Bayramda baristiracakmis.

Onu boşver de eşiniz buna nasıl müsaade edebiliyor ya. Karısı neler yaşamış kardeşi onun üzerine yürümüş bebekli haliyle nasıl kaçacağını bilememiş. Erkek kardeşinin karısına bunu yapması hiç mi zoruna gitmemiş? Bilmiyorum ya. Biraz ağır olacak ben öyle adama nasıl eşim derim bilmem.

Hiç de bebeği göstermeme gibi bir durum söz konusu bile değil değil aslında. Yeğenlerini o kadar seviyor önemsiyorlarsa onu dünyaya getiren kadına da saygı duyacaklar, duymak zorundalar. Madem yarım saatlik mesafe kp gelsin görsün, yeter. Diğerlerine de videolu arama yapar, onlar da görmüş olur. Çünkü öyle beni üzerine yürüyecekleri şahsen ben evime almam, evime gelirlerse de bebeğimi de alır çıkar giderim. O kadar.

yeğenimizi bırak, abimden boşan diye arkamdan bağıran tiplerde saygı ne gezer? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama eşim arkamda durmaz böyle yaparsam yoksa ben de böyle hissediyorum. Ağzımı açtığımda, ne yüzle gelecekler dediğimde oğlunun evine geliyorlar diyor, gelde çatlama!

kayınpeder asla ama asla tek gelmez. bunlar tek bir yere gitmezler zaten. koloni halinde gidiyorlar her yere. videolu aramaları kaynım ve görümceler yapıyordu o aptallarda beni engelledikleri için arama yapmıyorlar. : ) eşime de tripliler. neden boşanmadı diye galiba. : )

Cocugumla sokaga atildim filan diye acitasyondan girin aglamakli final yapin :KK70:

Atılmaktan beter oldum aslında. Nasıl kaçtım, o merdivenleri nasıl indim, inanın bilmiyorum. : ( bunların yanında duygusala bağlamak da istemiyorum artık sanırım. Bambaşka, beton gibi olmalıyım.

Torunları, yigenlerini annesinin üstüne yürümeden önce dusunselermis. Konunuzu hatırlıyorum ben olsam ne giderim ne yüz yüze gelirim. Evime de kabul etmem

onlar bunu düşünmedi ama benim düşünmem bekleniyor çünkü eşim ruh hastası!

Onu boşver de eşiniz buna nasıl müsaade edebiliyor ya. Karısı neler yaşamış kardeşi onun üzerine yürümüş bebekli haliyle nasıl kaçacağını bilememiş. Erkek kardeşinin karısına bunu yapması hiç mi zoruna gitmemiş? Bilmiyorum ya. Biraz ağır olacak ben öyle adama nasıl eşim derim bilmem.

İnanmadı ki bana başta. Onlar öyle yalan yanlış anlatmışlar ki her şeyi, kayınpederde yatıştırmış zaten, eşim yapamaz edemez modundaydı. bir hafta anlattım da zor anladı. Anlamak istememişmiş. Diyorum çünkü böyle kabul ediyorum mecburen. : (

Siz gitmeyin,onlar bebek gormek icin gelirlerse gelsinler. Artik o kadarina da bir sey denmez bence. Veya derseniz de sorun yasarsiniz

Mutlaka gelirler. İnanın eşim arkamda dursa gelmeyin derdim çünkü kaynana beni o günde dahil onlarca kez kovdu evinden. Sinirden ne dediğini bilmiyormuş, şekeri varmış, yalan. Dersem en başta eşim çıldırır zaten. bir türlü tam olarak arkamda durmuyor bu konuda.

yeğenimizi bırak, abimden boşan diye arkamdan bağıran tiplerde saygı ne gezer? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama eşim arkamda durmaz böyle yaparsam yoksa ben de böyle hissediyorum. Ağzımı açtığımda, ne yüzle gelecekler dediğimde oğlunun evine geliyorlar diyor, gelde çatlama!

kayınpeder asla ama asla tek gelmez. bunlar tek bir yere gitmezler zaten. koloni halinde gidiyorlar her yere. videolu aramaları kaynım ve görümceler yapıyordu o aptallarda beni engelledikleri için arama yapmıyorlar. : ) eşime de tripliler. neden boşanmadı diye galiba. : )

O da iyiymiş. Eşinizle bir süre uzak kalmak isteseniz gidecek yeriniz yok sanırım? Boşanınca o çok sevdikleri yeğenlerini nasıl göreceklermiş acaba?

kaynın seni döverim diyerek üstüne yürüdü
kv görümceler hepsi senle kavga etti
bence ne o eve gir nede onları kabul et
gelmek istiyosa kp gelsin torununu görsün, eşin de gitmek istiyorsa gitsin ailesini görsün

Eşiniz neci bu arada bu noktada?
O ne diyor bu konuda?
Yapılanlara sessiz mi kalıyor? Tepkili mi? Bu son durum konusunda fikri ne?

Evinize geleni evinizden kovmayın tabii ki.
Ancak saygı derken, usturubunuzu bozmayın (önceki konunuzda da demiştim).
Fakat uzak durun, sempati göstermeyin, ikram yapmayın, vb. gibi tepkili olun.

Konuya girerlerse, onlar çirkeflik yaptığında sizde açın ağzınızı yumun gözünüzü.
Daha hala "yüzlerine mi vursam" demeyin, vurun tabii ki!
Niye onlar herşeyde tereyağı gibi su yüzüne çıkarken siz suçlu gibi kenara sineceksiniz??

