• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda aramak külfet geliyor özellikle eş ailesi

Kayinvaliden kadar da ahlaksız bı insan görmedim kusura bakmada .

Ben kayinvalidemi kayinvalidem diye anamiyorum bile . Anne anne diye geziyorum ortalıkta çünkü annelik yaptı .

Sizinle derdi ne Allah aşkına yok mu onun kızı .kizina kayınvalidesi yapsa etmediğini birakmazlardi ama....

Bana bir çok şey yaptı, bir saç saça girmediğimiz kaldı, utanmaz bir insan, en son eşimi arayıp benim hakkımda o... gibi bir şey dedi ki eşim delirdi. Açıkçası onu yapıp yüz verirsem barıştırmak için evime getirebilir. Net olmak zorundayım çünkü çok pişkinler. Kendi evimde bana sana mobilya aldık nankör dedi düşün. Altınlarımı aldılar. Ya çok şeye sustum üstüne hakaretler yedim. Israrla adama belirtmem gerekiyor ben görüşmüyorum onunla gibi.
%90 ben valla :KK57:
Bizde aynı apartmandayız ama gitmiycem. Kp i bi yerde denk getirip bayramlaşmaya çalışacağım :KK70:

Tam bunu yazacaktım da
dedim ki şimdi kan çıkarır belki 😂😂😂 bu da oglak özelliğidir cunku
Ahahaha manken burcu olsun :cool: bu arada 2020 oğlak retrosu ve herkes seviniyordu haberlere bile çıkmıştı oğlak yılı 30 senede bir oluyor 2020 çok çalışacağız manken Burcu falan ve 2020 yılı güm:KK30:

Ahahaha manken burcu olsun :cool: bu arada 2020 oğlak retrosu ve herkes seviniyordu haberlere bile çıkmıştı oğlak yılı 30 senede bir oluyor 2020 çok çalışacağız manken Burcu falan ve 2020 yılı güm:KK30:
Aaa ben bı ara falciya gidiyodum sürekli 2020 de manken Olcan diyodu pislik ya burçtan ötürü sallamış heralde😂😂😂😂cahil kafam.

Hiç anlamam oğlak retrosu olunca neymiş 😂?

Kayinvaliden kadar da ahlaksız bı insan görmedim kusura bakmada .

Ben kayinvalidemi kayinvalidem diye anamiyorum bile . Anne anne diye geziyorum ortalıkta çünkü annelik yaptı .

Sizinle derdi ne Allah aşkına yok mu onun kızı .kizina kayınvalidesi yapsa etmediğini birakmazlardi ama....
Aynen canım şans bana gülmedi eş ailesinden, tek isteğim huzurdu birde ben esimin peşinden koştum diyebilirim bir mekanda denk geldik çarpıldım hiç göz göze bile gelmemistik bakmamıştı bile sonra sosyal medyadan buldum falan öyle sevgili olduk evlendik bilsem böyle çıkacak ailesi ehehhe

Bende sadece kv 'nin bayramını kutlarım
Diğerleri fıss🙄 ama onu da epey zamandır arayamıyorum zaten kontörüm yok kendisi arar beni veya bazen eşimin zoruyla onun telefonundan konuşurum. Yine mecbur konuşcaz benimde içimden gelmiyor ama.... Herkesin yaşadığı bişeyler oluyor
Eşim bu konuyu abartır her türlü özel günlerde annesini aramamı ister mesela geçen anneler gününde ara kutla dedi halbuki ben ona benim annemi ara diye diretmem. Bu huyunu hiç sevmiyorum.... Bide bana verdikleri değeri bilseniz... ama sana hakaret etmiş o durumda aramaman yerinde olur. Valla bu işin büyüğü küçüğü yok, büyüklerde hata yapıyolar herkes hatasını anlayıp ona göre davransa işler bu raddeye gelmezdi zaten

Aşırı külfet geliyor fazla bireyselim sanırım. Aramasak ayıp öyle öğretildi bize de. Eş annesiyle zaten görüşmüyorum onu aramayacağım kendisi bana hakaretler etti asla barışmam artık. Babasını arayacağım o da habire barıştırmaya çalışıyor gene kesin vereyim diyecek hiç yoktan sinirim bozulacak siz arayacak mısınız?
Bende kendi babamla görüşmüyorum ama güzel yürekli annem boşanmış olmasına ve çok çekmesine rağmen kızım en azından arayın. Yazık günah diyor. Arayacak mıyım? Hayır. Neden canımı sıkayım durduk yere diyorum ama düşüncesi bile beni yay gibi geriyor

Aynen canım şans bana gülmedi eş ailesinden, tek isteğim huzurdu birde ben esimin peşinden koştum diyebilirim bir mekanda denk geldik çarpıldım hiç göz göze bile gelmemistik bakmamıştı bile sonra sosyal medyadan buldum falan öyle sevgili olduk evlendik bilsem böyle çıkacak ailesi ehehhe
Eşinin verdiği değerden kıymetten şüphen yoksa kii yok annesine o da küsmüş...(yanlış anlamadiysam) o yüzden pişmanlık duyma ♥
Bırak kudursun her yerden bı kuduruk çıkar kayinvaliden olmasa çocuğun çocuğun olmasa çocuğunun kayınvalidesi belki gelinin damadın.... Kimbilir.. üzülme eşin belli ki senin şansın ♥♥♥

Ben şu yaşlıların pencere başında beklediği reklamlara çok agladigimdan arıyorum bayram kandil 😢

Çok çok önemli bir olay olmadığı sürece arayın gitsin formalite icabı olsa bile, kisa kesersiniz vs biz de yaşlanacağız çünkü :KK43:

Hala daha ara diyen çıkarsa diye yazdım bunları eşim zaten asla diyemez sen haklısın görüşme dedi demese ne olacak ben görüşmüyorum yeterince iyi niyetimi kullandım. Eşimde ailemde bilmiyordu söylemiyordum ipler kopmadan biraz ortasında öğrendiler eşim her zaman yanımda oldu hatta kaynanama göre ben büyü yapmışım aferin oğlum aferin dedi kendini yerlere attı :) Şeytan görsün yüzünü canı cehenneme
Valla bu da aynı :KK70:
Ahahah gel sarılalımm senin işin çook zor ben evi taşıdım başka ilçeye herhalde altımda üstümde olduğunu da bilsem delirmeme ramak kalırdı :duduk:
Bende o aşamaya geldim delirecektim artık. Allahın izniyle taşınıyorum yakın zamanda.

