- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi gececikedi
-
Aynen benmde aklima o geldi. Bu kadar altini cizmesi dikkat cekiyor. Mesela ben hic yatım oldugundan bahsetmiyorumYaşı küçük diye hatırlıyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam kaçmıştı kocasına. Kayınvalidenin evinde falan yaşıyordu. Aşağılık kompleksinden şüpheleniyorum.
Aynen benmde aklima o geldi. Bu kadar altini cizmesi dikkat cekiyor. Mesela ben hic yatım oldugundan bahsetmiyorumneden? Komplekssizim
Şüphelerini bosa cikarayim. En az senin kadar fakirimCem Yılmaz diyor ya "uçağı var mı şüphesi yeter" Öyle oldum şu an
Şüphelerini bosa cikarayim. En az senin kadar fakirim
Pis fakirler.Şüphelerini bosa cikarayim. En az senin kadar fakirim
Herkes sıfır arabaya mı biniyor? Bundan önceki arabamı 7500 liraya almıştım 5 sene kullandım 8500'e sattım. Benimle birlikte 4 kişiyi rahat rahat taşıyordu.O degil de trafikteki arabalarin sifirlari min 50binden basliyor. Millette cifter cifter var. 10binlik saglam ekipman ve motorun nesi hava atilcak bisey. Arabaya parasi yetmemis motor almis
Bayram bahanesiyle baska bir sehirde olan ailemin yanina yola cikacagiz birazdan hos saat 4te cikicaktik esimin pimpirigiyle 5ettik saati ama motorla cikicaz ve hava durumuna baktigimda yagmur degil bulutlu veriyordu sadece ve inceden yagis var -.- esimin pilotaji yani kullanisi harikadir yagmur onun icin cok bi tehlike degilde goruş ve bizim donmamiz islanmamiz problem ekipmanlarimizin altina olabildigince kalin giydik ama yinede motor yagmurluklarindan giyelim dio esim sonra onlari nereye koycaz bi sirt cantasi tasiyabiliyoruz sonucta onada hersey sigmiyo agir olursada omuzlarimi kkesiyor oturus pozisyonum egilerek motorun tarzindan dolayi yayila yayila oturamiyorum biz neee yapalimm simdi -.-
Herkes sıfır arabaya mı biniyor? Bundan önceki arabamı 7500 liraya almıştım 5 sene kullandım 8500'e sattım. Benimle birlikte 4 kişiyi rahat rahat taşıyordu.
Doğru düzgün bir motor için en az 15000 gözden çıkarılmalı. 2. el için bu fiyat bir de. Ekipmanla birlikte oldu mu sana 25000 lira. 2-3 yaşındaki ufak bir aile arabası çok rahat bu fiyata alınır. Motor pahalı bir hobidir. Hobi diyorum çünkü bence ulaşım aracı olarak kullanılmamalı motor denen makine.
Pis fakirler.
Fakirler ölsün Porsche'dan selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?