- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi gececikedi
-
Hihi, olur cicim. Zaten denk gelince bakıyorum çocuk kıyafetlerine yeğenler için. Sana da haber veririm. Ayıp ettin. Geçen hafta çok hoş rocker t-shirtler vardı. Bir daha gelirse haberdar edeyim seni.Sana zahmet takip ettigin sitelerin 1-2 yas kız cocuk bölümlerini de gezsen
Yalniz biraz salaş, biraz tarz seyler dikkatini cekerse haber ver.Pembe ve tonlarindan uzak dur. Hihihihi
Pordon motosiklet formu olmadigini unutup fazlaca motorlu konu acmisim kadin akli olarak direk nispet dusunmussunuz sasirmadim buda buraya son mesajimdir akli kaynana kocadan baska biyeri calismayan herseyi hava atmak nispet olarak algilayan beyinlerinizle basbasa kalin buraya aldatildim diye 10 konu acsam herseferinde cevap gelir hatta isin profesorleride toplar dogru buraya ne yaziyorum ki sanki bilen var bol sans
OAndA yola cikicaktik pratik birsey soyleyen cikar diye dusundum sonraysa bakamadim birdaha kadin olmak buysa ki genel oyle dusunmus ben kadin degilim burada ayy ne derler diye dusunmeden herhangi bi arkadasimla konusuyo gibi yazdim hep ama nispet hava basiyo olmus evet benim hayatimin buyuk bolumunu motor olustiruyo buyuzdende konular oyle cikiyo onla ugrasiyorum cunku butungun baska ne derdim olacak bu normal hava basmak degil ama burda herkes koca elti gorumceyle ugrastigindan goze batti bifikirleride olmayinca akil oraya calisiyoben buraya ait degilim demekki
peki bu konunun neresi dertti,sabahın o saatinde açıp gitmenin anlamı neydi,sen kadın değil miydin
Ayrica okadar hava meraklisi olsam hergun disari cikiyoruz zaten disarda tatmin ederdim oyle bi ihtiyacim olsa burdaki insanlarla ugrasmam tanimiyorum etmiyorum gormuyosunuz bile
peki bu konunun neresi dertti,sabahın o saatinde açıp gitmenin anlamı neydi,sen kadın değil miydin
Pordon motosiklet formu olmadigini unutup fazlaca motorlu konu acmisim kadin akli olarak direk nispet dusunmussunuz sasirmadim buda buraya son mesajimdir akli kaynana kocadan baska biyeri calismayan herseyi hava atmak nispet olarak algilayan beyinlerinizle basbasa kalin buraya aldatildim diye 10 konu acsam herseferinde cevap gelir hatta isin profesorleride toplar dogru buraya ne yaziyorum ki sanki bilen var bol sans
SIz oyle dusunmusunuz inan motorun dusmesi paradan degil pahalisindanda degil cok sevdigimden ve fiyat vermem baya kotu olmus ben ailemle arkadasimla konusur rahatligi gostermisim afedersiniz konularda motorum var degil bilen bilio yeterince sadece dedigim gibi benim hayatimin buyuk kismini o olusturuyo tabiki konu ondan cikacak .. madem oyle olmus yapacak bise yokBen de böyle düşündüm, mesele çok konu açmak değil "motorum düşecek diye aklım çıkıyor, motora binerken ne giysek" gibi garip konular. BENİM MOTPRUM VAR denmek istiyor gibi bir hal hissediliyor.
Ben de böyle düşündüm, mesele çok konu açmak değil "motorum düşecek diye aklım çıkıyor, motora binerken ne giysek" gibi garip konular. BENİM MOTPRUM VAR denmek istiyor gibi bir hal hissediliyor.
Aynen ben de onu diyecektim. Kimse de bana ne motormuş arkadaş demedi. Hatta sonrasında motorcuların trafik sorunlarından yakınan bir konu daha açmıştım yine bir şey denmedi.Seni örnek göstermiştim ilk mesajımda. Sen de tatile çıkacağın zaman konu açmıştın ama bu kadar vurgulamadın ve hepimiz sana yardımcı olduk. Ama burası motor forumu değil ne kadar yardım edebiliriz ki ? Bir de bu var yani.
