Bayramda bile huzur yok bana

tabi ki hayır benim fikirlerimi önemsemesi gerektiğinde benim yanımda olması bana değer verdiğini gösterir zaten
,ben hergünümü onunla mı geçirmek istiyorum sanki hayır.ama olması gereken zamanlarda da yanımda olmuyo işte

şükret haline onu demek istiyorum görüşebiliyorsunuz ne güzel başka zamanlarda.ama bayram olunca mecburen ailesi de deyince gitmek zorunda yani.herkes giderken uymasın mı onlara.bence erkek arkadaşın inan cok anlayışlı böyle yaparak üzme onu da.birkaç konunu daha okumustum. böyle boğulur bir erkek. ve yapmayacagı varsa içinde yoksa da yapar. yapmıyorum bunca sorun oluyor bari yapayım diye düşünür. sen onu hayatının merkezine koymussun ben de senin kadar olmasa da öyleyim.ama öncelik sen olmalısın senin hayatın. ve erkek arkadaşın cok cok sabırlı böyle şeyler yaparak üzme onu. değerini bil onun. bak benimki uzakta aldatsa ruhum duymaz. aklıma geliyor haa korkmuyor muyum korkuyorum.ama hayatımı da zindan etmiyorum. ona güvenmeyi seciyorum. sen de öyle yap. bu konularda kızsan da ona belli etme. aldatacak insan sen ne kdr sıkarsan sık mayası bozuksa yapar zaten. inşallah düzeltirsiniz aranızı sen de birazcık bastırırsın duygularını yoksa bu yüzden sorun yasarsanız senin için daha üzücü olur

Son düzenleme:
Gitmeseydin demeniz saçma olmuş ama sinir anında söylediniz galiba eminim bu dediğinizin makul olmadığını siz de anlamışsınızdır sakinleşince. Bir arkadaş demiş ya "erkek kardeşim var. eve kız arkadaşları gelir, annem güler ağırlar ama arkalarından oğluma meraklılar der." O maalesef doğru. Sizin için her ne kadar sevgili olmanızın veya aranızda resmiyet olmasının farkı olmasa da özellikle erkek tarafının olaya bakış açısı bu değil. Sizin sevgiliniz annenizi arasa sizinle bayram gezmesine gelse muhtemelen anneniz ne güzel kızıma sahip çıkıyor onu önemsiyor der ama erkek anneleri böyle değiller.
Sizin bence ilişkinizdeki en büyük sorun tavrınız. Anladığım kadarıyla sinirden şişip şişip sonra patlıyorsunuz. Erkeklerden düşünceli olup size incelikler yapmasını, sizin düşündüğünüz gibi düşünmesini beklemeyin. Sevgilinize gitme yerine "hayatım bugün belliki planın var, yarınını da bana ayırır mısın, seni özledim" diyin. Erkekler kadının aynasıdır. Siz tahammülsüz, sabırsız olursanız size aynı şekilde yansır. Özet olarak her erkek birer odundur, kadın ondan ister masa, sandalye isterse ucu sivri bir kazık yapar bu tamamen sizin tavrınıza bağlı.

evt çok haklısın
ama belkide yapıyordur yani suçlamıyorum bşy görmedim ama mesela haftalardır görüşemedik yani bayramdan öncede doğru düzgün görüşemiyorduk,aynı okulda olduğmz için beraber gidip geliyoduk hepsi bu ama tabi binalarımız filan ayrı çalıştığı yer çok yakın değil bana.
yani bi erkek aldatıyosa heralde görüşmek istemez özlemez diye doldurdum kendimi umarım haklı değilimdir.
hani diyosunya bi kaç konunu daha okumuştum işte o konuda benim yaptıklarımın farklı şekillerini oda bana yaptı karşılık olarak yapmadı öyle düşündüğü için yaptı bende öyle tabi,ama ben soğumadım ondan o şimdi bana böyle davranınca soğuduğunu düşünüyorum eğer öyleyse gerçekten sevmemiş beni

