- 24 Haziran 2011
- 23.452
- 48.865
- 798
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Hiç de bebeği göstermeme gibi bir durum söz konusu bile değil değil aslında. Yeğenlerini o kadar seviyor önemsiyorlarsa onu dünyaya getiren kadına da saygı duyacaklar, duymak zorundalar. Madem yarım saatlik mesafe kp gelsin görsün, yeter. Diğerlerine de videolu arama yapar, onlar da görmüş olur. Çünkü öyle beni üzerine yürüyecekleri şahsen ben evime almam, evime gelirlerse de bebeğimi de alır çıkar giderim. O kadar.
Cocugumla sokaga atildim filan diye acitasyondan girin aglamakli final yapin
Torunları, yigenlerini annesinin üstüne yürümeden önce dusunselermis. Konunuzu hatırlıyorum ben olsam ne giderim ne yüz yüze gelirim. Evime de kabul etmem
Onu boşver de eşiniz buna nasıl müsaade edebiliyor ya. Karısı neler yaşamış kardeşi onun üzerine yürümüş bebekli haliyle nasıl kaçacağını bilememiş. Erkek kardeşinin karısına bunu yapması hiç mi zoruna gitmemiş? Bilmiyorum ya. Biraz ağır olacak ben öyle adama nasıl eşim derim bilmem.
Siz gitmeyin,onlar bebek gormek icin gelirlerse gelsinler. Artik o kadarina da bir sey denmez bence. Veya derseniz de sorun yasarsiniz
Herhangi bir akraba var mı bayramda gidebileceğiniz başka bir şehir?onlar bunu düşünmedi ama benim düşünmem bekleniyor çünkü eşim ruh hastası!
yeğenimizi bırak, abimden boşan diye arkamdan bağıran tiplerde saygı ne gezer? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama eşim arkamda durmaz böyle yaparsam yoksa ben de böyle hissediyorum. Ağzımı açtığımda, ne yüzle gelecekler dediğimde oğlunun evine geliyorlar diyor, gelde çatlama!
kayınpeder asla ama asla tek gelmez. bunlar tek bir yere gitmezler zaten. koloni halinde gidiyorlar her yere. videolu aramaları kaynım ve görümceler yapıyordu o aptallarda beni engelledikleri için arama yapmıyorlar. : ) eşime de tripliler. neden boşanmadı diye galiba. : )
Oğlunun evine geliyorlarsa oğlu ağırlasın madem siz olmayınne yüzle gelecekler dediğimde oğlunun evine geliyorlar diyor, gelde çatlama!)
Eşiniz bebekle giderse 1-2 saat bebeği severlerHanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.
Kayınpederim iyi bir insan ve sık sık arıyor, bizi bayramda barıştırmayi bekliyormuş. Şimdiden gitmeyeceğimi söylersem ortalık iyice karışacak o yüzden olmaz falan demekle yetiniyorum. Bayramda kesinlikle gitmeyeceğim ama şer dortlusu yeğenimiz de yeğenimiz diye tutturacak, bebeğim için görüşmeye zorlayacaklar beni. Kayınpeder simdiden torunum da torunum diyip çöllere düşmüş vaziyette.
Ben de şer dortlusune acayip bilenmiş bir durumdayım. Bayramda gitmeyeceğim ama bunlar bebeğim için mutlaka gelecekler evime. Ne yapacağım ben?
ben olsam kayınpederımeHanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.
Kayınpederim iyi bir insan ve sık sık arıyor, bizi bayramda barıştırmayi bekliyormuş. Şimdiden gitmeyeceğimi söylersem ortalık iyice karışacak o yüzden olmaz falan demekle yetiniyorum. Bayramda kesinlikle gitmeyeceğim ama şer dortlusu yeğenimiz de yeğenimiz diye tutturacak, bebeğim için görüşmeye zorlayacaklar beni. Kayınpeder simdiden torunum da torunum diyip çöllere düşmüş vaziyette.
Ben de şer dortlusune acayip bilenmiş bir durumdayım. Bayramda gitmeyeceğim ama bunlar bebeğim için mutlaka gelecekler evime. Ne yapacağım ben?
bende evıme gelen ınsana buyrun derımArkadaşlar aynısı gibi derken gelen yorumlarda muhatap olmam ama evime gelmiş saygıda kusur etmem denildi. Asla yüzyüze gelmem denildi vb. Evime gelirse o şeytan yüzlerini görünce hayata kusecegim, nasıl saygıda kusur etmem inanin bilemiyorum. Bunları yasatmamislar gibi mesafeli nasıl duracam kendime kabul ettiremiyorum. Acaba, kayınpeder bizi yuzlestirirse, ağız birligi yapmis dort yalancinin ne yaptiklarini yuzlerine vursam mi yoksa konusmak istemiyorum falan mi desem cunku bagiris olacak ve bebegim etkilenecek.
Yorumların çoğunda da hiç görüşmem denildi. Tamam ben de zaten bunu istiyorum ama bebek var. Görmek isteyecekler. Göstermeme gibi bir durum söz konusu değil eee gosterirsem ben de gorecem. İsin içinden çıkamıyorum.
Annem yok. Annemin evine gidemem.
bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken
Hanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?