canım bak,bu inan yanlış değil. kardeşinin eşi. sohbette edecek,gerekirse ona yardımcıda olacak. lütfen şu tarafını bir yok et. o sadece seninle ilgilenmeli düşünceni sil artık. bizler sosyal varlıklarız. hayatımızda sadece tek kişi olmaz. tabiiki sevgili olarak tek olacak ama,kardeşimiz onun ailesi yeğenlerimiz ,ailelerimizde var bizim. sen diyorsunki onlarla komşunun komşusu gibi olsun. olamaz lorena. çünkü o canın kadar sevdiği kardeşinin eşi. ona yardımcı olmuş bir kitap almış. lütfen bunu artık olay yapma. bu çok doğal. bunu lütfen anla ARTIK.çok doğru
yine tepki alıcam biliyorum anlaşılmıycam ama aslında beni geren şey şu oldu kardeşinin eşiyle ilgilenmesine sinir oluyorum,sadece gerektiğinde konuşsun istiyorum onunla.gidip ona kitap bulması filan canımı sıktı bi kitap alınıcaksa o bana alınmalı,onada eşi alsın
nefret ediyorum onun böyle birilerine yardım etmesinden samimi olmasından
lorena bayramda aileler akrabalar yemek verirler. yeğenler kuzenler kardeşler toplanırlar. akrabalık lişkieri böyledir. çünkü hayat o kadar yoğunki. birbirlerini göremiyorlar. her zaman böyle eksiksiz toplanamıyorlar. sadece bayramlarda birbirlerini görüp ,iletişime girebiliyorlar. hayat gailesinden dolayı ,çalıştıklarından dolayı ve bayramda herkes çalışmadığından... ,
helede büyük şehirde yaşıyorlarsa çok çok zor görüşebilmeleri..
.işte bayramlar bunun için güzel. hep beraber toplanıp yemek içmek eski anıları konuşmak,sohbetler.bunlar aile bağlarını güçlendiriyor.
bak bir gün önce bberabermişsiniz. hatta onlarlaymışsın. ve sen ertesi günde beraber olalım diyorsun. ama şıunu unutuyorsun. o çöpsüz üzüm değil. ailesi,akrabaları var. onlarada ihtiyacı var. dayıda yemek yemek oturup, sohbet etmek akrabalarıyla.
bunu çok görme sevgiline.
o kadar doğal ki bir yeğenin bayramda dayıya gidip topluca yemek yemesi,sohbet etmesi.
ama sen adamın bayramınıda burnundan getirmişsin.
biraz sakkin ol. biraz daha mantıklı ol. adamı delirtme.
Canım lorena mantıklı açıklamaları kabullenmiyor bir türlü. Onlar iki sevgili karşılıklı olarak birbirlerine hayatı zehir etmeye yemin etmişler. Bence oğlan da hakediyo bu davranışları. Çünkü anladıgım kadarıyla hem aynı şekilde lorenaya baskı yapıyo, hem de kendisine yapılması da hoşuna gidiyor.
Sevgili Lorenacıgım,
Senin anlattıgın ilişki tarzı burdaki herkese ters. Bana herkesin yaşam tarzı farklı diyerek kendini rahatlatmaya çalışıyosun da. herhangi bir erkek arkadaşımla bi öğle yemeği yiyince ahlaksız bir şey yapmış olmuyosun burdaki herkes bu konuda hem fikir. ilişkini sana mantıklı gelen tarzda sürdürmeye devam edeceksen dertlerini burda anlatma aynı tepkileri almaya devam edeceksin. Yok ben mutsuzum, düzelmek istiyorum. Kendimi yedim bitirdim, depresyondayım, bana yardım edin dersin o zaman biz hep burdayız. Sana yardımcı oluruz canım. Yaşın da küçük değil, üniversitede okuyosun ya da mezun olmuşsun o kısmı anlayamadım. Biraz da o yüzden şaşırıyorum bu davranışlarına. 16 yaşındaki ergen muamelesi yapma ilişkine.
Sana üzüldüğümden böyle konuşuyorum. Keşke tanışıyor olsak, hem sevgilinle hem senle konuşmak isterdm. Yazk etmeyn birbirinize. Bayram meselesni de büyütme daha fazla :)
canım bak,bu inan yanlış değil. kardeşinin eşi. sohbette edecek,gerekirse ona yardımcıda olacak. lütfen şu tarafını bir yok et. o sadece seninle ilgilenmeli düşünceni sil artık. bizler sosyal varlıklarız. hayatımızda sadece tek kişi olmaz. tabiiki sevgili olarak tek olacak ama,kardeşimiz onun ailesi yeğenlerimiz ,ailelerimizde var bizim. sen diyorsunki onlarla komşunun komşusu gibi olsun. olamaz lorena. çünkü o canın kadar sevdiği kardeşinin eşi. ona yardımcı olmuş bir kitap almış. lütfen bunu artık olay yapma. bu çok doğal. bunu lütfen anla ARTIK.
