Tabiki haklısın herkes durması gereken yeri bilsin ona ne sizin çocuk meselenizdenEşimi savunmakta haklıyım dimi o ne kadar üzülüyordu benim yüzünden olmuyo diye gururunu kırdı kıyamadım eşime kimsesiz gibi
HaklısınızEşimi savunmakta haklıyım dimi o ne kadar üzülüyordu benim yüzünden olmuyo diye gururunu kırdı kıyamadım eşime kimsesiz gibi
Iyi yapmışsınız.. böyle bel altı vuranlara çok sinir oluyorum zaten..Eşimi savunmakta haklıyım dimi o ne kadar üzülüyordu benim yüzünden olmuyo diye gururunu kırdı kıyamadım eşime kimsesiz gibi
Kadın kendi çocuğuna su bile istediğinde bıktım senden diyen biriBiri benim çocuğuma terbiye verip aynı zamanda benim anneliğimi sorgulayıp, beni insanların içinde küçük düşürse ben de o kişiyi en hassas noktasından vururdum. Bir de o kadını dinlemek lazım.
Eşimi savunmakta haklıyım dimi o ne kadar üzülüyordu benim yüzünden olmuyo diye gururunu kırdı kıyamadım eşime kimsesiz gibi
hayır arkadaşın annesi trafik kazasında vefat etmişti. onun tazminatını alırsak ben babama vereceğim demişti.Ne tazminatı? Hakaret davası mı açtılar?
bence esınız kardeşinize karışmasın iyilik yaramaz mesafelı durmada fayda varBayramın birinci günü babamın karısı ile kocam arasında tartışma çıktı.
Eşim babamın ikinci eşinden olan 5 yaşındaki kardeşimi misafirliğe bir yere gittiğimizde uyarır. Etrafı karıştırma, Teşşekkür et, bağırmadan konuş vs. Öğütler verir. Kadın saldım çayıra çocuğu hiç tutmadığı için. Eşim insanlar rahatsız olur diyo.Ben de her seferinde karışma kötü olursun. Herkes kendi çocuğunun terbiyesini kendisi verir dedim anlamadı. Bayram günü hep birlikte başka birinin evinde kadın başladı eşime sen her sayın iyisini bilirsin kimseyi konuşturmazsın. Çocuğu uyarıp duruyosun diye.
Ben de misafirlikteyiz eve gelince ne sorunuz varsa şimdi konuşun dedim. Kadın eşime senin çocuğun olmasın dedi eşime. Biz tüp bebek için uğraşıyoruz bu arada.
Eşim de hatam neyse söyle çocuk işini karıştırma dedi o da belki senin kusurun vardır dedi eşime yeter dır dır ettiğin dedi.
Bence kusur olayına girince büyüğümüzsün hata neyse söylersin çocu işine girdin dedim. Açtım ağzımı gümrük gözümü eşim yine beni sakinleştirmeye çalıştı. Olay bu benim eşini sevmiyolar ama 2 durup gitcek ifade edelim demedi kadın. Kızmakta haksız mıyım?beni arada bıraktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?