- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Dindirella
-
Arama bence de neden aramadın diye soran olursa da "aa aradım ama görmedin mi telefonunda sorun mu vardı.Operatörler çekmiyor ya "falan diye geçiştirirsin35 yasindayim.bosandim.tek yasiyorum.yuksek lisansimi yaptim.isim var yukselme sinavlarina giriyorum.orta duzey yoneticilik yapiyorum. Evlenmeyi dusunmuyorum.
Daha ust konuma gecebilmek icin sinava girdim sonucu bekliyorum.ya benim keyfin yerinde ama insanlarin bana eksikmis gibi hissettirmeleri bana cok garip geliyor.
Yakin bir akrabami aradim
Nasilsin?aaaa tek basina nereye kadar?okuya okuya ne olacaksin ki evlen de yuva kur cocugun olsun.normal isini yap yukseleceksin de nolcak?maasin da cok artmiyo.ilerde yalniz napacaksin?
Ya bayramin mübarek olsun diyecektim ben sadece.sonra liseden sonra evlenip cocuk yapmis kizinin evliligini ovmeler...ya sabir mutlu olsun da ne alaka benim gozum yok istemiyorum
Diger bir kuzenimle gorustum
Kendisi de bekar.ailesiyle yasiyo benden buyuk.
Tek basina da napiyosun oturuyosun tabitatlim sen yillardir oturuyosun demedim.ben bi sey soyleyince kiriliyor insanlar cunku
Hakikaten bunu yapanlar varsa onlara souluyorum.size zarari olmayan insanlarin nasil yasadigi sizi ilgilendirmesin be kardesim.sana ne.bayramini kutlamaya aradim.bi daha arar miyim?sanmiyorum
Ya hu esleri vs ölmesin ölsün bana ne
Yani koca bulmak boburlenilecek bi sey degil bana gore zaten.ya da mukemmel bir dugun?!
Mutlu olun dilerim.
Ya ben topluma uygun olsun diye o cendereye girmek istemiyorum.bak ayaklarimi uzattim film izleyip kahvemi iciyorum.simdi.cocuk olsa es olsaistemiyorum... kimseye sirf pipisi var diye hizmet edemem.bu zihniyette olmayan da cok az yani.erkek olup temizligi vs cok iyi yapan,cocukla anne kadar ilgilenen cok az bu toplumda.kadin helak ediyo kendini.ne gerek var yaslaninca yalniz kalacagim diye.yaslanacak kadar yasayacak miyim o bile belli degilken.
Dusunmuyorum yaslaninca veririm parasini baktiririm kendimi sirf yaslaninca baksin diye cocuk yapamam dedim.ne diyeyim ki hem bakalim yaslanacak kadarbyasayacak miyizNiye sende karşılık vermiyorsun ... sende onları lafinla Vur milletimiz evlenmeyeni okuyanı çaba göstereni nedense küçümsüyor kendileri birseyi becerememiş kişilerdir genelde ama sorsan çocuk yaptım mutluyum daha ne olsun kafasindadirlar. Evlenmek istemiyorum düşünmüyorum demek zor değil söyle gitsin kimseyi düşünme isterse kirilsinlar. Herkes nazik düşünceli kırmamaya çalışan insanı enayi falan saf zannediyor . Tutma içinde bıktıysan bu konuşmalardan dile getir . Misler gibi paranı kazanıyorsun yükseliyorsun takma kafaya onlar sana okuyor istediğini yapıyor diye içten fesatliyordur bile
Ya ozel hayati ihmak etmeyeyim diyorum da yokAy çok patavatsızlarmış. Bence de aramayın. Kariyer, ekonomik özgürlük aşırı önemli şeyler lakin navizane tavsiyem özel hayatı da ihmal etmeyin
Saka gibi insanlar ya saglikla buyutun evlatlariniziVallahi okudum doktor oldum evlendim iki de çocuğum var dogumlardan sonra 2 yıl ücretsiz izin kullanıyorum diye o kadar okudu evde çocuk bakiyor diye ona bile laf ediyorlar. Yani diyeceğim o ki konuşmak isteyenin her zaman bir bahanesi olur. Boş verin he deyin geçin
Ay hiç svmediğim şu arama işi.35 yasindayim.bosandim.tek yasiyorum.yuksek lisansimi yaptim.isim var yukselme sinavlarina giriyorum.orta duzey yoneticilik yapiyorum. Evlenmeyi dusunmuyorum.
Daha ust konuma gecebilmek icin sinava girdim sonucu bekliyorum.ya benim keyfin yerinde ama insanlarin bana eksikmis gibi hissettirmeleri bana cok garip geliyor.
Yakin bir akrabami aradim
Nasilsin?aaaa tek basina nereye kadar?okuya okuya ne olacaksin ki evlen de yuva kur cocugun olsun.normal isini yap yukseleceksin de nolcak?maasin da cok artmiyo.ilerde yalniz napacaksin?
Ya bayramin mübarek olsun diyecektim ben sadece.sonra liseden sonra evlenip cocuk yapmis kizinin evliligini ovmeler...ya sabir mutlu olsun da ne alaka benim gozum yok istemiyorum
Diger bir kuzenimle gorustum
Kendisi de bekar.ailesiyle yasiyo benden buyuk.
Tek basina da napiyosun oturuyosun tabitatlim sen yillardir oturuyosun demedim.ben bi sey soyleyince kiriliyor insanlar cunku
Hakikaten bunu yapanlar varsa onlara souluyorum.size zarari olmayan insanlarin nasil yasadigi sizi ilgilendirmesin be kardesim.sana ne.bayramini kutlamaya aradim.bi daha arar miyim?sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?