İşte kitap almasını bile sen dengesizce görüyorsun ki değil.evt ben mutsuzum düzelmek istiyorum istiyorum,bu kadar umurumda olmasın istiyorum
geçen sene mezun oldm ben simdi yükseklsans yapıyorum
şu an konuşmuyoruz yani ayrıldık gibi birşey
gece ona bi msj attım tutamadım kendimi çünkü,saçma bi kavgayı bahane edip benden uzaklaşmak istiyosun fln dedim.
oda sabah çok kırıcı bi mesaj atmış
ya ama onların aile de ki erkekler kardeşi olsun kuzeni olsun,birbirlerinin eşlerine karşı o daha mesafeliler sanki gördüğüm kadarıyla yani,ama bunun dengesiz hareketleri var sanki
sabah bu konuda bi mesaj atmış zaten
''dön bi kendi yaptıklarına bak,x le konuşma diyosun o benim kardeşimin eşii anlıyomusun,demek ki kalbin fesat yazmış''
tekrar başladım ağlamaya gözyaşı kalmadı artık(
ne yazayım ben şimdi buna,ben konuşma demedim ki öyle bişey asla söylemedimm sadece samimi olma dedim lafı istediği gibi anlamış demek ki..ve ben kötü niyetlede söylemedim onu ma fesat olmakla suçlanıyorum.
İşte kitap almasını bile sen dengesizce görüyorsun ki değil.
yada sohbet etmesini..
bunu yapınca erkek arkadaşınıda kırıyorsun. samimi olsa ne olacak. bunu dersen adama,oda sana samimi olunca başka şeymiş olacak diye düşünüyorsun. için fesat diye mesaj yollar ki haklı. aslında adama resmen sen ona birşeyler hissediyorsun demeye getirmişsin. ki bu yenilir yutulur değil.
onun yerine koyuyorum ,benim eniştemle sohbet etmeme erkek arkadaşım birşey dese,feci içerlerim. beni ne yerine koyuyor kızkardeşimin kocasına bakacak kadar ahlaksızmıyım ben derim. ve bunu hakaret olarak görürüm.
kardeşi gibi görmüş tutmuş. işte senin anlamadığın bir erkeğin yengesini kardeşi gibi görebileceği.ama benim aklımdan gerçekten böyle bişey geçmedi geçmiyorrr,yani olacak şey değil
dengesiz harekeindn kastın,çocujkların oyuncağını alıp kızın suratına tutması yaptığı bu hareket pek normal gelmiyo bana
kardeşi gibi görmüş tutmuş. işte senin anlamadığın bir erkeğin yengesini kardeşi gibi görebileceği.
şunu anlasan,bunun içinde art niyet olmadığını,olay bitecek. ama ben sana bunu anlatamıyorum. bir anlatabilsem lorena şu dişimi kıracağım.
kızkardeşindende kıskanacaktım dersen orda bana kal gelir kalpten giderim. beni öldürecekmisin:))işte söylemek istediğim tam da buuu
yani biliyorum ki asla köü niyetli bşy olmaz eminim kardeşi gibi görüyo,işte bu yüzden ben onun ilgisini kıskanıyorum
mesela kız kardeşi yok eğer olsaydı ev onunla çok ilgilenseydi ben yine kıskanıcakım,bu kötü düşündüğüm için mi tabiki hayır
kızkardeşindende kıskanacaktım dersen orda bana kal gelir kalpten giderim. beni öldürecekmişin:))
,off lorena işin şakası bir yana,, çok zor bu duyguları yaşamak herhalde. hiç kıskanç olmadım. hele bu kadarını düşünemiyorum bile.
ama böyle devam edersen ülser olursun yeminlle bak. biraz rahat ol ya. azcık ol.
Lorenacım fazla kıskançlığın iyi olmadığını herkes söyledi sana.
Böyle devam edersen adamın yapmayacağı varsa da yapar. Aklına bu tür şeyler koyma onun.
Bir süre sonra sen söyleye söyleye ona normal gelmeye başlar. Bilinçaltına işlersin.
Bunları da geçtim soğutursun kendinden.
yok barışır. daha önceki konularını hatırlıyorum. onları bile kabul edip yine devam etmiş. ama bir süre tatilde kafa dinleyecek sanırımzaten soğudu bence,bşy yapıp yapmamadığı konusunda da şüphelerim var,yoksa çoktan barışmıştık şmdi
yok barışır. daha önceki konularını hatırlıyorum. onları bile kabul edip yine devam etmiş. ama bir süre tatilde kafa dinleyecek sanırım
oda alışmış senin bu tavırlarına. ee az çok kendide yapıyor . o yüzden onada bize geldiği kadar garip gelmiyor bu hareketlerin. o yüzden barışırsınız yine diye irdeliyorum.
pek zannetmiyorum ben artık
Peki sen bu şüphelerinle onunla evlenmeyi düşünüyor musun?
şüpeleniyorum bu davranışlarından dolayı ama bşy görmedim daha
belkide bi suçu yok belkide yapıyo önce emin olmam lazım
şüpeleniyorum bu davranışlarından dolayı ama bşy görmedim daha
belkide bi suçu yok belkide yapıyo önce emin olmam lazım
Bildiğim kadarıyla uzun süredir berabersiniz. Daha emin olamadıysan ne zaman olacaksın?
şüpheleniyomuş :) kızım adama nefes aldırmıyosun ki. bırak bakalım rahat bişey yapıcak mı o zaman gör. Gerçi sana göre konuşmak bile aldatma :)
bıraktım zaten cevap bile vermedim sabah,barışmak isteyen gelir barışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?