- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Söyle canım güzel bi dille.
Kendilerinin düşünmesi gerek.
Heğ yatıyormuşsun canım ya zor olsa gerek insanın eşi böyle bi durumda en büyük destekçisi olmalı.
Eşin söylemiş zaten yüz göz olma. Onunda oğlu yani bayramda yanında olsun istiyodur. Hep kötü düşünmeyin sizi çağırmıyo sonuçta.
Telefonda bayramlaşma olsun o zaman onlar gelmeyecekse. .
Kayınvaliden durumu bilsin yeterli. .
Zaten benim durumu biliyolar,bildikleri halde hala cagiriyolarda bende ona kiziyorum.
Bayramını kutla, gelmek çok isterdik ama durumları biliyorsunuz bu bayramda böyle oldu artık de.
Hemen art niyetli konuşmaya gerek yok, kadın oğlunu bayramda görmek ister normaldir.
İki günlüğüne annenlere git veya onlar sana gelsin, eşinde yazlığa gitsin gelsin hem jest olur eşine de.
Sorun edilecek bir durum göremedim.
KatılıyorumBayramını kutla, gelmek çok isterdik ama durumları biliyorsunuz bu bayramda böyle oldu artık de.
Hemen art niyetli konuşmaya gerek yok, kadın oğlunu bayramda görmek ister normaldir.
İki günlüğüne annenlere git veya onlar sana gelsin, eşinde yazlığa gitsin gelsin hem jest olur eşine de.
Sorun edilecek bir durum göremedim.
Haklısın tabiki tek kalma. Ama eşin gelemeyeceğini söylemiş. Hamile hamile niye dert olmayacak şeyi dert ediyorsun. Allah başka dert vermesin canım.Gecen gece rahatsizlandim sabah 5 de hastaneye kaldirdi esim,ya esim olmasa ben tek evde napicaktim?
Haklısın tabiki tek kalma. Ama eşin gelemeyeceğini söylemiş. Hamile hamile niye dert olmayacak şeyi dert ediyorsun. Allah başka dert vermesin canım.
He de geç boşverr. Bebişine odaklan ve mutlu ol stres yapma :)Amin canim sagolasin,ne bilim insanlar neden bu kadar dusuncesiz ve bencil,sadece kendini dusunuyor bir turlu anlamiyorum.
Katılıyorum
Canim aynen oyle,yemegi bile kucagimda yiyorum birtek wc ye kalkiyorum,zaten beni burda birakip gittiler yazliklarina birde esimi cagiriyo,annesi gelsin kalsin yaninda diyormus birde!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?