Bayram!

Vallahi bende adeta dua ediyorum bizi aramasınlar diye.inanılmaz geriliyorum çünkü.samimiyetlerine asla inanmıyorum.iyi olan hep iyidir ve bastan kırmaz insanları.hep çıkarcılık görüyorum ben bunlarda.ama saf değilim asla yüz vermiyorum.

Aynen bende geriliyorm ama evime gelince yuz asamiyorum nefret bile etsem bu huyum yuzunden cok kaybettim napicam ben boyle bilmiyorm

Bayramın ilk günü gidilmesi adettendir, doğaldır.
Ama niye her gün gideceksiniz onu anlamadım.
Eşinize söyleyin düzgünce anlayış gösterir.

kalabalık ıcınmde ekmekmı banıyorlar hemde kahvaltıya
melemene yumurtaya?
peynıre zeytıne domatese banamazlar ama
anlasmakmı ıstemıyorsunuz ya bana oyle geldı

banıyorlar vallahi peynir falanda kesilmiyor herkes çatallıyor..eskiden bende aç kalkardım şimdi herkese tabak koyuyorum..genelde görümcemde bayramlarda gelmiş oluyor o da benim kafadan hazırlıyoruz sofrayı kendimize göre..
salata falan olunca da kendime ayrı yapıyorum..

Bayram bu yaaaa bayram. Siz böyle diyorsunuz ya eşinizde belkide sizin ailenizin yanında rahat edemiyordur. 2 gün 3 gün diş sıkılır diye düşünüyorum. Neticede eşinizi yetiştiren insanlar.

Valla cok sukur kayinvalidem yillardir kreste yemek yaptigi icin kahvaltida ortaya sadece peynir zeytin koyar icine kasik koyar onlarinda herkesin onune tabak koyar yumurta menemen tarzi seyleri tabaklara bolusturur herkes kendi tabagina alir peynirini zeytinini domatesini. Salatayi bile boler esimle bana bir kayiga koyar. Bu konuda sansliyim cunku bende sevmem ozellikle sulu seylerin ortadan herkesin yemesini.

Kendi kocasiyla cocuguyla yapabilirler ama o kadar insan varken herkese ayri bolunmesi en mantiklisi.

Konu sahibi bence sen al eline tabagini daha yemekler tenceredeyken bol kendine yiyecegin kadar. Salatayi felanda bol. Uzanamiyorum ortaya dersin.

Bende sevmiyorum KV de aynı tabaktan yemeği. Kendime tabak yapıyorum. Hatta tiksiniyorum evet ne var. Bazen annenin içtiği bardaktan su içmek bile istemiyorum. İstediklerini de desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…