• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda aramalı mıyım

Guldane kara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
17
8
1
24
Selam kızlar kaç gündür kafamda olan bu döngüden çıkmak istiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var Eşimin ailesi ile alakalı bir konu.Annesiyle herhangi bir sorunum yok ama babası resmen bana takmış durumda sürekli laf sokma derdinde kendini övme derdinde hâlbuki ovulecek hiçbir yanı Yok tamamen aşağılık kompleksi.ben yokmuşum gibi falan davranıyor yaptığım şeyleri kucumsuyor ben konuşmak istemiyorum kendisiyle bayram da yaklaşıyor sizce aramalı mıyım

Selam kızlar kaç gündür kafamda olan bu döngüden çıkmak istiyorum bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var Eşimin ailesi ile alakalı bir konu.Annesiyle herhangi bir sorunum yok ama babası resmen bana takmış durumda sürekli laf sokma derdinde kendini övme derdinde hâlbuki ovulecek hiçbir yanı Yok tamamen aşağılık kompleksi.ben yokmuşum gibi falan davranıyor yaptığım şeyleri kucumsuyor ben konuşmak istemiyorum kendisiyle bayram da yaklaşıyor sizce aramalı mıyım
Size kalmış
Aramak içinizden gelmiyorsa aramayın.
Eşiniz sizin ailenizi arıyor mu?

Demek sizin aileniz ona laf sokmuyormuş 😊aranmak isteyen laf sokmayacak işte,keşke bunu anlasalar

Siz aramadığınızda sorun çıkmaz umarım. İçinizden gelmiyorsa boşverin aramayın diyorum çünkü ben
Kesinlikle katılıyorum değer görmek istiyorsa değer vermeli . Bazen de eşimin hatırına arasam mi die düşünüyorum sonra o da oğlunun hatrina bana iyi davranabilirdi die düşünüyorum ve gerçekten içimden gelmiyor

Kesinlikle katılıyorum değer görmek istiyorsa değer vermeli . Bazen de eşimin hatırına arasam mi die düşünüyorum sonra o da oğlunun hatrina bana iyi davranabilirdi die düşünüyorum ve gerçekten içimden gelmiyor
Haklısınız ne denilir ki başka?

Eşiniz size gerçekten iyi bir eş ise evet aramak düşünülebilir. Ama eşiniz de onlara uyuyorsa,”boşver hanım,sen haklısın ama aldırma,ben özür diliyorum onların adına” diyemiyorsa eşinizi de boşverin.

Kayinvalidemle konuş x babaya da selamımı söyleyin diyip kapat.

Konudan bağımsız bayrama az mı kaldı ya ne çabuk Bayram telaşı başladı😱

Haklısınız ne denilir ki başka?

Eşiniz size gerçekten iyi bir eş ise evet aramak düşünülebilir. Ama eşiniz de onlara uyuyorsa,”boşver hanım,sen haklısın ama aldırma,ben özür diliyorum onların adına” diyemiyorsa eşinizi de boşverin.
Eşime anlattigimda haklısın Dior onların adına özür dilemiyor ama yine laf da soyletmiyor onlara. iyiliğine konusyor sürekli özünde iyi insan öyle demek istememiştir vs ama adamın kötü olduğunu kıskanç olduğunu ben hissediyorum

Bence bunu başkalarına danışarak anlayamazsınız. Ne kadar iyi geçinemezseniz de bayramda aramak kaç dakikanızı alacak?
Politik davranmayı öğrenmek gerek

Yerinizde olsam Kv görüntülü arar bayramını kutlardım kp de telefona çıkınca Allah iyilik versin baba nasılsın falan diye sorar asla bayramını kutlamazdım.

