Çikolata,tatlı yada lokum türü birşeyler olabilir yada kayınvalide adayın çiçek seviyorsa çok güzel saksı çiçekleri var ondan alabilirsin.
Teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolata,tatlı yada lokum türü birşeyler olabilir yada kayınvalide adayın çiçek seviyorsa çok güzel saksı çiçekleri var ondan alabilirsin.
şimdi de aklıma şey geldi, eğer yakın civarda varsa tuğba kuruyemişin çok güzel misafirlik lokumları oluyor. ben bir ev ziyaretinde götürmüştüm, çok beğenmişti ev halkı:) karışık aromalı tatlar oluyor içinde ve tazecik. zarif karton torbasında da çok hoş duruyordu12 tl ye almıştım
![]()
Şeker hastasımı babası,geçmiş olsun o zaman çikolata yada lokumda alma bakarsın gizlice yer falan hastalanır o zaman ya ev eşyası al yada güzel yapma çiçekler var onlardan al uzun yola dayanır onlar ev eşyası olarak baharat takımı yada borcam seti alabilirsin.Teşekkür ederimtatlı alamıyorum, babası rahatsızlanıyor yiyince,çikolata ya da lokumda ne olur bilemiyorum ,saksıda çiçeği bende düşünmüştüm ama ailesi geri memlekete gidecek burdan 14-15 saatlik yol o saksı da çicekte mahvolur,evde bıraksalar diye düşündüm ama e.arkadaşım bakamaz,evde pek duramıyor işi gereği en iyisi yine çikolata,lokum,hediyelik eşya gibi
![]()
Haklısınıztanışmaya elin boş gitmemişsin bence bunada gitme
sonuçta özel bir gün buda
çikolatadan ziyade lokum alabilirsin
Baktım yokmuş malesefşimdi de aklıma şey geldi, eğer yakın civarda varsa tuğba kuruyemişin çok güzel misafirlik lokumları oluyor. ben bir ev ziyaretinde götürmüştüm, çok beğenmişti ev halkı:) karışık aromalı tatlar oluyor içinde ve tazecik. zarif karton torbasında da çok hoş duruyordu12 tl ye almıştım
![]()
Yok şeker hastası değil şükür ama ciğerinden operasyon geçirmiş,dokunuyormuş sanırım en son memlekette biri bile bile tatlı ikram etmiş 1 tane yemiş geceyi hastanede geçirmişler,diğer önerileriniz için de teşekkür ederimŞeker hastasımı babası,geçmiş olsun o zaman çikolata yada lokumda alma bakarsın gizlice yer falan hastalanır o zaman ya ev eşyası al yada güzel yapma çiçekler var onlardan al uzun yola dayanır onlar ev eşyası olarak baharat takımı yada borcam seti alabilirsin.
Haklısınızteşekkür ederim.
Baktım yokmuş malesef
Yok şeker hastası değil şükür ama ciğerinden operasyon geçirmiş,dokunuyormuş sanırım en son memlekette biri bile bile tatlı ikram etmiş 1 tane yemiş geceyi hastanede geçirmişler,diğer önerileriniz için de teşekkür ederim![]()
oyy ağlamacanın sağolsun, bi kutu çikolatayla gidersin :)
Normal bir misafirlige bile giderken eli bos gidilmez ki bu bayram. Ama bence sakin ev eşyası alma, ev gormeye gider gibi, komik kacabilir. Bayramda buyuklere çikolata, lokum, seker, tatli, kahve ya da kolonya filan goturulur. Cikolata alma istemeye kacar denilmesi de abes olmus sanki, sanirim bunlar hep yore farki.
simdi aklima geldi, dondurma da olabilir, yazin yemege gittigimiz dostlarimiza hep dondurma alirim ben.
bence tabak çanak alma sonuçta bayram ziyareti bu.. hem almıştır eksiklerini senin durumunda birinin üstelik bayram ziyaretinde alması hiç hoş olmaz.
ben olsam lokum alırım. hindistan cevizli vs tadı biraz az oluyor ya ben de severim onlardan.. bak kız canımı istettin:))) ya da başka bir sürü çeşitleri var.. güzel birşey..
sonuçta bayram ziyareti kp yemiyorsa da ev halkı yer.. ya da ikram ederler.. allah ağız tadını bozmasın anlamında..
ben de boş gitmeyi sevmem.. hani sürekli ev ziyaretlerine gitmem açıkçası.. gittiğimde de boş gitmek istemem. ama eşimin tarafı hiç öyle değil. taşındık birşey almazlar. çaya gelirler birşey almazlar. üstelik marketten falan geldik derler.. ne olacak iki kg meyve alsan ya da bir lt birşey alsan pasta tatlıyı geçtim büskivi alsan.hani ben işin hediyesinde değilim düşünce ve birlikte yemek fikri benim için önemlidir. yani ne biliyim biz pasta getirdik sen de çay koyalım içelim diye paylaşılması güzel olur. ayriyetten bizim durumumuz iyi değil yeğenine kardeşine neyse birşeyler alıyın götürüyüm demezler. bunun için en azından en yakınlarından beklerim ama hepsi boş gelir. hastaneden çıktım yine boş geldiler..
neyse sonuç olarak boş gitme ama senin konumunda uygun bence en güzel lokum.