29 Mayıs'ta açtığınız konuda yazdıklarınız da bunlar:
"arkadaşlar dün iftara gittim. Kv kapıda karşıladı sanki öpmem için bekliyor gibiydi meraba deyip geçtim. İftar sofrasında da kızıma yedirdim sadece bana konulan tabağa hiç dokunmadım içimden gelmedi bana yapılanlardan sonra. Hiç kv konuşmadım kızımla ve erkek kardeşiyle onun olmadığı yerde oturdum. Sanki ondan kaçar gibi halim vardı evde. Sonra babama iyi akşamlar deyip çıktım. Kv ye eski sıcaklığı güler yüzü göstermeden böyle devam eder mi? ayıp mı ettim nasıl davranmalıyım düşünmekten kafayı yicem sonunda"
Orada da hem iftara gidiyorsunuz, hem siz bir şey yemiyorsunuz, kv ile konuşmuyorsunuz.
Sizi olayınız "tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" misali. Yaptıklarınız kimse tarafından ciddiye alınmıyor. Eşiniz dahil. Neden? Çünkü çok ÇOCUKÇA davranıyorsunuz. Allah aşkına 9 senelik evli, anne olmuş, çalışan bir kadının yapacağı şeyler mi bunlar? İlkokul öğretmeni filan mısınız? Çok mu etkileniyorsunuz iş ortamınızdaki çocuklardan?
Kime bu tavır?
Önceki 2873895625 konunuzda size herkes dedi ki "bakıcı tutun, kreşe verin". Hayır. İnatla o kadına baktırmaya devam ediyorsunuz ama inatla da tavır yapmak istiyorsunuz. Saygınlığınızı günden güne düşürürsünüz bu şekilde. Gerçi saygı duyan kim size bilmiyorum.
Acilen aklınızı başınıza toplayın. Saçma sapan davranıyorsunuz.