bayram ziyatleri hakkında yardım lütfen

Arzumugla

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
9
0
286
Mugla
öncelikle iyi bayramlar. biz yeni evliyiz. kaynana-kayınbaba uzakta onlara zaten gidemiyoruz.

biz, benim ailem ve eşimin abisi ile aynı şehirdeyiz.
bayramda öncelik olarak benim aileme mi yoksa onun abisiyle eşine mi gitmek gerekir?
abisiyle arasında 1 yaş var, benim anne babama önce gitmek gerekmez mi?
yanlış mı düşünüyorum? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

öncelikle iyi bayramlar. biz yeni evliyiz. kaynana-kayınbaba uzakta onlara zaten gidemiyoruz.

biz, benim ailem ve eşimin abisi ile aynı şehirdeyiz.
bayramda öncelik olarak benim aileme mi yoksa onun abisiyle eşine mi gitmek gerekir?
abisiyle arasında 1 yaş var, benim anne babama önce gitmek gerekmez mi?
yanlış mı düşünüyorum? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Bu işin bir prosedürü yok aslında ama genel olarak nedense önce eşin anne-babasına sonrada kadının ailesine gidilir.

Sizin hiç düşünmeden önce anne-babanıza gidip bayramlaşmanız,sonra abisine gitmenizdir doğal olan.

Özel durumlar hariç tabii ki.

Bence de canım önce aile gelir sonuçta yaşca büyükler. Ardından da abisine gidin aynı gün içinde.:34: Hayırlı huzurlu bayramlar :emir_bebek:

bende önce aileme gidilmesi gerektiğini düşünüyorum yaştan dolayı ama abisi bizi sabah kahvaltıya çağırdı yani oraya gitmeden buraya gelin der gibi. sebebini anlayamadım...

bende önce aileme gidilmesi gerektiğini düşünüyorum yaştan dolayı ama abisi bizi sabah kahvaltıya çağırdı yani oraya gitmeden buraya gelin der gibi. sebebini anlayamadım...

Abisi size daha yakın oturuyor,yolunuzun üzeri gibi bir durum varsa bu sebeble bize kahvaltıya gelin demiş olabilir iyi niyetle.

Eğer istemiyorsanız;annemler bekler dersiniz,akşam yemeğine onlara gidersiniz:34:

Adet gereği öncelikle ailenize gitmek gerekir ama eşinizin ağabeyi size yakınmış.
Onlara uğrayıp, biraz zaman geçirdikten sonra ailenize gidersiniz.
Başka bir planınız da yoksa bütün günü ailenizin yanında geçirerek gönüllerini daha hoş edersiniz.

ne fark eder yaaaaa.... bunun icin de tartışmayın.... siz olaya böyke bakarsanız eşinizde öyle bakar ama inada binerse oda inatlaşır emin olun

kım kurban kesıyorsa ona:)
ŞAKA BIR YANA,TABI ÖNCE senın aılene sonra da ıkıncı gun onun abısıne gıdın.Esıne sor
benım abım senın annen baban burda olsaydı ne yapardık dıye

aslında hangisinde daha uzun süre geçirmek istiyorsanız ona göre değişebilir. yani önce abiyi aradan çıkarabilirsiniz ve günün geri kalanını ailenizin yanında uzuuuun uzun geçirebilirsiniz:51:

abisine gidin, bi saat oturun geri kalan zamanı da ailenize ayırın...
en azından offff daha abisine gideceğiz gibi bi sıkıntınız olmaz...:23:

Back
X