- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Yalnızlık kötü bir şey değil.
Bende kalabalıklar içinde yalnızım arkadaşım.Senin ofladigin hayat başkasının hayalidir belki.Tatile gidion madem bul oralarda birileriniilla ciddi olacak diye şart mı var
Hissettiklerinde haklısın gerçekten zor. Tabi 2 kişilik yalnızlık daha zordur. Umarım yalnızlığını yok edecek biri çıkar karşına. İşe annenle aile olmaya çalışarak başla bence
Keşke benim de olsa.
Bir taraf daha fazla çaba harcamak zorunda kalabilir bazenBu karsılıklı isteyerek olacak bir sey benim elimden bir sey gelmiyor o konuda
İşte ihtiyaç meselesi.Ettiğiniz duaya dikkat edin
Ankara'daysan bize davet edebilirim abiyekuzu, ailem dogulu zaten tum akrabanin 349484 tane cocugu torunu var seni de Cemal abinin memleketten gelen kizi olarak tanitiriz
Arkadaşlariniz yokmu? Yani dost dediğiniz kişiler...
Uzaktalar. Daha doğrusu ben onların uzagındayım
Ankaradayım seve seve Cemal abinin torunu olurum
Pek bana göre bir şey değil. :) yorucu buluyorum o tarz ilişkileri
Bak bu çok doğru işte. Boşuna dememişler iyi günün dostu dar günde haney diyeBugun can ciger kuzu sarmasi gördüklerimize bakiyorum; maksimum 5 6 ay icinde birbiri hakkinda demedigini birakmiyor. Sevgililer icin de, arkadaslar için de gecerli bu.
Bana göre de degil ama iste insanlarin cogu boyle seyleri kabullenerek veya tercih ederek diyeyim surekli gezmelerde eglenmelerde ve sap olmadan tatillerde. Bir cogu göstermelik takilmalik sacma sapan seyler.
Kalabalık ailelerin en sevdiğim yanı kim kimin kızı oğlu, hangisi kimin torunu karışıyor, arada kim gelse torun diye misafir edilip ağırlanır:)))Ankara'daysan bize davet edebilirim abiyekuzu, ailem dogulu zaten tum akrabanin 349484 tane cocugu torunu var seni de Cemal abinin memleketten gelen kizi olarak tanitiriz
Kalabalık ailelerin en sevdiğim yanı kim kimin kızı oğlu, hangisi kimin torunu karışıyor, arada kim gelse torun diye misafir edilip ağırlanır:)))
Bizde Mahmut abinin çocukları diye mi gelsek, yalnız kaldık gurbet ellerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?