evt o an çok sinirliydim yoksa niye istemiyim gitmesini,öyle bişey olamaz yani
bilmiyorum yani annesi bana hiç hissettirmedi öyle bişey ama belkide arkamdan kınadı beni..çok üzücü bişey sonuçta ben gitmek istemediğimde bile onlar hep ısrar ettiler..
çok güzel yazmışsınız,ağlıyodum gülümsedm biraz
evt odun gerçekten ama ilk başlarda çok romanttik biriydi sanırım arttık sevmiyo beni
ben onu yontamadım işte ne sandalye yapabildim ne masa ağaç olarak büyüttüm işte daha da odun oldu
bir de her kavgamızı çocuk gibi gidip annesine anlatıyo

Son düzenleme:
Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım.
Birine söz söylesen dilini kıskanırım
Kıskanırım seni ben kıskanırım kendimden.
Bu nasıl aşk Allahım öleceğim derdimden

Bir de olgun olsun,oynamasin oyle oyuncakla falan demiyor musun
24 yas sendromu galiba sendeki bi doktor sart

Çok şaşırdım
Eğlenceye bi yere gitse anlarım da beni niye akrabana giderken çağırmadın diye çıkışanı yeni duydum

Çağırmasın daha iyi
Sende kendi akrabalarını gez
Evlenince zaten gitmekten bıkacaksın, 4 günlük bayramda ikinizinde akrabalarına yetişmeye çalışacaksınız
Neyin acelesi, hesap sorması, çekişmesi bu şimdiden

Nickin bazı çağrışımlar yaptı
Acaba o kişi misin diye baktım
Evet evet..

Ailece dünürlerine gidiyolar ( kardeşinin nişanlısının ailesine ) , kızıyosun. Sen niye gittin diyosun
Kantine gidiyo diye kızıyosun ve akabinde kantine gitmeyi yasaklıyosun
Bir saat boş dersim var diyosun, sevgilin peki arkadaşlarınla kantinde vakit geçir diyo diye niye beni çağırmadın yanına diye kavga çıkarıyosun
Şimdi de bayram, akraba ziyaretine niye beni çağırmadın diye yine tartışıyosun

Kusura bakma ama ben olsam senden çoktan ayrılmıştım
Böyle peygamber sabrına sahip adamı bulmuşsun öp te başına koy

canım ama bu saglıklı bir ilişki olmaz ki birbirinizi yıpratırsınız mutsuz olursunuz böyle ufak tefek şeyler yüzünden.bence bunlara ikiniz de takılmayın birbirinizi cok sevdiginiz belli inşallah sorunlarınızı halleder mutlu olursunuz.aldatma meselesi erkege göre farklı olabiliyor.kimi de sucluluk duyup cok ilgili olmaya baslıyor.bu aralar ilgisiz olması senlik bir şey degil bence bos zamanı yoktur arada her ilişkide olur böyle seyler.:)

yanlızz oda melek değil sonuçta ,onunda hataları var bana karşı

bilmiyorum cnm o beni sevmiyo artık,bu saate kadar barışmak için bi çabası olmadı..

Sana yaranılmıyo ki ama
Adam tamam 1 saatin boş madem kantinde dur diyo
Sen diyosun ki ama erkekler de var kantinde
O da tamam diyo

Sen diyosun vay efendim niye kıskanmadı, niye gel benim yanıma demedi diye kızıyosun bu sefer
O da tamam benim yanıma gel diyo
Niye en baş demedi diye kızıyosun telefonu filan kapıyosun

Tam tersi olmalı
Biri sana kantinde erkek varsa girme derse, buna kızmalısın aslında
Neresinden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum ama birbirinize hayatı zindan etmek için birlikteymişsiniz gibi davranıyosun
Sevgililik bu değil

Sen evli olsan , o dayisi gile gitmek istermiydin ?
Belki istemezdin bile o posisyonda.
Peki simdi daha evin gelini bile degilken , ne diye bukadar can atiyorsun her yere gitmeye.
Kadin incelik yapmis cagirmis, insanlarin icinde seni ayirt etmek istememis.
Sen ne diye bukadar trip yapion böyle sey icin ?