Bende kendi babamla görüşmüyorum ama güzel yürekli annem boşanmış olmasına ve çok çekmesine rağmen kızım en azından arayın. Yazık günah diyor. Arayacak mıyım? Hayır. Neden canımı sıkayım durduk yere diyorum ama düşüncesi bile beni yay gibi geriyor
Cok üzüldüm işte bende o durumdayım

benimde kv yi hiç arayasım yok ama aramazsam eşim tavır yapar unutmuş gibi yapsam işin içinden sıyrılır mıyım diye düşünüp duruyorum

Ay benim eşimde o kadar trip atarki
Mesela bugün ben mutfakta yemekle uğraşırken annesiyle telefonda konuşuyordu yanımda işte bi ara telefonu bana vermek istedi ben konuşayım diye , kaşlarımı kaldırdım o an işim gücüm arasında konuşamazdım bide daha geçen gün konuşmuştuk zaten eee yarın bayram yine konuşacağız ne gerek var dimi
Telefonu eşim kapattıktan sonra bana "Bende senin annenle konuşmicam" deyip çocuk gibi kalktı gitti. Görende aylarca anasıyla konuşmadım sanır.... bazen o kadar çocukça davranıyoki içim şişiyo . Ben bu konularda ona baskı yapmıyorum içinden geldiği zaman arasın annemi. Zaten annemi aramasada annem mesele yapmaz kendi çocuğu mu
bu kadar taksın

Mesela bugün ben mutfakta yemekle uğraşırken annesiyle telefonda konuşuyordu yanımda işte bi ara telefonu bana vermek istedi ben konuşayım diye , kaşlarımı kaldırdım o an işim gücüm arasında konuşamazdım bide daha geçen gün konuşmuştuk zaten eee yarın bayram yine konuşacağız ne gerek var dimi
Telefonu eşim kapattıktan sonra bana "Bende senin annenle konuşmicam" deyip çocuk gibi kalktı gitti. Görende aylarca anasıyla konuşmadım sanır.... bazen o kadar çocukça davranıyoki içim şişiyo . Ben bu konularda ona baskı yapmıyorum içinde en geldiği zaman arasın annemi. Zaten annemi aramasada annem mesele yapmaz kendi çocuğu mu
bu kadar taksın
Kendi cocugumu demeniz beni biraz şaşırttı

evet kendi cocugu sayiyorlar artık özellikle kız anneleri ♥️

Valla bu da aynı :KK70:

Bende o aşamaya geldim delirecektim artık. Allahın izniyle taşınıyorum yakın zamanda.
Tavsiye ederim. Bende bu yoklukta bu virüste taşındım vallahi. Onlara asla yakın olmak istemiyorum artık. Psikolojik sağlığımı kaybedecektim yoksa. Tam 6 bine mal oldu bana. Koca esyaları orda topla burda yerleştir tek başıma. Ailemde uzakta. Çok zorlandım ama değdi şimdi kafam çok rahat sadece telefonla huzur bozmaya çalışıyor

Ben şu yaşlıların pencere başında beklediği reklamlara çok agladigimdan arıyorum bayram kandil 😢

Çok çok önemli bir olay olmadığı sürece arayın gitsin formalite icabı olsa bile, kisa kesersiniz vs biz de yaşlanacağız çünkü :KK43:
Yazdım orda sebeplerini asla aramam kv. Kp de arayıp aramama konusunda kararsızım

Telefonu eşim kapattıktan sonra bana "Bende senin annenle konuşmicam" deyip çocuk gibi kalktı gitti. Görende aylarca anasıyla konuşmadım sanır.... bazen o kadar çocukça davranıyoki içim şişiyo . Ben bu konularda ona baskı yapmıyorum içinden geldiği zaman arasın annemi. Zaten annemi aramasada annem mesele yapmaz kendi çocuğu mu
bu kadar taksın
Çok zor, bende asla karışmam eşime sadece ailemle değil hiç bi insan ilişkisine karışmam karakterim bu 30 yaşında adama ne yapıp ne yapmayacağını söyleyemem. Tavsiyem eşine kişisel gelişim kitapları falan al ancak öyle değişir eğitimle

Aynen düğünde boynumuzdan bir aldılar bir daha göremedik. Bir de bana biz asla almayız falanca almış sizde almak var mı diye sormuştu :) annene elden altın verdiler cebine attı dedi :) annen suratsız dedi :) annemi çok ağlattılar. Çok kavga ettim. Sonra balayına gittik geldik almaya gittim baktım annesi beş karış surat mutfakta altınlarınızı ben saklıcam dedi bende biz kendi paramıza sahip çıkacak yaştayız dedim aldım çantama içeri gittim mutfakta ağlıyor eşimde geldi altınlar annemde durcak dedi :) ben şok kendime takılanları akrabalarımın aldım diğerlerini attım çıktım salakmışım. Üstüne ne hakaretler yedim mesajla
Terbiyesizler

Back
X