Bayram teranesi

Hissettiklerinde haklısın gerçekten zor. Tabi 2 kişilik yalnızlık daha zordur. Umarım yalnızlığını yok edecek biri çıkar karşına. İşe annenle aile olmaya çalışarak başla bence

Bende kalabalıklar içinde yalnızım arkadaşım.Senin ofladigin hayat başkasının hayalidir belki.Tatile gidion madem bul oralarda birilerini illa ciddi olacak diye şart mı var

Pek bana göre bir şey değil. :) yorucu buluyorum o tarz ilişkileri

Hissettiklerinde haklısın gerçekten zor. Tabi 2 kişilik yalnızlık daha zordur. Umarım yalnızlığını yok edecek biri çıkar karşına. İşe annenle aile olmaya çalışarak başla bence

Bu karsılıklı isteyerek olacak bir sey benim elimden bir sey gelmiyor o konuda

Ayrıca yalnızlık iyi bir şeydir ancak tercihli yalnızlık kafa dinlemek için yalnız kalmakla mecburi yalnızlık aynı şey değildir. Romantizm yapmayalım bence

Pek bana göre bir şey değil. :) yorucu buluyorum o tarz ilişkileri

Bugun can ciger kuzu sarmasi gördüklerimize bakiyorum; maksimum 5 6 ay icinde birbiri hakkinda demedigini birakmiyor. Sevgililer icin de, arkadaslar için de gecerli bu.

Bana göre de degil ama iste insanlarin cogu boyle seyleri kabullenerek veya tercih ederek diyeyim surekli gezmelerde eglenmelerde ve sap olmadan tatillerde. Bir cogu göstermelik takilmalik sacma sapan seyler.

Biraz önce farklı bi sebepten bayramları sevmeyen bir konu sahibinin bir konusunu okudum. Onunda derdi, eşinin akrabaları ile bayram geçirmek zorunda kalmak Ve resmen işkence olduğunu düşünüyor. Siz de bunu yazmışsınız.
Hayat ne garip.

Bak bu çok doğru işte. Boşuna dememişler iyi günün dostu dar günde haney diye
Konu sahibi , Şakası bir yana da sizin de etrafınız kalabalık olabilirdi ve güzel zamanlarınızı tatil vs birileri ile geçirebilirdiniz ama yine hasta yatağınızda yalnız kalabilirdiniz. Demekki kaliteli yalnızlığı kalitesiz kalabalığa tercih etmişsiniz. Aile konusunda sizin yapabileceğiniz bir şey yok , aile kader. Ama dost arkadaş sevgili konusunda Önemli olan kaliteli dost kötü gün de de yanında olacak kişiler . Bu da zor bulunuyor maalesef sizin için değil hemen herkes için geçerli .

Ankara'daysan bize davet edebilirim abiyekuzu, ailem dogulu zaten tum akrabanin 349484 tane cocugu torunu var seni de Cemal abinin memleketten gelen kizi olarak tanitiriz
Kalabalık ailelerin en sevdiğim yanı kim kimin kızı oğlu, hangisi kimin torunu karışıyor, arada kim gelse torun diye misafir edilip ağırlanır:)))
Bizde Mahmut abinin çocukları diye mi gelsek, yalnız kaldık gurbet ellerde

Ayıp ediyorsun ablacım sen de Gülten yengenin gelini olabilirsin pekala

1 salon 1mutfağa 8764346akraba oluşturduk eskiden heyyyy gidi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…