Sinav icin evde kaldiysan , sende sinavina calis.
O seninle cikmak istese , sen yok zamanim de ....

amaa taaa ne zaman ki konu buu,evt saçmalamışım ozaman ama onun da böyle dolu saçmalıkları var

tabi ki can atmıyorum ben sadece ilgisizlikten yakınıyorum
çalışcak moral bırakmadı ki insanda
öyle yapcam artık ama istemez ztn bu saate kadar barışmak için bi çabası olmadı ki..

amaa taaa ne zaman ki konu buu,evt saçmalamışım ozaman ama onun da böyle dolu saçmalıkları var

Ama devam ediyo bu gibi şeyler
Mesela ne bileyim , ben evliyim ben bile demem ki beni niye şu akrabana götürmedin
İşime gelir, yatar dinlenirim hazır tatili bulmuşken

Sizin daha söz bile yok, akrabalarına gitmeye can atıyosun
Hatta çağırmadı diye kavga ediyosun

Sen tüm akrabalarının ziyaretini bitirdin de sevgilinin akrabasına mı geciktin ? Nedir yani..

hayır tabiki can attığım filan yok,hatta istemem de gimeyi.
sadece şu dikkatimi çekti eskiden hep ısrar ederdi ben gitmezdim kavga ederdik bu yüzden şimdi hiç söylemedi bşyler değişti demek ki diye düşündüm,haftalardırda görüşemiyoruz zaten,ben artık sevilmiyorum istenmiyorum biliyorum yapıcak bşy yok kimi istiyosa onun yanında olsun artık

bilmiyorum cnm o beni sevmiyo artık,bu saate kadar barışmak için bi çabası olmadı..

ev telefonunun fişini çekiyorsun, cebini kapatıyorsun ve neden ulaşmadı mı diyorsun belki güvercin bulamamıştır yolu bekle gelir ayağında mesajla birazdan

Lorena ne olur şaka yapıyorum de, yok yani bu kadar kişi cinnet geçirdi burada.. 24 yaşındaymışsın, senden 5 yaş büyüğüm, ablacığım diyeyim yapma kendine bunu yazık kendine vallahi yazık..

Son düzenleme:
Bu konunda diger konularindan bagimsiz olarak hak verdim sana...

Dayisi davet ettigi
ve sen gitmek istedigini soyledigin halde
seni giderken cagirmamasi,
aradiginda da dayimlardayiz demesi cok sacma .
Belki de dedigin gibi ailesi istememis olabilir .
Ama bunu sana guzel bir dille soyleyebilirdi...

Son düzenleme:

Dediğim gibi sana yaranılmıyo
Ne yapsa kızıyosun

Önceden gel diyomuş, gitmiyomuşsun kavga ediyomuşsunuz
Şimdi çağırmıyo diye kavga ediyosun

Önceki kantin olayı gibi aynı

Bence adam sen kızma diye böyle davranıyo, bu seferde niye eskisi gibi değilsin diye kızıyosun
Böyle sevgi olur mu ? Olursa da ne kadar sürer bi düşün istersen..

telefonumu açalı saatler oldu ama bşy yok..
azlamaktan gözlerim balon gibi şişti madem ayrılmak istiyo yapıcak bşyim yok(

evt ortada kasıtlı yapılan bşy var,ben gitmeye bayılmıyorum zaten hatta bazen sıkılıyorum ama niye böyle davrandığını bilmiyorum bi sebebi olmalı..uygun olmayacağını söyleseydi açıklasaydı bende anlardım bunu da yapmadı

bide çok fazla tepki gösterdi bana sanki kavga etmek için bahane arıyo gibiydi,evt eminim ben bahane arıyodu ve buldu

Belki de bardak doldu
Son damla buydu

ortada sevgi filn yokkki ztn saatlerdir aramayan barışmak isemeyen bi insan var karşımda bitmiş herşey

kötü bi süreç bekliyo beni galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…