Bayram ve Eşimin Ailesi

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar size danışmak istediğim bir sorunum var. Eşimin ailesi aramız pek iyi değil. Şöyleki kendileri maddi manevi hiç bir destek olmak şöyle bir yana dursun. 10 haftalık bebeğimi kaybettim arama gereği duymadılar. Tekrar hamile kaldım şuan
27 haftalık hamileyim ne tebrik ettiler nede bir kere aradılar. Geçen bayram genede kalkıp Allah rızası için gittim yanlarına bayramdır dedim eşim üzülmesin dedim. Kadın hamile halimle bana iş yaptırmaya çalıştı. Laf sokarak beni huzursuz etti.
Babası ayrı bir gıcıktır zaten. Eşim ailesine acayip düşkün bir insandır. Ama geçen bayram onların arasındada problem oldu. Bize kırık iğne almayan adamlar eşimin erkek kardeşine ev alıp içinide dayayıp döşediler. (Bu arada kardeşi daha bekar
Biz kredi ile ev aldık ( Düğünümüzüde eşimle ikimiz yaptık) .Eşimde bu durum karşısında haksızlık yapıyorsunuz adaletli davranın biraz dedi. Ve o gün bugündür bir daha aramadılar eşimide.
Şimdi kurban bayramı geldi ben kesinlikle gitmek istemiyorum. Şehir dışı ama 2-3 saatlik yol aramız. Gidip orda kendimi iyice huzursuz etmek istemiyorum. Zaten dün sabah kanamam oldu doktor dinlenmen gerek dedi.
Eşimde onlara kırgın ve kızgın ama şimdi oraya gitmesse iyice bağımız kopar hiç görüşmeyiz diyor. Birgün kalayım geleyim diyor. Eşim böyle ne yaparlarsa yapsınlar onları aramaktan gitmekten vazgeçmediği için onlarda eşimi ciddiye almıyorlar.
Nasıl olsa gelir, arar kızmaz o bize diyorlar. Bende eşimin net bir tavrı olmadığı için, kanamam olduğu ve evde dinlenmem gerektiği halde beni evde tek başıma bırakıp gideceği için ona kızdım günlerdir bu konu yüzünden tartışıyoruz kendisiyle.
Sizce hatamı ediyorum ne yapmam nasıl davranmam gerek ne olur bir akıl verin bana.

bn olsam gitmem rahatsızmışsında zaten iyi olupta kime iyi olcaksın kıymetmi biliolar değeri hakedene wer boşwer sarsma yollarda kendini

bn olsam gitmem rahatsızmışsında zaten iyi olupta kime iyi olcaksın kıymetmi biliolar değeri hakedene wer boşwer sarsma yollarda kendini

Ben zaten gitmicem cnm. Ama eşim ben bu haldeyken ve ailesinin de yaptıkları ortadayken beni burda tek bırakıp gidecek.

adama da yazık ama çok zor iki arada kalmak biri gelse kalsa yanında...o gitsin bigüncük gelsin görsün ailesini

adama da yazık ama çok zor iki arada kalmak biri gelse kalsa yanında...o gitsin bigüncük gelsin görsün ailesini

Gidecek cnm zaten ben gitme desemde gider. Önceliği ben ve çocugumuz değil. Ne yaparlarsa yapsınlar Annesi, Babası ve Kardeşi.

2-3 saatlık yolmuş, günübirlik gidip gelsin. belki öyle teklif edersen yumuşar. hamile ve dinlenmen gerekiyormuş. kendini üzme. aslında eşinde kimin ne olduğunu iyi biliyordur. yazık onada arada kalmış...

Bunun öncelikle ilgisi yok sonuçta annesi babası ne yapsın. Sizi gitmeye zorlamıyor işte ne güzel. Bırakın gitsin madem ailesi böyle siz destek olun eşinize.

2-3 saatlık yolmuş, günübirlik gidip gelsin. belki öyle teklif edersen yumuşar. hamile ve dinlenmen gerekiyormuş. kendini üzme. aslında eşinde kimin ne olduğunu iyi biliyordur. yazık onada arada kalmış...

Yok canım kalmadan gelmez. Aslında iki gün kalırım diyordu ama benim gitmemekte kararlı oldugumu görünce 1 kalırım demeye başladı. Kimin ne olduğunu biliyor ama gene hep onları mutlu etmeye çalışyor.

Bunun öncelikle ilgisi yok sonuçta annesi babası ne yapsın. Sizi gitmeye zorlamıyor işte ne güzel. Bırakın gitsin madem ailesi böyle siz destek olun eşinize.

Üzgün oldugum için sağlıklı düşünemiyorum. Bu yüzden konu açtım ve fikrinizi rica ettim.

