Bizim sokağın çocukları full disarda. Yan apartmana bugün corona testine geldiler.. sonucu öğrenemedim ama birinin kayinvalidesinde corona çıkmış, bunlarda görüşmüşler. Butun apartmanın çocukları dün dışarıdaydı muhtemelen bulaştırdilar birbirlerine.
Bugün markete gittigimde dedesi olduğunu tahmin ettigim bir adam torununu markete getirmiş. Cocuk 7 8 yaşlarında.. çalışan uyardi, adamin cevabi; maske yoktu çocuğa takamadım, evde sıkıldı napalim. Çalışan hala birşeyler geveliyor sertce uyarmıyor. 'Amcacim zaten çocukların dışarı çıkması yasak başkalarını tehlikeye atiyorsunuz' dedim. Çalışan bu seferlik olsun ama acelece yapin alışverişi dedi.. herkes o kadar ciddiye almiyor ki. Kasa sırasi beklerken herkesi uyarmak zorunda kaldim yanima yaklaşmayın diye. Uymuyorlar cahil cok malesef
[/QUOTE
çünkü calisan sert uyarsa suclu o oluyor bizim guvenlik gorevlisine siddet uyguladilar polis geldi gene bir sey yapmadi bizim milletimiz anca cimere sikayet eder olan gene calisana olur
80 yasinda 87 yasinda bir suru musteriye islem yaptim mudurum yapacaksin diyor
gunlerce is yogunlugu ustune sacma sapan yan dolan müşteri sikayetleri icin vakiy harcadik su surecte bu tarz insanlara asla hakkimi helal etmiyorum