Bayrama gitmeden gelen kp, kayin, yegenler

Gidersem ortalik karisacak esimin silahi var. Ailem gondermeyecek olaylar buyuyecek ve ben ölü dogum yapacagim diye korkum var anlatabildim mi? Su anki stres ile o bambaska geliyor. Ya da her sey kolay olacak belkide kestiremiyorum. Ben esimi aksama kadar gormuyorum aksam da yuruyus ile kaciyorum evden oyle boyle gecirdim 5 ay.
Valla senin işin iş böyle korkuyla yaşanır mı ya ne demek silahı var. Karakola gidip şikayet edeceksin o zaman. Kadınların sindirilmişliği ezilmesi beni çıldırtıyor sonra neden kadın cinayetleri çoğaldı. Bir sessiz iki sessiz kalırsın üçüncüde çıldırırsın adam alır silahı kafana dayar. Baştan gidip şikayet edeceksin silahı var diye. Polis eşiysen bile yapacaksın bunu. Sen eşimin silahı var ortalık karışır diyorsan demek ki daha önceden ortalığı karıştırmış ve seni korkutmuş

Gidersem ortalik karisacak esimin silahi var. Ailem gondermeyecek olaylar buyuyecek ve ben ölü dogum yapacagim diye korkum var anlatabildim mi? Su anki stres ile o bambaska geliyor. Ya da her sey kolay olacak belkide kestiremiyorum. Ben esimi aksama kadar gormuyorum aksam da yuruyus ile kaciyorum evden oyle boyle gecirdim 5 ay.

E olayları büyütmeden gidin. “Kocacığım ben kendimi kötü hissediyorum, bebeğimiz için dinlenmem lazım. Ailen de gelecek ama kusura bakma lütfen canım. Bebeğimiz için fedakarlık yapacağız artık. Sonra telafi ederim” diyerek gidin. Ailenize de “misafirden yorulup size kaçtım. Dinlenmem lazım. İyi insanlar da kalabalık olunca zor oldu” vs diyin.

E olayları büyütmeden gidin. “Kocacığım ben kendimi kötü hissediyorum, bebeğimiz için dinlenmem lazım. Ailen de gelecek ama kusura bakma lütfen canım. Bebeğimiz için fedakarlık yapacağız artık. Sonra telafi ederim” diyerek gidin. Ailenize de “misafirden yorulup size kaçtım. Dinlenmem lazım. İyi insanlar da kalabalık olunca zor oldu” vs diyin.
Gelecek yarim saate yemek vs yapmadim. Ev de alisik oldugu gibi duzenli degil. Bi seyler soyleyip iyi olmadigimla ilgili. Onlarin gelmesini konu etmeden bi care bulacagim.

Esim de ayni onlar da ayni. Onlar da dusuncesiz esim de. 15 saatlik yol. Otobusle. Tek odali ev. Gelin hamile. Zaten size gelecekler. Her seyi yemeyip begenmiyorlar. Sabah ogle aksam 4 kisiye yemek hazirla. Oyle boyle de degil. Bahcede ates yak sacin altina. Ustunde yap. Cok lezzetli olur diyolar. Bi de semaverde cay yap. Ben yapamam deyince anan bi sey ogretmemis diyorlar. 50 yil geriden geliyoruz. Laf anlatmak imkansız.
Tövbe ya Allah sana sabır versin okurken darlandım bence direk babanın evine git eşin hizmet etsin onlara

Back
X