bayram yolculugu

Yaşı küçük diye hatırlıyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam kaçmıştı kocasına. Kayınvalidenin evinde falan yaşıyordu. Aşağılık kompleksinden şüpheleniyorum.
Aynen benmde aklima o geldi. Bu kadar altini cizmesi dikkat cekiyor. Mesela ben hic yatım oldugundan bahsetmiyorum neden? Komplekssizim

Kızlar herkesin tutkusu farklıdır işte motor güzel şeydir yaa
Ömrümde bir defa bindim
şu tarz bir motora..
Allahıımmm uçtum resmen anlatamam size o heyecanı o duyguyu..
Ama boyum kısa hiç kullanmak nasip olmicak bacaklar yetişmez
Ama evlenince almak nasip olur inşallah zırt pırt heryere motorla gitmem arabada yayılmak varken ki hem ehliyetimde var kendim kullanabilcem ama motorlada eşime kendimi gezdirtirimmm çook güzel birşeyy..
Arkadaşda belliki baya sıkı motorcu eşiyle birlikte kötü birşey değil ki taşlamayın hemen

O degil de trafikteki arabalarin sifirlari min 50binden basliyor. Millette cifter cifter var. 10binlik saglam ekipman ve motorun nesi hava atilcak bisey. Arabaya parasi yetmemis motor almis

O degil de trafikteki arabalarin sifirlari min 50binden basliyor. Millette cifter cifter var. 10binlik saglam ekipman ve motorun nesi hava atilcak bisey. Arabaya parasi yetmemis motor almis
Herkes sıfır arabaya mı biniyor? Bundan önceki arabamı 7500 liraya almıştım 5 sene kullandım 8500'e sattım. Benimle birlikte 4 kişiyi rahat rahat taşıyordu.
Doğru düzgün bir motor için en az 15000 gözden çıkarılmalı. 2. el için bu fiyat bir de. Ekipmanla birlikte oldu mu sana 25000 lira. 2-3 yaşındaki ufak bir aile arabası çok rahat bu fiyata alınır. Motor pahalı bir hobidir. Hobi diyorum çünkü bence ulaşım aracı olarak kullanılmamalı motor denen makine.

BİZ ARABAYA BIRYERLERE GITMEK ICIN BİNERİZ .
SİZ
MOTOSİKLET E "BİNMEK İCİN" BİYERLERE GİDERSİNİZ

sorduğun soruya bak aşkolsun..
kçnz dona dona gidin,
önemli olan motosiklet,
o iyi olsun da siz teferruatsınız bence...

Aynen ya ne motormuş, ben de ara sıra denk geliyorum hep 'motor' içerikli konular..
Biz ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki sana?
Motor yağmurluklarından giymek istemiyorsun , giyme de k.çın donsun o zaman ne diyelim..
Bir şekilde sığdıracaksın, sığdıramıyorsan da dona dona gideceksin.
Yani buradan ne gibi bir şey duymayı bekledin gerçekten anlamadım.

Herkes sifir almiyor ama hepsi birgun sifirken alinmisti o anlamda dedim. Ben de arabami 20bin liraya almistim. Kendi acimdan soylemedim. Araba da ucuz olabilir tabi. Motor guzel bi hobidir pahalidir. Ama cok da pahali degildir yani. Hobiyle hava atilmaz. Hobinin pahasiyla hava atilmaz. Zevk almak icin yapilir.

Konu sahibinin eski konularina baktim da hep bir motor motor motor kask ceket kask motor da motor motor kelimesi var yani motorum var motorcuyum ben kaskim var ekipmanim var diyor arkadaslar siz hala anlamadiniz mi? Motorcu bir bayan var karsimizda motorcu ayık olun.

tamam anladık motorun var açtığın her konuda bahsetmişsin ve abartı derecesinde. takıntın mı var acaba? dalga geçmek için değilde ciddi söyüyorum. normal değil çünkü

tiksindim sizin şu motorlu konunuzdan milletin altında porshe oluyor sizin kdr hava atmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…