Bayramda bile laf sokan KV

Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin
Açıkçası el öpmek mevzusuna girmicem her yerde saygı gösterme şekilleri farklıdır ama sizi o duruma düşüren eşiniz olmuş sürekli öpsene vs diyerek eeee kv de doğal olarak opmesin demiş . Tavrı hoş değil sadece öpmek için oplmus herhangi bir saygı durumu yok

Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin
Böyle bi kadının elini öpmesenizde olur...Kimse kimse icin bu hayata gelmedi.Kimse kimseyi idare etmek için yaşamıyor bu hayatı.Yerinizde olsam öyle birine cocuklarimi baktırmam.esinizinde tavri hic hos deil.siz onun kuklasi deilsiniz op deyince opecek.gel deyince gelecek.

ben anladım seni. kv nin elini çocuklar öpene kadar sırada bekleseydin, kaç çocuğun var bilmiyorum ama iki diye tahmin ettim. birde el öpme kaç dk sürecek niye oturuyorsunuz ve eşiniz her dediğin de tamam diyorsunuz ki,kahvaltıya da katılmamışsınız. kesin kv de de sıkıntı vardır ama bazı gelinler bilerek nedense zıt davranıyor. bir de çocuklara bakarken iyi de el öpmeye gelince niye zaman olmuyor sanki tüm mahalle gelmişte siz bi fırsat bulamamışsınız. :)

Midem bulanır el uzatan insanlardan
Ne yani el öptürünce daha mi saygın oluyorsunuz
Konu sahibi size gelince ne demek dışarda soğukta bir başıma oturdum heleki bayramda
Ortamda gerginliğe neden olan bir kişilik yapısına sahipsiniz sanırım
Buda size kaybettirir el öpmedende orta mi gayet profesyonel şekilde idare edebilirdiniz

Yapacağınız şey belli aslında çocukları kreşe bakıcıya vereceksiniz kv ile en az derecede görüşeceksiniz sizin çocuklarınıza bakmak zorunda değil zaten. Ayrıca da siz hatalısınız içeri girer girmez öp kurtul ayağını sürtmüşsün kocan uyarmak zorunda kalmış kv nin de ağzına laf vermişsiniz işte

kadın laf sokmamış ki.
evine bayramlaşmaya gelip koltuğa kurulan geline açık açık öpmezse öpmesin demiş.
hayır yani bir insanın evine gideyim ama küs kalmaya devam edeyim nasıl bir mantık.
gitmeseydiniz o zaman.

söyleyim ne dediğini kadın ol kadın o evin hali ne öyle, uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, bu çocuklara niye bakmıyosun ayağını yıkamıyosun, yine mi köfte yedirdin çocuklara, ne gelinler bilyoruz oturda evini temizle, evini bok götürüyo gibii

2 çocuğum var evine bayram diye eşimin zoruyla gittim ve çocuklarıma baktığı için o kadar yaptıklarından sonra hiç bi şey yok gibi davranmak istemedim soğuk rüzgarlar esti her şeyi normalleştirmek istemedim

Kayinvalide bayramlık ağzını açtı desenize.
Gönülsüz olduğunuz buradan bile belli. O da oğlundan yüz bulup saydirmis işte.

Bu el öpme adeti de bir bitse gitse çok hoşuma gidecek. Kim elini neresine sürmüş, yıkamış mı yıkamamış mı, otlu mu bklu mu... Hürmeti göstermenin çok daha hijyenik, insanı tuhaf hissetirmeyen yöntemleri varken yani, el öpmek de biraz şey.
Valla yaa inan midem kalkıyor

29 Mayıs'ta açtığınız konuda yazdıklarınız da bunlar:

"arkadaşlar dün iftara gittim. Kv kapıda karşıladı sanki öpmem için bekliyor gibiydi meraba deyip geçtim. İftar sofrasında da kızıma yedirdim sadece bana konulan tabağa hiç dokunmadım içimden gelmedi bana yapılanlardan sonra. Hiç kv konuşmadım kızımla ve erkek kardeşiyle onun olmadığı yerde oturdum. Sanki ondan kaçar gibi halim vardı evde. Sonra babama iyi akşamlar deyip çıktım. Kv ye eski sıcaklığı güler yüzü göstermeden böyle devam eder mi? ayıp mı ettim nasıl davranmalıyım düşünmekten kafayı yicem sonunda"

Orada da hem iftara gidiyorsunuz, hem siz bir şey yemiyorsunuz, kv ile konuşmuyorsunuz.

Sizi olayınız "tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" misali. Yaptıklarınız kimse tarafından ciddiye alınmıyor. Eşiniz dahil. Neden? Çünkü çok ÇOCUKÇA davranıyorsunuz. Allah aşkına 9 senelik evli, anne olmuş, çalışan bir kadının yapacağı şeyler mi bunlar? İlkokul öğretmeni filan mısınız? Çok mu etkileniyorsunuz iş ortamınızdaki çocuklardan?

Kime bu tavır?

Önceki 2873895625 konunuzda size herkes dedi ki "bakıcı tutun, kreşe verin". Hayır. İnatla o kadına baktırmaya devam ediyorsunuz ama inatla da tavır yapmak istiyorsunuz. Saygınlığınızı günden güne düşürürsünüz bu şekilde. Gerçi saygı duyan kim size bilmiyorum.

