Bayram tatili sorunsalı

Güya bırakti.Internet bankaciligi ve bu kadar kolay kredi sistemi olunca asla emin olamam.Şimdi hakkini yemeyelim kaynanam olacak kadin beni değil annemi arayip ikide bir boşanmasinlar,oglum pandemide bunaldi ondan oynuyor demis.Daha önce de sigarası ickisi yok yüz iki yuz oynasa ne cikar demisti.Esim ise 15 yillik iddia bagimlisi ve 40 bin cekip iddiada batiran birisi.Dugunumuzu,evimizi hep krediyle hallettik.Benim çalışmamla.Bunlari söyleyen kayınvalidenin yiyecek ekmeği yok.Sgk primini,faturalarını bile biz ödüyoruz.

Sizi bulmuşlar sırtınıza biniyorlar resmen

Çocuklarınız keşke öksüz olsaydı da şöyle bir babayı görmeseydim. Kumar var, iş güç yok karısının sırtına binmiş gidiyor, sorumsuz, leş gibi... boşanmaıyorsanız çekiceksiniz mecbur burda kim ne dese boş

Sizi bulmuşlar sırtınıza biniyorlar resmen

Çocuklarınız keşke öksüz olsaydı da şöyle bir babayı görmeseydim. Kumar var, iş güç yok karısının sırtına binmiş gidiyor, sorumsuz, leş gibi... boşanmaıyorsanız çekiceksiniz mecbur burda kim ne dese boş
Birde çocuklar için masalına sinir oluyorum.
Adam.her türlü asalak
Bir ton borç yapmış birde.kadini hizmetci olarak kullanıyor.
Kadınin zaafı boşanmak.
Böyle adam bin kere boşanılir.

Kızlar eşim ve ben öğretmeniz.Yedi yıllık evliliğimizde tüm bayramlar,yaz tatili,yarı yıl tatili,ara tatillerde hep köylerine gittik.Köy evi iki odalı kaynımın ailesiyle 4 çocuk tam 10 kisi oluyoruz.Su yok,internet çekmez.ikimizin çalısmasi hasebiyle ekmek parası dahil tüm masraflar bizim orda kaldığimiz sürece.Kaynım da öğretmen eşi çalışmiyor ona aciniyor.Bulaşik yemek üc kez çay servisi iki çocuğun bakimi su sıkıntısı ve en önemlisi kaynim eltim ve kaynanamdan nefret ediyorum.Her yaz bu ortamda bir ay kalıyordum.Bu yaz direndim,eşim kendi gitti.15 gündür orda.Daha duracakmış.Bir ara gelir tekrar gidermis.Müthiş kavga ettik.Ne yapayım siz deyin.
Sizin yerinizde olsam gitmezdim ben de. Esiniz bir ara niye gelecekmis acaba 😬 hic gelme derdim ben olsam ve onsuz evde gunumu gun eder, istedigim yere tatile de giderdim.

Back
X