Üzgün oldugum için sağlıklı düşünemiyorum. Bu yüzden konu açtım ve fikrinizi rica ettim.

canım ya uzme kendını hamılesın bebıse yazık oda etkılenır snle bırlıkte

ayrıca esım oncelıgı aılesıne verıyor demıssın sen esının gıtmemesı ıcın zorlarsan ısler dahada cıkmaza gırebılır

aılen yakın mı sana onlarda kalsan sende hem aılenle vakıt gecırmıs olursun

Yok canım kalmadan gelmez. Aslında iki gün kalırım diyordu ama benim gitmemekte kararlı oldugumu görünce 1 kalırım demeye başladı. Kimin ne olduğunu biliyor ama gene hep onları mutlu etmeye çalışyor.

tek kalamayacaksan, yanınızda kalacak birini ayarla canım. ailenden biri gelsin. oda gitsin ailesinin yanına. hem kafanı dinlersiniz. sonuçta onun ailesi atsan atılmaz, satsan satılmaz... ne yapsın... sizi ikinci plana atmıyordur... eşin baskı altındadır şimdi...

canım eşin gitsin 2,3 satlik yolmuş günü birlik gitsin gece dönsün hadi olmadı 1 gece kalsın ama bu sefer orda ki durumuda düşünüyorum eşinide dolduracaklar eşini bilmiyorum nasıl dolduraşa gelirmi seni korurmu eğer öyle bırak gitsin tabi senin yanında kalacak bir tanıdık varsa sonuçta hamilesin rahatsızsın tek olmaman lazım

bence birlikte gidin 1 saat oturup dönün.eşini yalnız gönderme bence madem sıkıntılı durumlar var

bence yanlış düşünuyosun sonucta annesı ve babası ustelık aranızda bır ıkı saatlık mesafe varmıs bayram bu normal bır zaman degılkı

eşine doktor bana kanamamdan dolayı dınlenmem gerektıgını söyledı senı yanlız bırakmayı hıc ıstemıyorum aslında ama sen genede gıt ne yaaprsa yapsınlar annendır babandır dıyıp yanında olman lazım bence kı eger eşiniz için gercekten onemlıysenız bu laftan sonra gitmelı ama kalmadan gerı gelmelı dıye dusunuyorum çunku normal olan bu aıleler bır cocuguna ev aldı dıgerıne almadı dıye kusulmez

tabıkı ınsan kırılır ama bu bayramda ellerını öpmeye gıtmıycek kadar buyuk bır kırgınlık olamaz

Yakın cnm evet.

Bende bilmiyorum. Daha önce hiç tek başına gitmedi cnm. Ama çokta umrumda değil. Bana daha fazla ne yapabilirler ki.

bence birlikte gidin 1 saat oturup dönün.eşini yalnız gönderme bence madem sıkıntılı durumlar var

Yok cnm böyle birşey mümkün bile değil. Ben oraya gidersem kesin bayram dönüşüne kadar kalırız kesinlikle istemiyorum gerçi bir saatliğine bile olsa gitmicem.

Cnm annesive babası hakkındaki düşüncelerimi bildiğinden böyle söylesem inanmayacaktır. O yüzden gitsin gelsin.

Canım sağlık sorunun sebebi ile kendin gitmemekte haklısın ama bu yüzden eşine sakın baskı yapma.. Bırak gitsin ne kadar kötü olursa olsun anne ve babası onlar tamam hamile olduğun için olaya daha duygusal bakıyorsun ilgiye ihtiyacın var ama bebişini doğurduğunda daha iyi anlayacaksın her zaman onun hayatında önce sen olmak isteyeceksin anne olmadan bazı şeyler gerçekten anlaşılmıyor.. Ne olur birazcık empati kurmaya çalış ben kendi ailemden örnek vereyim eşimin ailesi yapmış olsa asla affetmeyeceğim bir şeyi kendi ailem yapıyo en fazla bir gün kızıyorum sonra unutuyorum gidiyor..
Allah korusun şu anda ailesinin başına birşey gelse eşin seni ömür boyu affetmeyecek senin yüzünden gitmedim göremedim diyecek sende vicdan azabı çekeceksin hiç değer mi?.. Yaradan zaten edene bulduruyo o yüzden sen rahat ol canım en azından uzaktalar ona dua et :) bir güncük bi akraban seninle kalsın yada ailenle kal inş. bebişini sağlıkla kucağına alırsın..

öncelikle bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm Allahım rahmet eyylesin meleğin sana şfattçi olsun öteki tarafta..
ailedir ne olursa olsun et tırnaktan ayrılmaz bu konuda baskı uygulamayın kendi bilecekleri iş boşver sen kendi aralarında halletsinler sen düşünme bunları bebeğinle uğraş onada hissettirip üzme bebişini bu sıkıntılarla ama tabii sizi o durumda bırakıp gitmesinide doğru bulmuyorum neye ne zaman ihtiyaç olur bilinmezki kanaması olan birisnin 1 dakika bile olsa yataktan çıkmaması gerekir geçmiş olsun Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…