İyi de adamın burnundan getirdikten sonra barışmak isteyen barışır demenin bi mantıgı yok. Sevse katlanır demk ki sevmiyo moduna giriyosun hemen.
Şu an tek isteğin barışmak.Yazıyorsun yok barışmaz diye falan ama barışsan yine süt liman olacak sende herşey.Yıne herşey normalmış gibi..
Hanı dıyorsun ya ben hergun görüşelim istemiyorum zaten diye kendını kandırıyorsun.Gerçekten bu konuda kendını kandırıyorsun.Üzülüyorum senin adına vallahi.Ne istediğin gibi bir ilişki yaşıyabiliyorsun ne mutlu olabılıyorsun.Saçlarım bile ağardı dıyorsun...Yukseği bile o okulda diye yapıyorsun güzelim ya şu an kariyermiş falan hikaye gözün bişey görmüyo senin.
Aslında bir gün gelse kk'ya senin şu sevgilin birde ona sorsak onun tarafından baksak bide ilişkinize de amannn amann vazgeçtim kıskançlıktan çıldırırsın paralarsın bizi sen.
bak bu kadar kişi sana bu olayda senin hatanı ,göstermeye çalıştı..e napiyim peki ben mi barışmaya çalışayım bu kadar kırıldıktan sonra
bak bu kadar kişi sana bu olayda senin hatanı ,göstermeye çalıştı..
doğal olarak barışma atılımını senin yapman gerekiyor.
ha ,o hatalı ben haklıyım hala diyorsan ,benim sana söyleyecek tek şeyim yok lorena.
deminki mesajımda barışır derkende ilk atılımın senden gelmesi gerektiğini düşünerek yazdım. sen ara ve toparlamaya çalış,oda senle barışır demek istedim.
ama hatalıyım demeyide unutma..
burçlarınız ne merak ettim
At canım sen mesaj at.Barışın bir an önce valla bak.Üzülüyosun böyle.Barışınca geçer kırgınlığın.Başka bişey yaptığınız yok ilişkiniz için ikinizinde.
tahmin ettim canım bende yengecim kıskançlık bizim damarlarımızda var malesef bu kadar yıpratma kendini güvenin tam değilse şüphelendiğin bişeyler varsa illa aldatma manasında demiyorum ayrıl nerden biliyosun hayatının daha güzel olmayacağını herşey biter mahvolurum gibi düşünürsün ama inan öyle olmuyo senin sağlığından daha mı önemli
ama emin olmadan ayrılmak istemiyorum,ayrılsamda çok zor toparlanırım heralde
şöyle düşün o zaman seni mutlu ettiği zamanlarmı daha fazla yoksa üzdüğü zamanlarmı artı eksi olayı yani
son aylarda üzdüğü zamanlar daha fazla tabi ki
o zaman arama bekle biraz özlesin biraz yokluğunu farketsin
kendi kendini yemektense yolla şu mesajı...
beklemek acı verir.
son aylarda üzdüğü zamanlar daha fazla tabi ki
Seni üzen o değil lorena. Sen kendinsin. Kimle olursan ol değişmez. Önce kendini değiştiriceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?