olmayan anlayış mantık öğrenciye veliye nasıl olsun.
Sizden de daha güçlü bir duruş beklerim açıkçası. Elinizde imkan var çekin resti. Boşanın demiyorum ama göz korkutun ciddi şekilde.
Hala boşanmış anne baba çocuklarını öksüz görmeyi de bırakın allah aşkına. Sağlıksız ortamda büyütülen çocuğun da sorunları ileride çıkıyor, çıkacak.