- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Sürenin ne önemi var ki bayram sonuçta, evladını görmek ister.Anliyorumda,daha 1 aydir gormuyo,biz alt ust oturuyoruz ayni aptmanda,cok uzun zaman olmadi ayrilali
Dert etmekte haklisim bazi kv ler hic iyi niyet düşünmez yasadiklarimdan tecrube edindim.Seninki de az degil belli ki israrla çağırdığına göre.Bi de annesi kalsin diyormus bak sen şuna...Ben olsam arardim hayirdir anne bi sorun mu var surekli x i cagiriyorsun benim ne durumda oldugumu bilmiyormusun diye sokardim lafi.Kimse kusura bakmasin uzaktan ogluna akil veren karini birak gel annesi baksin diyen kadin iyi niyetli degildir.Sen hosgordukce tepene biniyorlar..
Sürenin ne önemi var ki bayram sonuçta, evladını görmek ister.
Hayır yani tehlikeli hamilelik geçiriyorsun diye yazlığa gitmicek mi insanlar?
Sen şimdi kadına desen ikide bir çağırıyorsun vs diye eşin surat asacak sen daha da coşacaksın bayram zehir olacak.
Adam zaten çalışmıyor mu? Bırak 2 gün gitsin bayramlaşsın gelsin.
O gitmicem dese bile olsun hayatım annemler yanımda olacak git biraz dinlen seninde tatile ihtiyacın var desen varya o adam o kadar mutlu olur ki, inan tavırları bile değişir. Dipdibe oturduğunuz insanlarla düşman olmak nereye kadar gider ki, böyle davransan birşey kaybetmezsin.
canım ikiz bebeklerini kaybettin şimdi yine ikizlere mi hamilesin ?
başın sagolsun sana şefaatçi olsunlar inşallah.
melek oldular annelerini bekliyorlar Allahın izniyle.
Canım ailen uzakta mı, yanında dursalar veya sen onlara gitsen falan.Guzel dusunuyosun cnm da,benim bakicak kimsem yokki,alisveris yemek esim yapiyor,bi rahatsizlansam kim gelck bakcakki bana,?
Evet canim gecen agustosda 6 aylik erken dogumla kaybettim,7 ay sonra bir daha ikiz ve korkularim cok,hergun dua ediyorum bu sefer kucagima saglikli sihhatli aldir rabbim diye.
canım benim Allah bağıilasın evlatlarını maşallah ama ne güzel Allahım yine nasip etmiş çoğul gebeliğin üstüne tekrar ikiz ne kadar kısmetlisin ne kadar güzel canım. Konuyu saptırmak istemem ama çok güzel canım ya kucagına almakta nasip olsun inşallah bilmiyorum çok etkilendim çok güzel bişey. Maşallah süphanallah..
Şu gecede bende bebek istiyorum dualarımı ediyorum rabbime. Senin içinde edicem canım Allah yar ve yardımcın olsun.
Allah razi olsun,o kadar zor elde ettimki ah ahh akittigim goz yasinin haddi hesabi yok 5 senedir,rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin,en guzelinden bu mubarek gece yuzu suyu hurmetine,evlatsizlikla imtihan etmesin kimseyi cok zor,birtek yasayan bilir kucaginda olan aslaaaaa anliyamaz hissettiklerimizi.
canım benim çok duygulandım gözlerim doldu rabbim korusun seni ve bebeklerini.
amin amin amin inşallah yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. tüm hamilelerin saglıkla dogum yapmasını nasip eylesin.
De bence haddini bilsinArkadaslar iyi geceler,ben gecen sene erken dogumla bebeklerimi kaybetmistim,sukurler olsun yine hamileyim,gecen hafta rahime dikis attilsr hep yatiyorum,kv kp yazlikda 1 ay oldu gideli,kișin alt ust oturuyoruz ayni aptmnda ,sorum su,3 gunden beri esimle konustuklarinda bayramda gelcenmi diyormus,oda nasil gulgoncayi birakip geliyim gelemem diyomus,sanki durumumu bilmiyo ikide birde esimi cagiriyo sinir oldum,telde konustugumda soylesemmi,nasil gelcek beni birakip ikide birde ne cagiriyosun desemmi kv ye?
amin canım inşallah.Amin sanada en kisa zamanda nasip etsin,sevindirsin sizi:)
Sen çok haklısın. Gitmesin tabii eşin. Başın sağolsun. Allah yaşatmasın bir daha böyle acı. Kayınvalideye değil de eşine söyle. O açıkça söylesin ikide bir beni çağırmayın diye. çok istiyorlarsa kendileri gelsin.
Ee tamam o zaman, kocam zaten gerekeni söylüyor diye düşünüp rahatlat kendiniEsime soyledim,oda demis birakip gelemem demis,ama israr edince sinirleniyorum:)
Cok gecmis olsun .Arkadaslar iyi geceler,ben gecen sene erken dogumla bebeklerimi kaybetmistim,sukurler olsun yine hamileyim,gecen hafta rahime dikis attilsr hep yatiyorum,kv kp yazlikda 1 ay oldu gideli,kișin alt ust oturuyoruz ayni aptmnda ,sorum su,3 gunden beri esimle konustuklarinda bayramda gelcenmi diyormus,oda nasil gulgoncayi birakip geliyim gelemem diyomus,sanki durumumu bilmiyo ikide birde esimi cagiriyo sinir oldum,telde konustugumda soylesemmi,nasil gelcek beni birakip ikide birde ne cagiriyosun desemmi kv ye?
Eşinin tepkisi ne olur onu düşün ona göre konuş. Eşinin gitmek gibi bir düşüncesi yoksa ve kv ye laf dediğinde sorun olursa hiç sesini çıkarma.Anliyorumda,daha 1 aydir gormuyo,biz alt ust oturuyoruz ayni aptmanda,cok uzun zaman olmadi ayrilali
Eşinizin sizi bu vaziyette bırakıp gitmesine izin vermeyin.. ve eşiniz kapatsın bu konuyu siz hiiiççç muhattap olmayın.. o kadar göresi geldiyse kıymetli popişini kaldırıp gelsin.. keyfi değil zaruri bir sebepten gidemiyorsunuz..Gecen gece rahatsizlandim sabah 5 de hastaneye kaldirdi esim,ya esim olmasa ben tek evde napicaktim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?