- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi Oglak kizi
Okumadim ..13 yillik evliyim..cok degisik bir kaynana bende de var..hikaye cok bende de..1 kere 10 yil kadar once cok ama cok siddetli kavga ettik epey gurultu koptu.ilk ve sondu.birkac yil konusmadik .2 gorumcem var .onlar bana ben onlara demedigimiz kalmadi 25 yasindaydim.ama bu bana ders oldu.sonrasi cok mesafeli durdum onlarda bana.yillar gecti .kaynana ile buzlar eridi ne o acti ne ben.kucuk gorumcem oglum kaza gecirdi benimle gunlerce hast.kaldi evliydi kendi bebegi vardi ustelik.buyuk gorumcemin gecen kis kizi oldu benim adimi koydu..her iki tarafda kabahatliydi.ama ben mesela asla laf sokmadim.islerine karismadim.evime geldi.yatagiminda yatirdim.yani tatli dille bakin yalakalik demiyorum hersey cozuldu..sabir cozuyor..tabii karar sizin..birgun konu olsa yazarim kayinvalidem ile maceralariNeler yapıldığını yazdım ara sayfalarda. Herkes kesinlikle arama dedi. Oku bence. Ben iyi niyetimi sonuna kadar kullandım vicdanım rahat. Neler yapıldığını bilmiyorsun, ararsam eminim hem kendime saygım kalmaz hemde sağda solda buna da herşeyi yaptım insan edemedim senden bi bok olmaz dedim hala arıyor diye anlatır.