Hayatının merkezini o yapma.
Önemseme, o sana ne kadar değer veriyorsa sende ona o kadar değer ver. Neden ağlıyorsun yazık değil mi gözyaşlarına? Sen bu kadar değersiz misin?
Demekki elinde görüyor seni, arama sorma sende. O ararsa kısa kes kapat telefonu. O olmadan senin de bir hayatın olacağını, onu bırakabileceğini görsün.
Yazık değil mi o ev ziyaretlerinde dolaşıyor sen böyle ağlıyorsun
Madem dayısının eşi sana gel dedi sende onunla konuşsaydın giderken bana haber ver birlikte gidelim diye çıkarken zaten birlikte vakit geçirirdiniz hoş bunu söylemem bile anlamsız aslında onun bunu düşünüp seni davet etmesi gerekliydi yapman gereken şey biraz ağırlığını koy bu yaptığı davranışın yanlış olduğunun farkına varsın dayısını yada ailesini önemsediği kadar senide önemsemeli bence.
Şimdi ağlamak yerine derin bi nefes al bırak biraz o çabalasın arayıp dursun güzel bi müzik aç vakit geçirebileceğin başka şeylerle uğraş gözyaşların kıymetli böyle bi olay için kendini üzmeye deymez
sen niye yalnız kalıyosun ki eş dost akraba ziyareti yapılmıyo mu sizde, bide sevgililik döneminde ben karşıyım açıkçası kızın erkek tarafıyla bu kadar içli dışlı olmasına, meraklı gibi ne o öyle azcık naza çek
sen niye yalnız kalıyosun ki eş dost akraba ziyareti yapılmıyo mu sizde, bide sevgililik döneminde ben karşıyım açıkçası kızın erkek tarafıyla bu kadar içli dışlı olmasına, meraklı gibi ne o öyle azcık naza çek
Evli değılsınız sız değıl mı, senın ne ışın var kı onlarla bayram gezmesınde senın aılen sülalen yok mu?
Banada erkek arkadaşım senın dayında ne ışın var bensız dese aynı sevgılının verdığı hatta daha fazla tepkı verırım.
Çok gereksız yere ayrılalım vs demışsın
Her açtığın konuda daha ufak bı sebepten ılışkını yıpratıyorsun
Yazık erkek arkadaşına
Kesinlikle katılıyorum .
Sevgilim ablasıyla aramız iyidir bayramda arayayım mı diye bile düşündüm .
Nolur nolmaz arkamdan der belki de bize çok meraklı falan diye .
Ayrıca bir de sormuşsun ya bayramda sevgilisiyle görüşemeyen var mı diye .
Yaklaşık 3 haftadır görüşmüyoruz sanırım .
Lorena senin konularında genelde hep bunu yazıyorum ama bu defa valla içten yazıyorum kızarak değil, başına bi iş gelir sevgiliyi falan unutursun güzelim kapıp koyverme bu kadar kendini, sağlıklı değil ilişkiniz tavırların ergenlikten öteye geçmiyo gözünü seveyim dert arama kendine
yine ben suçluyum yani peki tamam ozaman keske açmasaydım konu
valla kızlar bakın benim 22 yaşında erkek kardeşim var tabiki kız arkadaşları oluyo hemde kaaaaç tane, eve gelirler giderler ikramlarımızı yaparız annem olsun ben olayım güleryüzümüzü eksik etmeyiz, bakın benim annem 44 yaşında yani öyle yaşlı başlı gelenekçi bi kadın değil nispeten yeni nesil yani 60 yaşındaki annelere göre, ama bu kızlar için hep der ki oğluma yapıştılar, bakın bir erkek anasının bakışı bu, bunu bildiğim için şimdiki eşimle 9 sene çıktım evlerine 1 kere gittim oda arkadaşlarla, çünkü eşim ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik, 9 sene sonunda evlenicez dedik aileler tanıştı 8 ay sonrada evlendik nişanlıykende ailemden bağımsız zırt pırt gitmedim evlerine, tavsiye tabi bu uyan uyar uymayan uymaz
valla kızlar bakın benim 22 yaşında erkek kardeşim var tabiki kız arkadaşları oluyo hemde kaaaaç tane, eve gelirler giderler ikramlarımızı yaparız annem olsun ben olayım güleryüzümüzü eksik etmeyiz, bakın benim annem 44 yaşında yani öyle yaşlı başlı gelenekçi bi kadın değil nispeten yeni nesil yani 60 yaşındaki annelere göre, ama bu kızlar için hep der ki oğluma yapıştılar, bakın bir erkek anasının bakışı bu, bunu bildiğim için şimdiki eşimle 9 sene çıktım evlerine 1 kere gittim oda arkadaşlarla, çünkü eşim ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik, 9 sene sonunda evlenicez dedik aileler tanıştı 8 ay sonrada evlendik nişanlıykende ailemden bağımsız zırt pırt gitmedim evlerine, tavsiye tabi bu uyan uyar uymayan uymaz
Sana kımse konu açma dıyemez aç yanı banane ıstemesem cevap yazmam da
Erkek arkadaşının bu kadar üstüne gıtme dıyorum ben lorena cıdden okurken ben bıle boğuluyorum adam ne yapsın???
yine ben suçluyum yani peki tamam ozaman keske açmasaydım konu
Annenizin öyle düşündüğünü duyunca üzüldüm şimdi .
Bende mi öyle görünüyorum acaba sevgilimin annesinin gözünde .
6 yıldır birlikteyiz 4 kere falan gittim
Kafaya taktım şimdi .
Canım sana kimse açma diyemez .
Herkesin kişiliği farklı bak sen üzülmüşsün ben olsam doğal karşılardım .
Öyle düşünme .
Ama diğer konularına da bakıyorum çok ufak şeyleri kafaya takıyorsun bazen .
Üzme kendini yıpratma bu kadar .
bizim 3. yılımız ben 5-10 kere gitmişimdir eğer onun anneside öyle düşünüyosa istemiyodur beni,ama hiç hissetmedim öyle bşy bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?