Bayramda bile laf sokan KV

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin

Hem çocuklarınıza baktırıp hem nasıl küs kalabiliyorsunuz bu insancıklarla anlamıyorum. Kayınvalidem benim çocuklarıma baksa önüne paspas olurum büyük ihtimalle.

Bayramlaşmaya gidilen evde önce el öpülür, bayramlaşılır ondan sonra oturulur benim bildiğim. Siz gidip oturunca küslüğe devam ettiğinizi, bayramlaşmak istemediğinizi düşünmüştür haklı olarak. Ayrıca sofraya oturmamak büyük saygısızlık. Kusura bakmayın ben sizi oldukça hatalı buldum. Eşinizi zor durumda bırakıyorsunuz.

çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı eski konularımı okuyanlar bilir herkesin içinde bana bağırmalar hakaretler küsmem boş yere değildi hemen barışmak istemedim evet isteksiz öptüm elini

Bu el öpme adeti de bir bitse gitse çok hoşuma gidecek. Kim elini neresine sürmüş, yıkamış mı yıkamamış mı, otlu mu bklu mu... Hürmeti göstermenin çok daha hijyenik, insanı tuhaf hissetirmeyen yöntemleri varken yani, el öpmek de biraz şey.

Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin
Bence esler birbirine böyle „hadi öpsene Annemin elini“ gibi emirler vermemeli heleki büyüklerin yaninda onlarafa firsat gecmis oluyor o zaman .. Siz kv nin elini öpeceginizi biliyorsunuz sonucta ilk kez bayramlasmiyorsunuz ..

Size bir sürü güzel fikir verilmişti, bende yazmıştım çocuklarınızı kreşe yada bakıcıya verin , el öpmeye de gitmeyin ,dik durun net olun ağırlığınızı koyun gerekirse blöf yapın bakıcı buldum çocukları alıyorum deyin de aklı başına gelsin kayınvalidenizin demiştim. Ama siz bildiğinizi okuyorsunuz, eşinize dik duramayıp gitmişsiniz ,bu problemler böyle bitmez siz de şikayet eder durursunuz.

çocuklarıma bakıyo diye bana etmediğini bırakmadı eski konularımı okuyanlar bilir herkesin içinde bana bağırmalar hakaretler küsmem boş yere değildi hemen barışmak istemedim evet isteksiz öptüm elini

ama gönlünüz yoksa gitmeyeceksiniz

madem gittiniz bayramlaşacaksınız

eşinizin hadi öp elini muhabbetleri de çokkkk çirkin

diğer konularınızı da az çok hatırlıyorum ben hala kv nin yaptığı çokkkk büyük bir şey göremedim

bana bağırdı diyorsunuz da nerede nasıl bir ortamda ne dedi hala yok

bana kınada bağırdı ben de surat astım vs vs

hem evine gidip hem sofrasına oturmamak çirkin buna rağmen kv bir şey demedi mi

kv yle çok soğuk rüzgarlar esiyor bana yaptıklarını unutamıyorum düzelir mi onca yaşanılanlardan sonra bi çabam olmalı mı düzelmesi açısından her şey çok taze onun laf sokmaları devam edecek

Bu el öpme adeti de bir bitse gitse çok hoşuma gidecek. Kim elini neresine sürmüş, yıkamış mı yıkamamış mı, otlu mu bklu mu... Hürmeti göstermenin çok daha hijyenik, insanı tuhaf hissetirmeyen yöntemleri varken yani, el öpmek de biraz şey.
Uzak doğu selamlaşması yapsak keşke

kv bi şey demedi eşim çağırdı ben de gitmedim . Kv nin her gün bi bahane bulup beni azarlamalarına şimdiye kadar hiç cevap vermedim çıtayı hep yükseltti sustum diye bi dövmediği kaldı neredeyse

Ne olursa olsun siz bayramlaşmaya gidiyosanız o eli öpmelisiniz sonucta buyuk ve anne.. Fırsat olmadı kısmı bence bahane.. Gönülsüzde olsanız bence direk kapıdan girin el öpün sonrasını duymayın zaten.. sizden çıksın..Çocuklarınıza bakıyo koz vermişsinz o da kullanıyo.. Eşinzde bi garip demekki sizi biliyo adam uyarma gereksinimi duyuyo.. bu da çok acayip bişiy.. ben eşime de sinirlendirdim ben bilmiyomuyum neden kaşın gözun ayrı oynuyo yönlendiriyosun beni derdim..

Madem küslüğü sürdüreceksiniz hiç gitmeyecektin iz. Gittiyseniz de bayramda el öpülür. O el öpülmezse ne demek olduğunu gayette iyi biliyorsunuz. Bence bilerek uzattınız el öpmeyi.halbuki öpüp bayramlaşıp gecseydiniz eşinizden o lafları duymazdınız. Hatta şimdi KV ye koz verdiniz.

Onun lâf sokmaları asla bitmeyecek. Rahatlamak istiyorsan anında cevabını vereceksin. Arkan üzülüp kendini yıpranmanın alemi yok. Içinde kalıp uzulecegine dışarı at onlar üzülsün. Bu arada senin çocukların kayınvalidenin öz be öz torunu. Tabiki de bakmak zorunda. Bunun onun de minnet duymana gerek yok.

kv yle çok soğuk rüzgarlar esiyor bana yaptıklarını unutamıyorum düzelir mi onca yaşanılanlardan sonra bi çabam olmalı mı düzelmesi açısından her şey çok taze onun laf sokmaları devam edecek
kv ye hala neden çocuk baktırıyorsunuz
ve böyle çekemem modunda olup idare etmiyorsanız sizde de hata çok kusura bakmayın

bayramlaşmada önce el öpülür
ben kv yerinde olsam bir daha bakmam çocuklara

çocukları kreşe verseniz veya mümkünse sizin anneniz baksa?

kv bi şey demedi eşim çağırdı ben de gitmedim . Kv nin her gün bi bahane bulup beni azarlamalarına şimdiye kadar hiç cevap vermedim çıtayı hep yükseltti sustum diye bi dövmediği kaldı neredeyse

Nasıl azarlıyor ne bahane buluyor

şimdi kv çocuklara bakıyor, bugün neden yedeğe yelek koymadın, hava serindi vs gibi muhabbetler maalesef çocuğa bakanların klasik tarzı

yine çocuklara baktığı için onlar üzerinde kendini söz sahibi görmesi sanki sen bakıcısı imişsin gibi davranması da klasik

çocuğuma aile büyüğü bakmadı ama ben buralardan bunu öğrendim

siz ısrarla çocuklara baktırıyorsanız bu tarz tavırlara katlanacaksınız

ama ben hala şu azarlamalara örnek yazmanızı bekliyorum

her bir mesajınız çok yuvarlak

kv belki dan dun bir tip ama siz neden burada bile genel geçer yuvarlayarak söylüyorsunuz her şeyi yani neye alındığınızı kadın biliyor mu acaba diye bazen düşünüyorum

Back
X