Eşimin kardesi bana seni doverim diyecek
Ve kayinpederimde bizi barıştırma yollari arayacak ..
Kayınpederin o kadarda iyi bir insan degilmis ne yazik ki .
Zira boyundan posundan utanmadan bir kadinin ozellikle yengesinin ustune yürüyen herifle kendi çıkarları icin sizi yüz goz etmeyen calisan kayın peder de iyi niyet aramam ben .
Bunun affedilir tarafi yok benim icin

Hanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.

Kayınpederim iyi bir insan ve sık sık arıyor, bizi bayramda barıştırmayi bekliyormuş. Şimdiden gitmeyeceğimi söylersem ortalık iyice karışacak o yüzden olmaz falan demekle yetiniyorum. Bayramda kesinlikle gitmeyeceğim ama şer dortlusu yeğenimiz de yeğenimiz diye tutturacak, bebeğim için görüşmeye zorlayacaklar beni. Kayınpeder simdiden torunum da torunum diyip çöllere düşmüş vaziyette.

Ben de şer dortlusune acayip bilenmiş bir durumdayım. Bayramda gitmeyeceğim ama bunlar bebeğim için mutlaka gelecekler evime. Ne yapacağım ben?
Eşiniz bebekle giderse 1-2 saat bebeği severler

Hanımlar konumu bilmeyenleriniz için özet geçeyim: bayramda kaynanamla normal bir sekilde tartışırken kaynım üstüme yürüdü seni döverim diyerek. Kaynana görümceler hepsi abuk sabuk şeylerle beni suçladılar ve bebeğimi alıp dışarı zor attım kendimi. Kayınpeder ve esim yoktu.

Kayınpederim iyi bir insan ve sık sık arıyor, bizi bayramda barıştırmayi bekliyormuş. Şimdiden gitmeyeceğimi söylersem ortalık iyice karışacak o yüzden olmaz falan demekle yetiniyorum. Bayramda kesinlikle gitmeyeceğim ama şer dortlusu yeğenimiz de yeğenimiz diye tutturacak, bebeğim için görüşmeye zorlayacaklar beni. Kayınpeder simdiden torunum da torunum diyip çöllere düşmüş vaziyette.

Ben de şer dortlusune acayip bilenmiş bir durumdayım. Bayramda gitmeyeceğim ama bunlar bebeğim için mutlaka gelecekler evime. Ne yapacağım ben?
ben olsam kayınpederıme
evım herkese acık ben aıle terbıyesı almıs bır ınsanım . benden özur dılerlerse affetmek buyuklugunu gosterebılırım cocugumun hatırı ıcın sırf cocugumun akrabaları oldugu ıcın derdım. bu konuda tek dusuncem budur bence buna sukretsınler baska bırı olsa benım yerımde bambaska olurdu sızde bılıyorsunuz der konuyu kapatırdım.

bu yeterlı olur bence

sahsen cocugumu benım olmadıgım ortama da asla gondermem kac yasında olursa olsun ne munasebet adamlar ustume yurumus bırde cocugumu mu yollayacagım gorusmedıgım ınsanlara

Arkadaşlar aynısı gibi derken gelen yorumlarda muhatap olmam ama evime gelmiş saygıda kusur etmem denildi. Asla yüzyüze gelmem denildi vb. Evime gelirse o şeytan yüzlerini görünce hayata kusecegim, nasıl saygıda kusur etmem inanin bilemiyorum. Bunları yasatmamislar gibi mesafeli nasıl duracam kendime kabul ettiremiyorum. Acaba, kayınpeder bizi yuzlestirirse, ağız birligi yapmis dort yalancinin ne yaptiklarini yuzlerine vursam mi yoksa konusmak istemiyorum falan mi desem cunku bagiris olacak ve bebegim etkilenecek.

Yorumların çoğunda da hiç görüşmem denildi. Tamam ben de zaten bunu istiyorum ama bebek var. Görmek isteyecekler. Göstermeme gibi bir durum söz konusu değil eee gosterirsem ben de gorecem. İsin içinden çıkamıyorum.

Annem yok. Annemin evine gidemem.
bende evıme gelen ınsana buyrun derım
orası benım evım cunku
gelır cayımı ıcer gıder
evıme gelen en buyuk dusmanımda olsa ne olursa olsun evıme buyur derım ve evımde bır saygısızlık yasanmasına ızın vermem
herkes kendı kulturunu gosterır
onlar evlerınde terbıyesızlık etmıs ustune yurumusler sız evınızde cay ıkram edersınız
bunu cocugunuzun hatırı ıcın yaparsınız cay ıkram etmekle kımsenın incilerı de dokulmez
guler yuz gostermek bırsey olmamıs gıbı davranmak zorunda degılsınız
yabancı mısafır gıbı buyur edersınız yabancılarmıs gıbı davranırsınız mesafelı sizli bızlı konusursunuz fazla oturmazlar zaten cay ıcer gıderler

gelıp ozur dılesınler ayagınıza gelsınler

Durumunuz varsa uygun tatil yerlerine bakin pansiyon gibi. Geceligi 100tl olan fln. 9 gun gelmeyin madem. Obur turlu illaki goreceksiniz.muhatap olmayin yada bundan sonra yasadiginiz seyleri aninda yuzlerine vurun. Bana sunu yaptilar soylesemmi diye dusunmeyin aninda ortaya cikarin

Misafirlerini agirlasin koca. Cik dışarı bı yere. Sorarlarsa yine üzerime yürürler diye korkuyorum dersin. Artizler

Back
X