bayramda babamın karısı ile kavga

Eşimi savunmakta haklıyım dimi o ne kadar üzülüyordu benim yüzünden olmuyo diye gururunu kırdı kıyamadım eşime kimsesiz gibi
Tabiki haklısın herkes durması gereken yeri bilsin ona ne sizin çocuk meselenizden

Kocamı en başından beri istemesi babam bir türlü ısınamadılar ama onların sevmemesi saygısızlık yapmalarını gerektirmez ben de kızdım haliyle

Baskasinin cocuguna terbiye vermek esinize dusmezdi...

Babanızın eşi büyük terbiyesizlik yapmış ama çocuğuma sürekli karışılmasindan bende hiç haz etmem. (Burda Esiniz haksiz). Lakin babanızın eşinin unuttuğu birsey var. Çocukları Allah veriyor ve 1 saniyede alabilir. Haddini aşmamak lazım.

İnsanların yaraları üzerinden intikam alınması,canının acıtılmaya çalışılması affedilemez bir durum ama eşinizde doğru davranmamış. Kimse kimsenin çocuğunu terbiye etmekle görevli değil hele de kayınpederi ile üvey kayınvalidesinin çocuğunu. Ben olsam benim çocuğumu devamlı eleştiren,onu herkesin içinde düzeltmeye çalışan adama önce sen kendine bak,kim okuyorsunda çocuğumu eleştiriyorsun derim. Kusura bakmayın ama herkesin çocuğu kendine kıymetli.

Ben eşimin çocuğa karışmasına çok kızdım her seferinde uyardım kardeşim olduğu için ben de kıyamıyodum. O konuda zaten kadın haklı. Ben de kendi çocuğuma laf söyletmezdim. Ama iki de bir babama elin adamına bişey de deyip kavga ettirmeye çalıştı. Kavga etseler ne olacaktı ya boşanacakyım ya da o eve ayak başlayacaktık. O yüzden kızdım o kadına

Biri benim çocuğuma terbiye verip aynı zamanda benim anneliğimi sorgulayıp, beni insanların içinde küçük düşürse ben de o kişiyi en hassas noktasından vururdum. Bir de o kadını dinlemek lazım.

Ya şu tazminat mevzusunu artık konuş valla burda ben çatladım.. hem söylerken karısının bu yaptığı saçmalığıda araya sıkıştır. Senin karın beni düşünmüyor ben niye onu çocuğunu düşünim. Eşiniz haksız bile olsa ne demek inşallah çocuğun olmaz ona mı kaldı. Yada kusur kimdeymiş.. bu kadarı ahlaksızlık. . Lütfen en kısa zamanda konuşun.

Eşimi savunmakta haklıyım dimi o ne kadar üzülüyordu benim yüzünden olmuyo diye gururunu kırdı kıyamadım eşime kimsesiz gibi
Iyi yapmışsınız.. böyle bel altı vuranlara çok sinir oluyorum zaten..

Eşinizin hatası herkesin içinde çocuğa nasihat verilmez.. ben de dikkat ederim bunlara.. çocuk diyoruz ama onların da biz yetişkinler gibi onuru var gururu var.. ebeveyni siz değilsiniz neticede sizin uyarıp durmanıza veya bu durumdan sıkıntı duymanıza lüzum yok..

Biri benim çocuğuma terbiye verip aynı zamanda benim anneliğimi sorgulayıp, beni insanların içinde küçük düşürse ben de o kişiyi en hassas noktasından vururdum. Bir de o kadını dinlemek lazım.
Kadın kendi çocuğuna su bile istediğinde bıktım senden diyen biri

eşin yüzde yüz haklı
bir nefret ediyorum
çocuğunu saldım çayıra mevlam kayıra yetiştiren analardan
iki birinin çocuğunun olmamasıyla vurmaya kalkanlardan
iyi ki bir yumurtası varmış da doğurmuş
yetiştirmek önemli yetiştiremediği de ortada
dikkat etsin de büyük büyük konuşup o yetiştiremediği oğlundan bulmasın belayı

Sorun esindemi? Sorun esindeyse ve kadin tamda o zaafini dillendirdiyse oha yani. Gercekten oha. Gorgusuz hdsiz. Peki baban ne yapti tum bunlar olurken.

Ne tazminatı? Hakaret davası mı açtılar?
hayır arkadaşın annesi trafik kazasında vefat etmişti. onun tazminatını alırsak ben babama vereceğim demişti.
ama evlendikten sonra vazgeçmiş arkadaş. çünkü evde bi de üvey anne var . paraya o daha çok talip gibi.
o nedenle paranı tazminatını al demiştik kendisine. o da alma kararını vermiş . 11 yıl süren davalar sonucu tazminat alacaklardı.

bence esınız kardeşinize karışmasın iyilik yaramaz mesafelı durmada fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…