bayram yolculugu

görüyonuz mu bize KOYDU DA GİTTİ.....
motorun egzoz dumanı genzimi yaktı.....

ben de öyle düşündüm
ama avatar falan hoş olmamış
"koydu da gitti" vs

ben de öyle düşündüm
ama avatar falan hoş olmamış
"koydu da gitti" vs

Sadece konuşurken düşünmedi, yani hevesini, düşündüklerini direk söyledi, dediği gibi hayatında motorun yeri de fazla gibi.. Anladığım bu.
Evet konuşma şekli, tepkiler karşısında davranışları hoş olmamış...

ben o yüzden üstüne gidilince biraz üzüldüm kendisine
insanız sonuçta hayatımızda önemli olan şey neyse onun üzerinde gidiyoruz
kiminin çocuğu, kiminin hobisi, kiminin kocası

Ben de acikcasi durumu "nispet yapma" olarak yorumlamamistim. Yani bir gariplik, bir asirilik vardi ama bu bence "benim motorum var" nispetinden cok "ben sizden farkliyim, ben motorcu sert kadinim" mesajini vermeye calisti arkadas, yani ben oyle algilamistim. Konuyla alakasi falan da yoktu o hissimin, hic de dile getirmedim haliyle. Hatta tum konularini okumusumdur zaman icinde, yanilmiyorsam ilk defa bir sey yaziyorum Ama sanirim yanilmiyormusum, buradaki kadinlari "akli koca ve bilmemkimden baska bir seye calismayan fesatlar" olarak etiketleyip, ustune "benim gibileri bulmamin zamani geldi" diyerek "farkini" cok guzel ortaya koymus oldu. Oyle konular acip acip klavye eskitmeye gerek yokmus degil mi, bak ne guzel anladik iki cumleyle SEN FARKLISIN, COK MUTHISSIN, ON NUMARASIN

Ben de hic nispet yapmaya calistigni dusunmemistim,
sadece tutkuyle birseyi cok istemis sevmis ve neyi nasil kullanacagina karar veremiyor, hala heyecanli...

hAtta kendisine ozelden motorla ilgili danismistim, o kadar yardimci olmustu ki... hic oyle kiskandirma cabasinda olan bir kadin gibi degil.
Benim gibi hevesliye istedigi gibi yazardi ama gercekten yardimci olmak icin ugrasip motorun parasina bakma anlaminda seyler yaziyordu,
yani maddiyatla da ptoblemi oldugnu bununla hava atmaya calisan biri oldugnu da sanmiyorum.

Fakat yine de geldiginde yaptigi yorumu hos bulmadim ancak bu kadar alay edilecek birsey oldugunu da dusunmuyorum... lafa gelince herkes forum kurallarini ogretiyor ama konusahibi yazmadi diye geyik yapmak da bir o kadar yakisiksiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…