Bayramda bile huzur yok bana

neden yanlış. açıklayabilirmisin..

Son düzenleme:

Sızın durumuz aynı değıl kı tabıkı şımdı öncelık kendı aılesınde
ne zaman kı kendı yuvasını kurar o zaman senınle daha çok ılgılenır ama bu yınede sadece sana değer vercek anlamına gelmez

Hıç bı tartışma tek taraflı çıkmaz doğru söylüyorsunda sen resmen gel benımle kavga et dıye en ufacık şeylerı sorun ederek hayatı ıkınızede zından edıyorsun
Benden öncede söylenmış bak böyle devam edersen sadece kendıne kötülük edersın sınır hastası olman yakındır

neden yanlış. açıklayabilirmisin..

bence insan biraz ağır başlı olmalı,böyle şakalaşmaları hiç sevmiyorum gereksiz yani
mesela oda benden bekliyo aynı şeyi ama benden bekliyosa kendiside öyle davranmalı

kardeşinin eşi de benle aynı sınava gircek mesela,gidip ona kitap almış yani alamayacak durumda olsalar anlarım ama neden almış,çok gereksiz bi hareket,yani haftalardır benimle vakit geçirmeye zaman bulamıyo bulduğunda da hadi lütfen bize gidelim yemek yeriz vakit geçiririz diyo,ama gidip kitap almaya vakit buluyo

aman allahım Lorena, sen resmen yengesine kur yapıyor demeye çalışıyorsun.. Tatlım ne oldu senin psikiyatr işi? hayır sor bakalım ona toplu gidişlerde bir indirim yapar mı? yakında hepimiz ona gideceğiz sayende

Lorena, silkelen ve kendine gel.. Ne zaman senin konularını okusam; henüz 3 yaşında bir kardeşin var, seni ondan bile kıskanıyorum türküsü geliyor aklıma

off lorena yengesine kitap aldı diyedemi sorun yaptın.
aile arasında kardeşler arasında ağır başlılık olurmu .
samimi olacaklar tabi. oda onun kardeşi sayılır ayrıca.
oda senden bunu istiyorsa oda yanlış.
yada senin ona yaşattıklarının aynısını sana yaşatıyorki onu biraz olsun anla diye.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

öyle değil sanırım çünkü ilk bir yıl ben bu kadar kıskanç değildim ama o bu konularda bunaltıyodu beni kuzenlerimle eşleriyle samimi olmamı istemiyodu kesinlikle bende kınamıyodum onu çünkü bende onun öyle olmasını istiyorum,o kız kardeşi sayılmaz bence yabancı sonuçta

kur yapmak mı aklımdan bile geçmez öyle bi insan olduğunu düşünsem zaten ayrılırdım

yine bencil sadece kendini dusunen bir zamane kiziyla karsi karsiyayiz
bu bayram komsu dugunu degil yilda 2 defa olan bir sey
ne var yani seni cagirmamissa
aileden biri degilsin sozlusu nisanlisi karisi degilsin
o cagirsa bile senin gitmemen lazim
erkek tarafi boyle seyleri hos karsilamazlar
bence seninle ciddi dusunse cagirirdi
fazla naz asik usandirir demisler.

Seni ailesi ozellikle cagirmamis olabilir. Haklilar da. Aile bu, her gittikleri yere ogullarinin kiz arkadasini da goturmek zorunda degiller ki. Adi ustunde aile ziyareti, bayram ziyareti. Kiz arkadas dedigin nedir ki her yere gelsin. Aranizda resmiyet yok, onlara gore bugun varsin yarin yoksun. Hos degil gercekten. Belki aralarinda bu tur seyleri hos karsilamayan aile buyukleri var? Olabilir yani.
Her zamanki gibi gereksiz kiskanclik yapmissin. Kendine bir hayat kur, bir mesgale bul. Surekli sevgilinin hayatina odaklanip bu kadar didiklemekle bir yere varamazsin. Kendin calip kendin oynuyorsun, insanlar hayatina bakiyor. Hasta edecen kendini diyemiyorum, cunku zaten pek saglikli bir insan gibi degil yazdiklarin kusuruma bakma. Sen bu karakter sorununun uzerine git bence, sevgilinin degil. Her sorunlu davranisina bir kulp, bir suclu buluyorsun, sen normalsin, ama cevrendeki herkes anormal ki seninle ayni dusunmuyor. Tuhaf degil m? Senin boyle hissetmelerinin sorumlusu sevglin ya da baskasi degil. insan oz elestiri yapmayi bilmeli, kendini duzeltebilmeyi bilmeli. Herkesin sorunlari var, hep baskasi suclu, hep ben hakli demekle kimse bir yere varamaz.

Sana gecmis olsun demekten baska birsey diyemiyorum. Kiskanma demek de bir yere kadar. Sen lafla ikna olabilecek evreyi gecmissin, mutlaka bir uzmana gorun. Yoksa daha cok aglarsin sevgilinin arkasindan.

evt herşeyi takıyorum kafama o yüzden beyazlar var saçlarımda zaten

sen kendini dert sahibi yapmaya kararlısın.

insanlar sana acımaya başlarlar LOrena, bu kadar mı küçük şeylere takıyo, bu kızın bi hayatı yok mu, hiç mi kendine güveni yok, ne kadar zavallı derler.

inan ki senin iyiliğin için söylüyrum bunları, üzülüyosun kızıyosun belki ama, ben yine de söyliyim

tek başına problemini aşamayacaksın bence, yardım al gözünü seveyim arkadaşım...

evlenince mi değer artıyo,yani insan sevgiliyken ne kadar değer veriyorsa evlendikten sonrada öyle devam eder bence
ben zaten ben haklıyım herkes haksız demiyorum asla,tek haksız olan tek suçlu olan ben değilim diyorum

evlenince mi değer artıyo,yani insan sevgiliyken ne kadar değer veriyorsa evlendikten sonrada öyle devam eder bence
ben zaten ben haklıyım herkes haksız demiyorum asla,tek haksız olan tek suçlu olan ben değilim diyorum

değer verme ölçütün nedir Lorena? sürekli haber almak, kendini adamak, başka bir düşüncesinin olmaması mı? emin ol eğer dip dibe olmamız gerekse allah bizi sevgililerimizle/ eşlerimizle yapışık yaratırdı bak buraya yazıyorum, hiç sanmıyorum ya olur da bu kişi ile evlenirsen her hafta kardeş, yenge, abla, anne kıskançlığıyla geleceksin buraya.. bir insan kendine böyle bir hayatı neden reva görür anlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…