Bayram ziyareti için fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Hepinize hayırlı bayramlar ,benim derdim de bu oldu hemen konuya gireyim, haziran ayında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım( kendileri başka bir şehirde yaşıyor) ve şimdi bayram ziyaretine gideceğim yarın , onlarda yakın zamanda memlekete dönecek, tanışmaya gittiğimde elim boş gitmemiştim
ama şimdi napmalıyım bilmiyorum bir çikolata alayım diyordum ama bu konularda bilgim yok kimi güzel olur dedi kimi hiç gerek yok elin boş git dedi,kafam karıştı açıkcası bayram netice de ama napmalıyım? siz ne dersiniz ??

Güzel bi çikolata al git fazlasına gerek yok. Şöyle bilindik markalardan bi tane. Iyisinden. :d

Güzel bi çikolata al git fazlasına gerek yok. Şöyle bilindik markalardan bi tane. Iyisinden. :d

Teşekkür ederim , absürt olmaz değil mi? birkaç evli arkadaşıma sordum gitmişken bir de iste istersen falan dediler kararsız kaldım haliyle

Bence elin boş gitme. Çikolata da olabilir aromalı lokum vs. de alıp öyle git.
Bir de bayram yani bu. Annem kaç yıllık gelin hala dedeme babanneme her bayramda bir hediye alır mutlaka. bunlar küçük ama gönül alan şeyler. İhmal etme

Teşekkür ederim , absürt olmaz değil mi? birkaç evli arkadaşıma sordum gitmişken bir de iste istersen falan dediler kararsız kaldım haliyle

o zaman çukulata şeker tarzı alma..süs eşyası alabilirsin..yada baharat takımı kahve fincanı takımı daha iyi olur..

guzel bi cikolata al veya gondolda seker yaptirabilirsin benim arkadasim nisanlisinin evine giderken gondolda seker vede kucuk saksida canli cicek alip goturdu

Teşekkür ederim , işte ben henüz gelin değilim, normalde bizim ailemizde ziyarete gittiğimizde elimiz boş olmaz ama henüz resmiyet yok ondan çekimser kaldım.

o zaman çukulata şeker tarzı alma..süs eşyası alabilirsin..yada baharat takımı kahve fincanı takımı daha iyi olur..

Güzel fikir evet ,tanışmaya gittiğimde ,annesi düz servis tabaklarından aradığını söylemişti,x yanlız yaşadığı için herşeyden 3 tane almıştı zamanında ama misafir gelince zor oluyor bulabilirsem alıcam demişti ,6 lı takım alıyım o zaman

Yani yaşam tarzlarına göre de bişey alabilirsiniz mesela ayet yazılı tablolar biblolar gibi .eğer uygun değilse bence ev eşyası gibi tarzlar bayramda hoş olmaz gibime geldi tabak takm vs.hem de daha resmiyet yok ve ilk kez hediyeymiş. dekorasyon ürünleri daha güzel olur sanki.ilerde evlendiğinizde anısı kalır

çok iyi olur..evet şeker çukulata olayı bizde yanlış anlaşılabilir

Ev görmeye mi gidiyorsun ayol. Bana çok garip geldi tabak mabak. Çikolata değilse minik meyveli cici lokumlardan şık birşey alabilirsin. Bence daha hoş.:26:

Ev görmeye mi gidiyorsun ayol. Bana çok garip geldi tabak mabak. Çikolata değilse minik meyveli cici lokumlardan şık birşey alabilirsin. Bence daha hoş.:26:

yok canım ne ev görmesitabak çanak olayı da şu ,arkadaşım normalde yanlız yaşıyor,ailesi ramazan için gelmişti ,geri dönecekler memlekete,daha önceki gitmem de annesi onlar orda olduğu için binada oturan hanımların falan ziyarete geldiklerini ama yeterli tabak olmadığını uygun bişi aradığını söylemişti laf arasında, bir arkadaşda burda örnek verince aklıma o geldi ondan yani ,lokum yada süs eşyası fikri de güzel,:13: bulabilirsem tabi

Hic sekerlemeci falan yok mu. Hatta pastanelerde bile var bizim burada bak bi istersen

Yiyecek bir şey alman hediyeden dha uygun olur bence. Hem bayramlarda madlen hediye gider yani. Kız istemeye bağlamışlar senikiler ama olmamış. :))

Yiyecek bir şey alman hediyeden dha uygun olur bence. Hem bayramlarda madlen hediye gider yani. Kız istemeye bağlamışlar senikiler ama olmamış. :))

sorma yaane güzel bende güzel bi çikolata alırım diyordum ,gerçi babasına yasak :44:ama istemeye gider gibi falan denince! ama bayram da da çikolata ,şeker falan alınır .. e.arkadaşıma sordum o da birşey alma ben geçen sene bayramda sizinkilere bişi almadım ,gereksiz dedi.. ama eli boşta gidilirmi ki? anneme sordum,ailecek gitsek tamam ama sen tek gideceksin alma bişey dedi ayyy ne zormuş

Hic sekerlemeci falan yok mu. Hatta pastanelerde bile var bizim burada bak bi istersen

Canım yakınlarda pastane falan yok malesef,şekerlemeci hele hiç görmedim,istanbulun bir ucundan tee diğer ucuna gidicem ,anca büyük marketlere bakarım yarın

bayram ziyaretine gittiğin için eli boş gitmek hoş olmaz. iyi bir tatlıcıdan baklava ya da bir kutu çikolata götürebilirsin.

not: yakınlarda pastane yokmuş şimdi okudum:) ayrıca sanırım birileri çikolata için istemeye gider gibi falan demiş, hiç alakası yok. istemeye giderken yaptırılan çikolata özel bir çikolatadır. sen süpermarketlerde satılan kapalı kutu çikolatalardan alacaksın, çok da zarif bir davranış

Tatlı alabilirsin bence baklava yada pastada olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim,

Çikolata,tatlı yada lokum türü birşeyler olabilir yada kayınvalide adayın çiçek seviyorsa çok güzel saksı çiçekleri var ondan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…