Ben kv yi çok severim. KB ile de hiç sorunum yok. Kb hiç aramadım şimdiye kadar. Kv yi arar konuşurum babama selam söyle der kapatırız. Neden arayacaksınız ki. Arayın kaynananızı selam söyle deyin geçin

Siz uzak yerlerde mi oturuyorsunuz ailesiyle? Uzaksanız nasıl laf sokuyor sürekli sana? değilseniz zaten bayramda gidecekseniz aramanıza gerek yok. Bayramlaşmaya evlerine gitmeyecekseniz Kv ni ararsın babanada selamlarını iletir bayramını kutluyoruz dersin. Zaten eşin aramıcakmı annesini babasını sende yandan bende bayramınızı kutluyorum de geç neden merasimle herkesi arama zorunluluğu hissediyosun? Boş koy ya rahat ol biraz siz detaylarla çok boğuyosunuz kendinizi. İstemediğin hiç bişeyi yapma bu kadar basit

Aramalı mıyım diye sorduğunuza göre belli ki ziyarete gitmeyeceksiniz. Mesaj atanilirsiniz veya kv ile konuşup kapatabilirsiniz. Ne yaşadınız bilmiyorum ama telefonda bayram kutlamakla kaybedecek bir şeyiniz yok.

Siz uzak yerlerde mi oturuyorsunuz ailesiyle? Uzaksanız nasıl laf sokuyor sürekli sana? değilseniz zaten bayramda gidecekseniz aramanıza gerek yok. Bayramlaşmaya evlerine gitmeyecekseniz Kv ni ararsın babanada selamlarını iletir bayramını kutluyoruz dersin. Zaten eşin aramıcakmı annesini babasını sende yandan bende bayramınızı kutluyorum de geç neden merasimle herkesi arama zorunluluğu hissediyosun? Boş koy ya rahat ol biraz siz detaylarla çok boğuyosunuz kendinizi. İstemediğin hiç bişeyi yapma bu kadar basit
Evet uzak yerlerdeyiz bayramda gitmeyecegiz gittiğimiz zaman eşimle veya ben tek gidip kaldığımda laf sokma sorunu var bende kendisiyle arama mesafe koymak istiyorum zaten aramıyorum hiç o yüzden bayram konusu aklıma takıldı ama haklısınız ya ben biraz detay düşünüyor olabilirim

Evet Uzak yerlerde oturuyoruz bayramda gitmeyecegiz ben eşimle gittiğimde veya tek gittiğimde laf sokma sorunları oluyor bende bu yüzden mesafe koymak istiyorum aramıyorum da zaten ama haklisiniz böyle insanları çok kasmamak lazim

Himm caniniz nasıl isterse, fakat bayram kurban bayramı telasli zaten, otuz saniyenizi alır hayırlı bayramlar deyip kapatmak, sizden günah gitmiş olur.
Çünkü aramayinca bu seferde aramadı gelin diye laf sokar, hakliyken haksız olabilirsiniz...

Eşime anlattigimda haklısın Dior onların adına özür dilemiyor ama yine laf da soyletmiyor onlara. iyiliğine konusyor sürekli özünde iyi insan öyle demek istememiştir vs ama adamın kötü olduğunu kıskanç olduğunu ben hissediyorum
Üff evet ya içlerinde kötü niyet yok.
Bi de bu çıktı başımıza.
Benim kaynanam da her yere gelmek istiyor. Ben de davet etmiyorum geleceği yer var gelmeyeceği yer var.... Yaşlıymış hatrını kırmayacakmışım... Kocam bey öyle buyurdu. Onun hatırı kalmasın diye ben niye her yere ananla gidiyorum, benim de hatırım önemli, gençliğimi kuyruğumda ananla geçiremem dedim ses edemedi

Üff evet ya içlerinde kötü niyet yok.
Bi de bu çıktı başımıza.
Benim kaynanam da her yere gelmek istiyor. Ben de davet etmiyorum geleceği yer var gelmeyeceği yer var.... Yaşlıymış hatrını kırmayacakmışım... Kocam bey öyle buyurdu. Onun hatırı kalmasın diye ben niye her yere ananla gidiyorum, benim de hatırım önemli, gençliğimi kuyruğumda ananla geçiremem dedim ses edemedi
Çok haklısınız kimse kimseye katlanmak zorunda deil gerçekten huzursuzluk çıksın die bazı şeyleri yapıyorlar ve oğullarıni kiskandiklari için madem kıskanıyorsunuz evlendirmeseydiniz beraber yasasaydiniz bu kadar basit

Back
X