Bayramda baristiracakmis.

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Hanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.

Kayınpederim iyi bir insan ve sık sık arıyor, bizi bayramda barıştırmayi bekliyormuş. Şimdiden gitmeyeceğimi söylersem ortalık iyice karışacak o yüzden olmaz falan demekle yetiniyorum. Bayramda kesinlikle gitmeyeceğim ama şer dortlusu yeğenimiz de yeğenimiz diye tutturacak, bebeğim için görüşmeye zorlayacaklar beni. Kayınpeder simdiden torunum da torunum diyip çöllere düşmüş vaziyette.

Ben de şer dortlusune acayip bilenmiş bir durumdayım. Bayramda gitmeyeceğim ama bunlar bebeğim için mutlaka gelecekler evime. Ne yapacağım ben?

Arkadaşlar aynısı gibi derken gelen yorumlarda muhatap olmam ama evime gelmiş saygıda kusur etmem denildi. Asla yüzyüze gelmem denildi vb. Evime gelirse o şeytan yüzlerini görünce hayata kusecegim, nasıl saygıda kusur etmem inanin bilemiyorum. Bunları yasatmamislar gibi mesafeli nasıl duracam kendime kabul ettiremiyorum. Acaba, kayınpeder bizi yuzlestirirse, ağız birligi yapmis dort yalancinin ne yaptiklarini yuzlerine vursam mi yoksa konusmak istemiyorum falan mi desem cunku bagiris olacak ve bebegim etkilenecek.

Yorumların çoğunda da hiç görüşmem denildi. Tamam ben de zaten bunu istiyorum ama bebek var. Görmek isteyecekler. Göstermeme gibi bir durum söz konusu değil eee gosterirsem ben de gorecem. İsin içinden çıkamıyorum.

Annem yok. Annemin evine gidemem.

Kesinlikle gitmeyin ve eve kabul etmeyin. Üstüne yürüyen insanlar bebeğinizi de görmesin mümkünse. Canım tehlikede belki bebeğime zarar verecekler diye ortalığı yıkardım ben olsam. Asla taviz vermeyin. Kayınbaba çok istiyorsa size gelip görsün tek başına. Ne barışmasıymış bir de ayaklarına gideceksiniz......

taviz vermiyorum ama nereye kadar bilemiyorum çünkü eşim onların torunu isteği zaman gelir görürler kafasında. sen gel gör dedim, annende (kaynana) çok özlemiş dedi. hayatta tek gelmez, cümbür cemaat gelir gelirse.

3+1 bela evinize gelmesinler
kaldı ki üzerime yürüyen insana değil evime gelse
ne olursa olsun saygı göstermem kayınbabanız gelsin görsün çocuğunuzu
ama diğerlerine lüzum yok

Tek çareniz eşinizle tatile çıkmak. Mümkünse bayram öncesinden, değilse eşiniz ailesini bayramlayıp döndüğünde.

Hepsi sizden herkesin yanında ne yaptıklarını anlatıp Özür dilerseler özürlerini kabul edin ve mesafe koyun. Kayınpeder ve Eş yanınızda değilken asla yanyana kalmayacağınızı söyleyin direkt.

düşünsenize, oğlu dövmekle tehdit ederek üstüme yürümüş, bebeğimle kendimi odaya kapamışım, çıktığımda bunlar odadayken kaynanaya oğlunu da kışkırtın beni dövecekti dediğimde, neee dövmesi bunu nerden çıkardın diyip beni şok ettiler. : ) bunlar böyle tipler. o yüzden yaptıklarını hayatta doğru anlatmaz, beni iyice çileden çıkartırlar. kayınpederin zoruyla özür dilerlerse, zoraki kabul edip, ölümüne mesafe koyma niyetindeyim. Evet, iyi fikir, bunu da söyleyeyim.

Hayır. Aynı şehirde yarım saatlik mesafedeyiz.

Hiç de bebeği göstermeme gibi bir durum söz konusu bile değil değil aslında. Yeğenlerini o kadar seviyor önemsiyorlarsa onu dünyaya getiren kadına da saygı duyacaklar, duymak zorundalar. Madem yarım saatlik mesafe kp gelsin görsün, yeter. Diğerlerine de videolu arama yapar, onlar da görmüş olur. Çünkü öyle beni üzerine yürüyecekleri şahsen ben evime almam, evime gelirlerse de bebeğimi de alır çıkar giderim. O kadar.

Belliki gitmek zorunda gibisiniz ..Gelip ozur dilesinler deyin cıldirip olay çikarirlar boylece gitmek zorunda kalmazsıniz .

: ) Gitmeyeceğim, eşim bu konuda şimdilik benden yana ama gelirlerse ya da kayınpederim bu konuyu yine açtığında, yaptıklarını itiraf edip, özür dileyeceklerse gelsinler diyecem. : )

Torunları, yigenlerini annesinin üstüne yürümeden önce dusunselermis. Konunuzu hatırlıyorum ben olsam ne giderim ne yüz yüze gelirim. Evime de kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…