Acilen aklınızı başınıza toplayın. Saçma sapan davranıyorsunuz.

El öpmek kac dakika sürüyor ki " tam öpücem firsat olmuyor " diyorsunuz :KK70: cocuklar operken iceri gidiyorsunuz filan, arada kaynasin diye öpmemek için ayak sürümüşsünüz gayet. Ben olsam ben de zorla gelene boyle laf söylerim.

Bu arada el öpme olayini hiç sevmem ve kimsenin elini opmuyorum, annem babam dahil ama siz oraya bunun icin gittiniz ve yapmaniz gerekiyordu.

Siz de soğuk savaş rüzgarları estiriyorsunuz. Hadi el öpme konusuna girmiyorum ama bayram sofrasına oturmamak açıkça ben seninle savaşıyorum demek. Bana göre en ayıbı bir insanla bile isteye aynı sofraya oturmamaktır.

Eğer evine gittiyseniz tavır yapma lüksünüz yok yaptığınız çok çirkin. Madem böyle davranacaksınız hiç gitmeseydiniz kimse kafanıza silah dayamadı ya. Hadi gittiniz o zaman gidin sarmaş dolaş olun demiyorum ama bir el öpmek kaç dakika sürebilir nasıl fırsat olmaz aklım olmuyor fazla samimi olmadan ama surat asmadan, kaçmadan, tavır yapmadan oturmalıydınız. Üstteki üyeye katılıyorum çocukça davrandığınız için ciddiye alınmıyorsunuz bence. Bayram günü gidip sofraya oturmamak ne demek? Ya hiç gitmeyin ya da gittiğiniz yere uygun davranın. Kayınvalidenizden bu kadar rahatsızsınız madem çoçuğunuzu baktırmayın eski konunuzda da bütün üyeler yazdı kreşe verin, bakıcı tutun en olmadı kendiniz bakın diye. Ben kayınvalidenizin yerinde olsam bana tavır yapan gelinimin çocuklarına bakmam buyur al çocuğunu kendin bak derim. Kayınvalideler çocuk bakmak zorunda değil madem bakıyor biraz ona göre davranmalısınız

arkadaşlar hep beni suçlayıcı konuşuyorsunuz ama bana yaptıklarını kv nin hiç dikkate almamışsınız. Tamam çocuklarıma bakıyo ama he gittiğimde çok afedersiniz ağzıma tükürüyo bi bahane bulup laf sokmaları hiç bitmiyo yüzüm nasıl gülsün asık olunca bu sefer ben çocuksu oluyorum. Sanki arada hiç bi şey yaşanmamış gibi sofraya nasıl oturup da yiyemedim. Çocukmuşum gibi azarlıyo beni hiç cevap vermiyorum. Bu nereye kadar böyle devam edecek

Birincisi madem evine gittiniz salona girer girmez elini öpmeliydiniz.
İkincisi çocuklara da kötü örnek teşkil ediliyor.
Son olarak eşinizin ikide bir sizi dürtüklemesi hadi hadi yapması iğrenç

Bayramlaşma mevzusunu bilerek uzatmissiniz bence ve gerek yoktu.

Eşinizin yaptığı da çok ayıp, sanki bayramlık çocuk gibi davranmış size ki ben çocuklarıma bile " hadi elini öp demem " .

Ve bayramda kahvaltıya oturmamaniz yine hiç olmamış. Bilerek körüklemişsiniz.

Madem gidiyorsunuz, öyleyse ortama ayak uydurmak zorundasınız.

arkadaşlar hep beni suçlayıcı konuşuyorsunuz ama bana yaptıklarını kv nin hiç dikkate almamışsınız. Tamam çocuklarıma bakıyo ama he gittiğimde çok afedersiniz ağzıma tükürüyo bi bahane bulup laf sokmaları hiç bitmiyo yüzüm nasıl gülsün asık olunca bu sefer ben çocuksu oluyorum. Sanki arada hiç bi şey yaşanmamış gibi sofraya nasıl oturup da yiyemedim. Çocukmuşum gibi azarlıyo beni hiç cevap vermiyorum. Bu nereye kadar böyle devam edecek

İyi de size bakıcı ya da kreş diyorsunuz.

Kocam izin vermez diyorsunuz.

YANİ; kayınvalideden başka seçeneğiniz yok. (Ha bir de boşanmak var ama o da size uymuyor)

O zaman ne yapacaksınız? Kv söz konusu olunca gururu kenara bırakacaksınız. Ben sizin yerinizde olsam eve girer girmez herkesi ite kaka ilerler, kadının elini öperdim. Hatta eteğini de öperdim. Sofraya oturur, hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççç bir şey olmamış gibi afiyetle yemeğimi yerdim. Giderken de sarılıp bir o yanağından bir öbüründen ıslak ıslak öpüp bize de gel anne der çıkardım.

Arada yaşananlar var ama unutun onları. Silin hafızanızdan. Yok size bir yararı bunları düşünmenin.

Kaynananızı sevmiyorsanız çocuklarınıza da baktırmayın. Neden ısrarla kreşe gönderin yorumlarına cevap vermiyorsunuz? Cebinizden üç kuruş para çıkacak diye çekilir mi bu çile? Hem çocukları kitle, hem de surat yap. Şaka gibisiniz.

Back
X