Bayramda baristiracakmis.

Birakin hayat enerjinizi bunlara vermeyi, kesinlikle de esinize icinizdeki firtinalari yansitmayim. Anlatirsa sadece dinleyin yorum yapmayin.

Kendiniz ve bebeginiz ne gidin ne de arayin. Sosyal medyadan ve diger mecralardanda maaileyi tamamen silin cunku kulaginiza su kacirmaya calisacaklar.
Dua edin bugun size hak veren sizi tutan esiniz yon degistirmesin...

Aynen düşündüğün gibi kalabalık olunca erkekler hemen gaza gelir kayınbabanda öyle olmuş herkes gidince hiçbirşey yapmamış gibi arar gör bak

Gorumceler, iki kayın, elti ve kaynana hep bir ağızdan doldurmuşlardır her zamanki gibi. Ararsa açarım konuşurum, kandillerde vb aramaya devam ederim. Umarım dediğiniz gibi olur çünkü herşeye rağmen çok iyi bir insan.

Onlar yüzünden eşimle o kadar tartıştım ki. Bu hataya çok düştüm. Ama artık esimde bir şeyleri görmeye başladığından beni eskisi gibi zorlamiyor ailesiyle kaynaştırmaya.

Ornegin dun abisi ve eltim şansa bak ki alakasız bir yerde karşımıza çıktılar. Eşim abisiyle bir iki kelime etti. Abisi şeytan da sırtı bana dönük konuşuyor eşimle. Ben de az gerilerindeyim. Eltim de biraz daha ötede. Bu akıllılar sandı ki her zaman ki gibi ayaklarına gidip bayramlaşacağım. Aferin hakkimda iyi atıp tutuyorsunuz alın size plaket diyeceğim : )

Tabii ki artık eski saftirik ben olmadığım için, abisiyle konuşması biter bitmez, bebeğimi sürdüm geçtim yanlarından. Oncesinde onları görüp yanlarına yaklaşmadan once esim bayramlaşmayacak mısın diye sorduğunda hayır dedim. Hiç ısrar etmedi. Eskiden olsa burnumdan getirirdi. Lütfen hep böyle olsun Allahim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…