Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esine haksizlik yapiyosa birakin yanliz kalsin evliluginizi yipratmaya hakki yok uzulmeye gerek yok yani esin hakliTek gitsem bu sefer de onun gelmemesine takacak zaten her şeyine takıyor sürekli . Valla napacagimi bilemiyorum kafamda hep bu var
Annen bu bayram yalnız kalsın.
Yazık eşinize.
Esiniz siz uzulmeyin diye bu saçma duruma katlanmak zorunda kalmaya razı ama siz eşinizin düşürüldüğü durumu es geçip annem yalnız kalmasın kafasindasiniz.
Kalsın yalnız efendim.
Telefon açıp bayramını kutlayın ve böyle devam ederse daha çok tek başına bayram kutlayacagini ifade edin.
Ne bu böyle.
Anneniz olması kaba bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ne siz gidin, ne de eşinizi sürükleyin.
Takkesini önüne koyup düşünsün anneniz.
Esin yarin birgün ben boşanmak istiyorum artık deyip kalemini kirdiginda, annen mi kurtaracak sizi ?
Ayık ol.
Evliliğinizi yıpratma.
Korkmayın cehennemlik de olmazsiniz. Annenize ciddi bir ayar lazim
Yani zorlasam zaten gelir diyor esi icin.Sorun esin izin vermesi degil zaten onu da kirmamak adina iznini istemesi.Sorun eşinin izin vermesi değil, sorun konu sahibinin eşini zorla götürmeye kalkması.
Anneniz her türlü eşinize takacak. Engellenemiyor sonuçta. Ben eşinizin yerinde olsam 5 dk oturup kalkardım. İçim rahat da olurdu. Beni çok darlayacak durumdaysalar da gitmezdim. Meseleyi bilmeden bir şey diyemem. Annenizle konuşsanız keşke. Yaptığı doğru değil sonuçta. Neyinden çekiniyorsunuz ki?Haklısınız benim yanımda hep uyarırlar yani her şeyine kulp bulurlar ama eşim benim hatrima susar bu bayram istemiyorum dedi tek gitsem de bu sefer bunun kinini tutacaklar
Bunun kinini tutacak annenin yalnız kalmasına neden üzülüyorsun anlamadım?Haklısınız benim yanımda hep uyarırlar yani her şeyine kulp bulurlar ama eşim benim hatrima susar bu bayram istemiyorum dedi tek gitsem de bu sefer bunun kinini tutacaklar
Kesinlikle. Kesinlikle.Aslında direkt konu sahibini insan yerine koymuyorlar. Koca da bugün boşansan ailene el olacak biri sonuçta. Bu yüzden kocama b.k gibi davranan aslında bana b.k gibi davranıyordur. Bu kadar basit olay .
O diğer yarı da eşine kötü davranılmasının kendi değersizliginden olduğunu bal gibi bilir ama işine gelmez. Eşi araya girince azcık kıymetli olmuştur çünkü, ömründe alamadığı sevgiyi ilgiyi alıyordur ailesinden, eş ses çıkardıkça da utanmadan bilenir çünkü eşi ailesinden sevgi almasının önünde engel olmaya başlamıştır, araç olmaktan vazgeçmiştir.Kesinlikle. Kesinlikle.
İnsanlar farkında degil asla ama ese söylenen ima edilen ve yapılan davranıs aslında ese degil, kisinin kendisine yapılıyor. Erkek ve kadınlar bunu anlasa heralde problemli evlilik sayısı yarıya düser.
Benim erkek kardesim 22 yasında bence hala ergensbfndnm neyse. Bir ara ailemin yanında esime x yere gidelim bu hafta dedim, tek gidicektik yani ailecek degil esimle ikimiz. Esimin de isi varmıs galiba kem küm etti bakalım canım ayarlarsak falan dedi. Esim baska odaya gidince cücük kardesim beni azarladı SJDJFKFÖFLFLF adamı niye bizim yanımızda darlıyorsun ayıp diye. Ulan cücük, enişteni al başında taşı dedim dışımdan. İçimden de cok duygulandımO diğer yarı da eşine kötü davranılmasının kendi değersizliginden olduğunu bal gibi bilir ama işine gelmez. Eşi araya girince azcık kıymetli olmuştur çünkü, ömründe alamadığı sevgiyi ilgiyi alıyordur ailesinden, eş ses çıkardıkça da utanmadan bilenir çünkü eşi ailesinden sevgi almasının önünde engel olmaya başlamıştır, araç olmaktan vazgeçmiştir.
Olaya göre değişir büyük bir problemse zorlamayın gitmek içinMerhabalar eşim ile her bayramda anneme giderdik benim kendi aileme yani . Annem tek yaşıyor . Eşimle ailem arasında çok problem oldu ama hep gittik yine de benim için katlandı diyeyim. En son Şubat tatilinde de yine sürtüşme oldu bu sefer eşim bayramda asla gitmek istemiyor dayanamıyorum diyor . Hep yanlarındayiz ama o kadar değersiz ki . Neyse bu bayram annem tek başına . İçim icimi yiyor onun tek kalması bı yandan hep gittik artık eşimle aram kopacak diye korkuyorum. Ben zorlaşan yine gider eşim yani hatta bayram günü pişman olup üzülme istiyorsan gidelim diyor ama eşimle aramız mahvolacak artık. Ne yapayım annemin tek olması da içimi mahvediyor . Siz olsanız ne yapardınız
Niye eşinizi sürüklüyorsunuz? Siz tek başınıza gitsenize. Bir engeliniz mi var?Merhabalar eşim ile her bayramda anneme giderdik benim kendi aileme yani . Annem tek yaşıyor . Eşimle ailem arasında çok problem oldu ama hep gittik yine de benim için katlandı diyeyim. En son Şubat tatilinde de yine sürtüşme oldu bu sefer eşim bayramda asla gitmek istemiyor dayanamıyorum diyor . Hep yanlarındayiz ama o kadar değersiz ki . Neyse bu bayram annem tek başına . İçim icimi yiyor onun tek kalması bı yandan hep gittik artık eşimle aram kopacak diye korkuyorum. Ben zorlaşan yine gider eşim yani hatta bayram günü pişman olup üzülme istiyorsan gidelim diyor ama eşimle aramız mahvolacak artık. Ne yapayım annemin tek olması da içimi mahvediyor . Siz olsanız ne yapardınız
Anneniz eşinize takmış zaten, gelmemesine taksa ne olur? işi vardı dersiniz. Siz gidin annenize, ama eşinizi sürüklemeyin.Tek gitsem bu sefer de onun gelmemesine takacak zaten her şeyine takıyor sürekli . Valla napacagimi bilemiyorum kafamda hep bu var