Bayram!

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Yarın bayram ve uzun süre küs kaldigim birkac ay önce baristigim kv lere bayram namazi saatinde gidip bütün gün onlarda duracakmisiz ve muhtemelen bunu bayramin ikinci ve ucuncu gunu de yapicaz (ilk gunden eminim de digerlerinden degil) offf ağlayacam yemin ederim. Bir de küs oldugum görümcemler de gelince ben icerde bir odaya tikilicam. Zaten bayramlari sevmem. Birde adet oldum bugun. Baskasinin evinde tuvalete de giremem. Tabi tum gun yemek de orda yiyecez ama ben yiyemiyorum çünkü onlar özellikle de kahvaltiyi ortaya koyuyorlar herkes ordan yiyor. Tiksiniyorum. ( şimdi bunu yok sen onlari kucumsuyorsun bik bik biseyler diyecek olanlara diyorum ki evet tiksiniyorum kimseyle ayni tabaktan birsey yemem. Kahvaltida dahil herkesin ayri tabagi olur ben öyle buyudum öyle gordum) Napicam ben butun gun kizlar öyle içimi dökeyim dedim.

ortaya koyulan kahvaltıya parmak ve ekmek banmıyorlar herhalde?
ayrıca en tatlı yenılen ogunler boyledır? hıc yemedınmı yemelısın kahvaltı nekı bız bazen esımle az yemek oldugunda yer sofrası koyuyoruz ortayada bır cesıt yemek ohoooo !
onun dısında bayramdır , küslükler bitmelidir napcan
tadını cıkarmaya bak
küs küs devam etmeyeceksınız herhalde gıdeceğinize göre

Tiksiniyorum dedikçe tiksinirsin en iyisi az az ye sofra kalkınca mutfakta sandviç fln yap. Ayrıca küste olsan odalara fln çekilmeni tavsiye etmem. Konuşmazsın olur biter. Birde hergün gitmeniz şart değil 1. Gun sabah namazında gidersin de 2 gun ikindi de gidersin 3 gun akşam çaya gidersin gibi alternatifler sun.

Of bizim dert bitmez canim benimde aglayasim var esime annemlre bugun gidelim kalalim yarin eti alir geliriz diyorum yok illa dedigi olacak yarin bir iki saat oturup donecekmisiniz yarin bide gorumceler falan iyice sinir kv zaten kizlari gelince bi hal oluyor yemek konusunda hazirlanirken kendine ayirsan tabağına birsey derlermi kac gun kalacaksinizda

Evet ekmek baniyorlar. Esimden tiksinmem ama baskasindan tiksiniyorum. Kusluge gelince de görümcemle iki cihan biraraya gelse barismam. Allah ona kalbinin gununu gostersin insallah

Ee senin anan baban yok mu bayram boyu uç gün full time ordasın?

Yok yatili kalmayacaz ayni sehirdeyiz canim. Ayri tabaga alamam o cok ayip olur mecbur ac ac oturucam

Bayramlari oldu olasi sevmem samimiyetsiz geliyor bana 365 gunun 364 gunu bana dusmanca davranan kus oldugum insanla opus baris konus hic istemedigin halde
nefret ediyorm budurumdan huylu huyundan vazmi gececek bayran geldi diye

gorumcemle insallah konusmak zorunda kalacagim bir ortan olmaz zira o hayatimizda yokken gayet huzurluyuz

Aynı tabaktan yemek yemeyi iyi bişeymiş gibi ballandırmanın anlamı yok. Bence de hoş değil. Ama bir gün katlanılabilir sanırım. Az az kenardan köşeden yersin. Ya da ben senin yerinde olsan kahvaltı sofrasını ben kurar herkese de tabak koyarım. Bunu yapamıyorsan kendine tabak alabilirsin sofrada.
Diğer günlerde de plan yapın eşinle gitmeyin kayınvalideye ya da geç gidin.

O halde sende ben dokerim diye rahatsiz oldum de ve bir tabak al. Herkes baslamadan hemen aliver birseyler. Ayip olur yemezsen hemde gunah yani. Sen yinede hirslanma yoksa gunlerinde zehir olur..kendi isine bak cokta muhattap olma gecer gider. Sanirim ben olsam kendime bos onlarla oturmamak icin bir is bulurdum onunla mesgul olurdum. Bulasik yikamak falan gibi

Yok yatili kalmayacaz ayni sehirdeyiz canim. Ayri tabaga alamam o cok ayip olur mecbur ac ac oturucam
Hmm ayni sehirdeyseniz neden uc gunu orda olursunz ki valla bu erkekleri anlamak zor esiniz ne diyor deseniz boyle boyle diye rahat edemiyorum sabah gidip doneriz yarin tekrar geliriz desen

Aynen öyle Allah affetsin bayramlari hic sevmiyorum

Benim ailem farkli sehirde
Benim kayın aile de tek tabaktan yiyor temiz yense sorun etmem bizim memlekette de anaannemlerde tek tabak adeti var ama el kol giren yok edepli yeniyor...kayın ailede kayın olduklarından değil cidden ağız şapırdatma parmak sokma yalama gibi huyları olduğundan tabağımı ayırıyorum hiçbir gerekçede sunmadım biz ayrı yiyoruz evimizde gorduler...

İnsallah bende becerebilirim. Yemeklerde bazen ayri tabak koyuyorlar da kahvaltı hep ortadan. Herkesin catali ortadaki peynire batiyo. Belki bu normal gelebilir baskalarina ama ben boyle buyumedim bana tuhaf geliyor

İnsallah bende becerebilirim. Yemeklerde bazen ayri tabak koyuyorlar da kahvaltı hep ortadan. Herkesin catali ortadaki peynire batiyo. Belki bu normal gelebilir baskalarina ama ben boyle buyumedim bana tuhaf geliyor
Tamam al kendine kuçuk bi tabak hani çocuklara veririz ya ortadan uç beş şey koy diyet yapıyorum yediğimin olçusunu bileyim diye tabağıma alıyorum dersin soran olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…