İki üç güne kadar bir konu da sizleri bekliyor, parmaklarınızı hazırlayın :)
Yorumception yapıcamBenim hayatım sizlerinki kadar aksiyonlu değil ne yazık ki hehesırf konu açmak için de konu açmayı düşünmüyorum tabii ki de
Yorumception yapıcam
İlk okuduğumda siz açın konu, sizi bekliyor konu açmak tarzı algılamışım hehehe artık konu açmazsın diye mi düşündüm ne ettimsem bilemedim pardon
Aramalısın.Kızlar şimdi ne alaka diyeceksiniz? Annemle babam esasında iyidir ama kendi dedikleri olsun diye diretirler. Onların isteklerinin aksine yurtdışına gittim, orada yüksek lisans yaptım, tebrik bile etmediler. Bu sene de benim için önemli olan ama bana kızdıkları için arayıp sormadıkları özel günlerim oldu. Şimdi bayram önemli bir gün, muahkkak aramamı bekleyecekler. Aramak istemiyorum. Biliyorum ki neden aramadın diye kavga çıkaracaklar, ben de diyeceğim ki şu şu günler de benim için özeldi siz aradınız mı? Çok mu abartılı olur? Ama gerçekten kızıyorum bu davranışlarına.
Çalışmak içinden gelmeyende çalışmasın o zaman ama ihtiyaçlar için mecbur değil mi ..bazı şeyler olmasada olur diyemiyoruz anne baba işteİçinden gelmeyen hicbirseyi yapma.
Babamda benim dogum gunumu kutlamadi bende bu konu vesilesiyle bayramini kutlamamayi dusunuyorum.senin dogum gunun kutlaniyor mu?
Dogum gunu cok önemli amaDoğum günü değil, doğum günümde ararlar daha önemli şeyler mesela geçen hafta terfi aldım. Hiç tanımadığım insanlar bile çiçek gönderdi, bir tebrik bile etmediler. Genel olarak buna benzer şeyler, mutlu günlerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?