Bayramda aramak

Benim hayatım sizlerinki kadar aksiyonlu değil ne yazık ki hehe sırf konu açmak için de konu açmayı düşünmüyorum tabii ki de
Yorumception yapıcam
İlk okuduğumda siz açın konu, sizi bekliyor konu açmak tarzı algılamışım hehehe artık konu açmazsın diye mi düşündüm ne ettimsem bilemedim pardon

Yorumception yapıcam
İlk okuduğumda siz açın konu, sizi bekliyor konu açmak tarzı algılamışım hehehe artık konu açmazsın diye mi düşündüm ne ettimsem bilemedim pardon

Aynen canım, yanlış anladığını anladım uzatmadım. Konuyu açacak olan benim, hatta kafamda iki konu var bile. Ctsi ve pazarı bekliyorum sabırsızlıkla

Ailen okutmuş sonuçta seni erken yaşta başgöz
Etmemişler sonuçta eğitimin için uğraşmışlar hayırlı bayramlar demek bu kadar mı zor

Evimiz yokken ve muhtaçken ,oğlum ateşli hasta iken,üstelik emzikli ve oruçluyken , ramazan ayında iftarın açılmasına 5 dk varken eşimin rahatsızlandıgı bir anı fırsat bilip beni kovan kv ve kp bayramını kutlayabiliyorsam siz de kutlayın derim kanınızdan canınızdan sonuçta.

Aranızda ne olursa olsun,anne ve babanızın buna hakkı olduğunu düşünüyorum.
Bayramlarını kutlamak sizin için küçük ama onlar için paha biçilemez bir davranış olacaktır.

Onlar senin "Ata"n. Bunca yil sana bakip buyutmus insanlar. Insan atasini aramaz mi?

Babamda benim dogum gunumu kutlamadi bende bu konu vesilesiyle bayramini kutlamamayi dusunuyorum.senin dogum gunun kutlaniyor mu?

Aramalısın.

Babamda benim dogum gunumu kutlamadi bende bu konu vesilesiyle bayramini kutlamamayi dusunuyorum.senin dogum gunun kutlaniyor mu?

Doğum günü değil, doğum günümde ararlar daha önemli şeyler mesela geçen hafta terfi aldım. Hiç tanımadığım insanlar bile çiçek gönderdi, bir tebrik bile etmediler. Genel olarak buna benzer şeyler, mutlu günlerimde.

Dogum gunu cok önemli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…