bayram yolculugu

gececikedi

boş
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
524
322
73
Bayram bahanesiyle baska bir sehirde olan ailemin yanina yola cikacagiz birazdan hos saat 4te cikicaktik esimin pimpirigiyle 5ettik saati ama motorla cikicaz ve hava durumuna baktigimda yagmur degil bulutlu veriyordu sadece ve inceden yagis var -.- esimin pilotaji yani kullanisi harikadir yagmur onun icin cok bi tehlike degilde goruş ve bizim donmamiz islanmamiz problem ekipmanlarimizin altina olabildigince kalin giydik ama yinede motor yagmurluklarindan giyelim dio esim sonra onlari nereye koycaz bi sirt cantasi tasiyabiliyoruz sonucta onada hersey sigmiyo agir olursada omuzlarimi kkesiyor oturus pozisyonum egilerek motorun tarzindan dolayi yayila yayila oturamiyorum biz neee yapalimm simdi -.-

İçinde motor geçmeyen bir konun olacak mı merak ediyorum.

Lütfen. Eksik yazmayalım. Motor+ nerdeyse 10bin TL lik sağlam ekipmanlar

Koalina var onların da motoru var ama ben bu kadar motor motor motor ekipman ekipman diye vurguladığına şahit olmadım. Ayrıca biz nasıl bir tavsiye verebiliriz ki buna kaçınız motora biniyor ?

Oyle deme az para mi 10 bin tl? Ya o ekipmanlar,kim bilir ne kdar pahali? Sen nerden bilcen cahil fakir

Ayrica ben burda dert göremedim. ``Ay bakin ben cok mutluyum,motorumla gezmeye gidiyorum`` demek icin acilmis bir konu...

Oyle deme az para mi 10 bin tl? Ya o ekipmanlar,kim bilir ne kdar pahali? Sen nerden bilcen cahil fakir

Ayrica ben burda dert göremedim. ``Ay bakin ben cok mutluyum,motorumla gezmeye gidiyorum`` demek icin acilmis bir konu...

Çok fakirim keşke ölsem

Yaw gençliğimizde biz de bindik motora, ekipmanımızda sağlamdı afedersin ama bu kadar takıntı haline getireni de ilk kez gördüm valla.

Motorum var, ekipmanım var, yeni bi motorum daha var ama kullanmaya kıyamıyorum, motorum var, çok pahalı ekipmanım var, motorcuyum ben... Benim anladığım bunlar.

Arkadaşın kafasi baska calisiyor :) gurur duyuyor motoru ve ekipmanlariyla kendince hava basıyor burda :) zipzip olsaydi sorardi simdi yasini anlardik ergen mi degil mi diye

Arkadaşın kafasi baska calisiyor :) gurur duyuyor motoru ve ekipmanlariyla kendince hava basıyor burda :) zipzip olsaydi sorardi simdi yasini anlardik ergen mi degil mi diye
Yaşı küçük diye hatırlıyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam kaçmıştı kocasına. Kayınvalidenin evinde falan yaşıyordu. Aşağılık kompleksinden şüpheleniyorum.

ben sorcaktımda zıpzıptan rol çalmak istemedim ona yakışıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…