Aynen oyLe cok haklisin bu tavsiyeleri vs buraya yazmamaliydim burada hangi konularin acildigi derdin ne oldugu belli cok sacma oldugunu fark ettim cizginin disina cikincada boyle olduSeni örnek göstermiştim ilk mesajımda. Sen de tatile çıkacağın zaman konu açmıştın ama bu kadar vurgulamadın ve hepimiz sana yardımcı olduk. Ama burası motor forumu değil ne kadar yardım edebiliriz ki ? Bir de bu var yani.
SEn esin kullandigi icin biniyorsun kendin kullanmiyorsun asigi veya tutukunu degilsin muhtemelen oyle olsan anlardin bicok motor grubu ve dernege uyeydim ordan biliyorum ben onla yatip kalkiyorum ve eskiden arkadas ortamim vardi herkes fiyatinida soylerdi ucuz pahali farketmez sureklide motor muhabetti gecerdi benim ozmnlar yoktu ama hic boyle deyler dusunmedim kimse dusunmedi bizde problem var mis kadin formunu ayni kefeye koydum ben hangi akla hizmetse:) bu erkeklerle konusulacak biseymis kimde kimseye fesat nispet yapio iyikide motoru var demiyodu oyuzden ilk mesajda kadin aklu dedim ben unuttum o fesatligi kendinize iyi bakin benim benim gibileri bulma zamanim gelmis geciyorAynen ben de onu diyecektim. Kimse de bana ne motormuş arkadaş demedi. Hatta sonrasında motorcuların trafik sorunlarından yakınan bir konu daha açmıştım yine bir şey denmedi.
Bahsetmek var bahsetmek var demek ki...
SEn esin kullandigi icin biniyorsun kendin kullanmiyorsun asigi veya tutukunu degilsin muhtemelen oyle olsan anlardin bicok motor grubu ve dernege uyeydim ordan biliyorum ben onla yatip kalkiyorum ve eskiden arkadas ortamim vardi herkes fiyatinida soylerdi ucuz pahali farketmez sureklide motor muhabetti gecerdi kadin formunu ayni kefeye koydum ben hangi akla hizmetse:) bu erkeklerle konusulacak biseymis kimde kimseye fesat nispet yapio iyikide motoru var demiyodu oyuzden ilk mesajda kadin aklu dedim ben unuttum o fesatligi kendinize iyi bakin benim benim gibileri bulma zamanim gelmis geciyor
doğuma 5 gün kalmışBi salon kadını olarak asla motor tepesinde gezemem. Araba ile bile sıkıştırıp taciz ediyorlarken motorun üstünden falan çekip düşürürler Allah muhafaza.
sen şimdi aklınsıra hava mı basıyon bizeYa ben kizima serce parmagim kadar converse i 110 liraya aldim. Suan agliyorum.
burası sanal ortam ya herkes fikrini rahat söylüyor....belki arkadaşlarınız utandığından diyememiştir bıktık senin motorundan diye....SEn esin kullandigi icin biniyorsun kendin kullanmiyorsun asigi veya tutukunu degilsin muhtemelen oyle olsan anlardin bicok motor grubu ve dernege uyeydim ordan biliyorum ben onla yatip kalkiyorum ve eskiden arkadas ortamim vardi herkes fiyatinida soylerdi ucuz pahali farketmez sureklide motor muhabetti gecerdi benim ozmnlar yoktu ama hic boyle deyler dusunmedim kimse dusunmedi bizde problem var mis kadin formunu ayni kefeye koydum ben hangi akla hizmetse:) bu erkeklerle konusulacak biseymis kimde kimseye fesat nispet yapio iyikide motoru var demiyodu oyuzden ilk mesajda kadin aklu dedim ben unuttum o fesatligi kendinize iyi bakin benim benim gibileri bulma zamanim gelmis geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?