- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
ortaya koyulan kahvaltıya parmak ve ekmek banmıyorlar herhalde?
ayrıca en tatlı yenılen ogunler boyledır? hıc yemedınmı yemelısın kahvaltı nekı bız bazen esımle az yemek oldugunda yer sofrası koyuyoruz ortayada bır cesıt yemek ohoooo !
onun dısında bayramdır , küslükler bitmelidir napcan
tadını cıkarmaya bak
küs küs devam etmeyeceksınız herhalde gıdeceğinize göre
Ee senin anan baban yok mu bayram boyu uç gün full time ordasın?Yarın bayram ve uzun süre küs kaldigim birkac ay önce baristigim kv lere bayram namazi saatinde gidip bütün gün onlarda duracakmisiz ve muhtemelen bunu bayramin ikinci ve ucuncu gunu de yapicaz (ilk gunden eminim de digerlerinden degil) offf ağlayacam yemin ederim. Bir de küs oldugum görümcemler de gelince ben icerde bir odaya tikilicam. Zaten bayramlari sevmem. Birde adet oldum bugun. Baskasinin evinde tuvalete de giremem. Tabi tum gun yemek de orda yiyecez ama ben yiyemiyorum çünkü onlar özellikle de kahvaltiyi ortaya koyuyorlar herkes ordan yiyor. Tiksiniyorum. ( şimdi bunu yok sen onlari kucumsuyorsun bik bik biseyler diyecek olanlara diyorum ki evet tiksiniyorum kimseyle ayni tabaktan birsey yemem. Kahvaltida dahil herkesin ayri tabagi olur ben öyle buyudum öyle gordum) Napicam ben butun gun kizlaröyle içimi dökeyim dedim.
Yok yatili kalmayacaz ayni sehirdeyiz canim. Ayri tabaga alamam o cok ayip olur mecbur ac ac oturucamOf bizim dert bitmez canim benimde aglayasim var esime annemlre bugun gidelim kalalim yarin eti alir geliriz diyorum yok illa dedigi olacak yarin bir iki saat oturup donecekmisiniz yarin bide gorumceler falan iyice sinir kv zaten kizlari gelince bi hal oluyor yemek konusunda hazirlanirken kendine ayirsan tabağına birsey derlermi kac gun kalacaksinizda
Ayni sehirdeyiz benim ailem farkli sehirdeaynı şehirde misiniz farklı mı?
neden hergün gideceksiniz?
senin ailen nerde?
Benim ailem farkli sehirdeEe senin anan baban yok mu bayram boyu uç gün full time ordasın?
Hmm ayni sehirdeyseniz neden uc gunu orda olursunz ki valla bu erkekleri anlamak zor esiniz ne diyor deseniz boyle boyle diye rahat edemiyorum sabah gidip doneriz yarin tekrar geliriz desenYok yatili kalmayacaz ayni sehirdeyiz canim. Ayri tabaga alamam o cok ayip olur mecbur ac ac oturucam
Aynen öyle Allah affetsin bayramlari hic sevmiyorumBayramlari oldu olasi sevmem samimiyetsiz geliyor bana 365 gunun 364 gunu bana dusmanca davranan kus oldugum insanla opus baris konus hic istemedigin halde
nefret ediyorm budurumdan huylu huyundan vazmi gececek bayran geldi diye
gorumcemle insallah konusmak zorunda kalacagim bir ortan olmaz zira o hayatimizda yokken gayet huzurluyuz
Tamam zaten öyle yapicaz. Gece yatili kalmiyoruzHmm ayni sehirdeyseniz neden uc gunu orda olursunz ki valla bu erkekleri anlamak zor esiniz ne diyor deseniz boyle boyle diye rahat edemiyorum sabah gidip doneriz yarin tekrar geliriz desen
Benim kayın aile de tek tabaktan yiyor temiz yense sorun etmem bizim memlekette de anaannemlerde tek tabak adeti var ama el kol giren yok edepli yeniyor...kayın ailede kayın olduklarından değil cidden ağız şapırdatma parmak sokma yalama gibi huyları olduğundan tabağımı ayırıyorum hiçbir gerekçede sunmadım biz ayrı yiyoruz evimizde gorduler...Benim ailem farkli sehirde
İnsallah bende becerebilirim. Yemeklerde bazen ayri tabak koyuyorlar da kahvaltı hep ortadan. Herkesin catali ortadaki peynire batiyo. Belki bu normal gelebilir baskalarina ama ben boyle buyumedim bana tuhaf geliyorBenim kayın aile de tek tabaktan yiyor temiz yense sorun etmem bizim memlekette de anaannemlerde tek tabak adeti var ama el kol giren yok edepli yeniyor...kayın ailede kayın olduklarından değil cidden ağız şapırdatma parmak sokma yalama gibi huyları olduğundan tabağımı ayırıyorum hiçbir gerekçede sunmadım biz ayrı yiyoruz evimizde gorduler...
Tamam al kendine kuçuk bi tabak hani çocuklara veririz ya ortadan uç beş şey koy diyet yapıyorum yediğimin olçusunu bileyim diye tabağıma alıyorum dersin soran olursa..İnsallah bende becerebilirim. Yemeklerde bazen ayri tabak koyuyorlar da kahvaltı hep ortadan. Herkesin catali ortadaki peynire batiyo. Belki bu normal gelebilir baskalarina ama ben boyle buyumedim bana tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?