Bayram teranesi

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Abiye yine mi sen, ay bu da dert mi diyecekler lütfen yorulmasın yazıp çünkü cidden üzgünüm.

Keşke şu bayramlar gerçek aileler için olsa biz muaf tutulsak.

30 yıldır bayram geçirdiğimi bilmem .Bu bayramda da sanırım full evdeyim. Gidebilecek hiçbir yerim yok. Aslında somut olarak var ama yoklar.

Totalde 40 gün iznim var bi kısmı bayramla da birleşti.
Bu sene bunun basıma geleceğini bildiğim için 30 40 günlük yurt dısı planmamıştım. Olmadı.

Millet izin almak için delirir ben acaba bu izinde ne yapsam tek basıma diye düşünürüm.
Evet dert değil bu da dert mi evet, 10 gün evde kalmamak için sap olarak yine tatile gidiyorum. Bir sonraki iznimde yine gidicem. Kış boyu da borcunu öderim.
Sırf vakit doldurmak için sevgili edinen biri olmadım. Artık olacaksa gerçek olsun dedim o da nasip olmadı.

Kurslar, spor salonları, felsefe klüpleri, yardım dernekleri aktif olmadığım alan yok.

Psikoloğumun öğrettiği, öğretmeye çalıştığı güvenli alan oluşturmaya çalıştım yok. Bi annem var arada bi görüyorum. Baba abi kardeş kuzen yeğen amca hala teyze ne bilim anneanne babaanne hala hiçbir şey hiç kimse yok. Kimisi vefat etti, kimisini de belki yıllaardır görmüyorum.

Hafta sonunu kıpırdayamayacak kadar hasta geçirdim. Aldım elime telefonu arayacak hiç kimse bulamadım. Bir gün boyunca hiçbir sey yemedim. Ertesi gün kalkabildim ancak bir şey hazırladım.

Aile büyüklerimin arkadaslarımın cevremin kalbini kırmamaya saygıfa kusur etmemeye çalısan ve özellikle her zaman yanlarında olan olmaya çalışan biriyken benim neden böyle oluyor.

Çok çok daha güzel yerlere gelebilecekken beş parasız tırnaklarımla kazıya kazıya zorla okuyup memur oldum.
Ya senelerdir alışkınım aslında bu duruma ama bu bayram seyran dönemleri biraz koyuyor tabir i caizse.

İşinin en en iyisi psikoloğumu bile çaresiz bıraktım bu konuda.
Arkadasımın tüp bebeği tutmamış ona da üzüldüm sonra kendi dert ettiğim şeyin küçüklüğüne baktım. Hayatımın yüzde doksanı takmıyorum takmamaya çalışıyorım yinede ara ara çok koyuyor kimsesiz olmak engel olamıyorum.

Bence değinmeyelim bu konuya üzülüyorum
Peki...
Eski eşin 3.esi hakkında bile konu açmışsıniz merak ettim kedi hakkında gelişme olmayınca , çok üzdü sanırım sizi ....
Konuya gelecek olursak kalabalık sevmeyen biriyim o yuzden yorum yapamayacağım.

Yalnızlık seçim değil de bazı insanların kaderi sanki..

Akraba vs olmaz olsun zaten de umarım değer verdiğiniz arkadaşlarınız ve hayatınıza ortak olabilecek bir partneriniz olur.

Çoğu insan tek başına bir şeyler yapabilen tatile sinemaya vs giden insanlara farklı gözle bakıyor ama kendiyle kalabilen kaliteli zaman geçirebilen insanlar bence çok güçlü insanlar.

Anne baba konusunda eksik hissetmekte haklısıniz.
Ama akraba dediğimiz olay, genelde seni kendi çocuklarıyla kıyaslayan, eleştiren, özelini sorgulayan, sınır tanımayan, dedikodunu falan yapan bir güruhtur.
Bunun yerine seçerek hayatımıza aldığımiz dostlar, arkadaşlar sosyal çevre daha doyurucu bana göre.

Teşekkürler

Teşekkürler

Etrafınızda boş beleş insan dolu olacağına yalnızlık iyidir. İnanın hastalıktan kımıldayamasakta yardım eden olmayınca kalabalık olmuş neye yarar. Bazen yalnızlıkta zor geliyo ama tadını çıkarın birazda. Şuan size özendim desem inanır mısınız

Olayı dramatize etmeyin bence. Ben de zamanında çok yalnız kaldım. Hastalandım yine yalnızdım. Herkes gezer tozardı; ben tek başımaydım. İnan bana her şeyi tek başına yapabilirsin. Kimseye ihtiyacın yok.

Dramatize

İnanın özenmeyin mutluluk paylaşınca güzel en güzel otele en güzel ülkeye gitsen de sevdiğinle güzel

Bende kalabalıklar içinde yalnızım arkadaşım.Senin ofladigin hayat başkasının hayalidir belki.Tatile gidion madem bul oralarda birilerini illa ciddi olacak diye şart mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…