Demek bu tip seyler oldugu için geriliyorsunuz.
Heyyy Allahım!!! Onu ne ilgilendiriyormus acaba?
Suçluluk duymadan gitmek sizin elinizde. Kimseyi onemsememeye çalışın.
Ben de bir zamanlar herkesin gönlünü yapmaya çalışırken baktım ki kendi gönlümü ihmal etmişim.
Erkek kuzenim eşiyle başka bir şehirde yaşıyor. Ikisinin de ailesi aynı şehirde. Bunlar ailelerinin yanına gelince kuzenim kendi annesigilde eşi annesigilde kalıyor. Ikisi de birbirine karışmıyor. Ikisi de birbirine saygı duyduğu için aileleri de karıştırmıyorlar.
Burda benim gibi ya da başkası gibi olmaya gerek yok. Hayatta hayır demeyi öğreneceksin. Bende sizin gibiydim düne kadar. Aman herkesle iyi olayım, onun gönlü kırılmasın, bunun aklı kalmasın modundaydım. Bi baktım ben mutlu değilim ve eziliyorum. Arama bi mesafa koydum gereken yerde hayır, gereken yerde gerek yok, işim var, gelemem gidemem modunda gibi geçtim. Tripmi attılar, sonuna kadar trip, tavır mı aldılar sonuna kadar tavır. Kısa kısasa çevirdim. Şimdi arada bir mecburi bir araya gelip, he hu deyip keyfime bakıyorum. Bayramda da ilk gün kahvaltıya gittik. Sonra kurban uğraşıldı,ertesi gün kahvaltıya aileme gidip sıkılına kadar oturdum sonra eşime ben dedim hadi gezelim artık diye. Onun benim akrabam ayırmadan kime kime ne kadar yakınsa öyle gezdik. Aman bi kere geliyorum bende herkes gibi bu dünyaya keyfimc gezip, tadını çıkaramsdıktan sonra ne işime yarar kv kös kös oturmam. Bi kere de bi adamla evleniyoruz diye, bi yere giderken anasının babasının tüm sülasenin gönlünü yapamam. Eşimle haberleşiriz o kadar ve bu konuda tavrım net!..