Bayramda çiçek alsam olur mu?

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.757
36.221
798
Kızlar annemlere de kayınvalidemlere de bayramlarda çikolata alıp götürüyorduk. Ama artık çok klasikleşti her bayram her bayram ve farklı bir sey olsun bu bayram istedim.
Annemlere baklava, lokum vs gibi şeyler götürebilirim ama görümcem çölyak hastası oldugu için o yiyemiyor baklavadır kuru pastadır falan.
Kayınvalidem normalde çiçek alınmasını çok sever ama bayram için abes mi olur sizce? Abes olacaksa başka ne alabilirim/götürebilirim? Yoksa gene çikolataya talim mi?

çiçek alınabilir
bizde her bayram çikolata filan alıyorduk bu bayram bende değişiklik yapmak istiyorum acıkcası
ama çiçek hiç aklıma gelmemişti
ikisinede market alısverısı yapmayı dusunuyordum :)

çiçek alınabilir
bizde her bayram çikolata filan alıyorduk bu bayram bende değişiklik yapmak istiyorum acıkcası
ama çiçek hiç aklıma gelmemişti
ikisinede market alısverısı yapmayı dusunuyordum :)

Market alışverişi de benim aklıma gelmezdi:) Malesef bundan hoşlanmaz kayınvalidem. Anneler gününde, doğum gününde falan illaki ona özel bir sey alınmasını ister. Ev hediyesi alırsan burun kıvırır öyle bir kadın.

Cicek guzel bence.
Gelen misafirlere gelin kizim almis der gogsunu gere gere.
Kendi annemden biliyorum

Çiçek olur tabii neden olmasın? Benim de kayınvalidem şeker hastası biz de ona ya çok sevdiği kolonyalardan ya da çiçek alırız. İyi bayramlar şimdiden

Ayy ne bileyim. Hani çiçek kişiye özel alınır gibi ya. Kayınpederime ayıp olur mu diye düşündüm, sadece kayınvalidemi düşünmüşüm gibi olmasın diye

Ayy ne bileyim. Hani çiçek kişiye özel alınır gibi ya. Kayınpederime ayıp olur mu diye düşündüm, sadece kayınvalidemi düşünmüşüm gibi olmasın diye

Yok yok olmaz bir de kolonya alın olmadı kp' e :))

bende geçen bayram bluz almıştım giymişti hoşuna gitmişti çiçekte güzel bi fikir

benımde kayınvalıdem hoslanmaz esasen
ona cıcek alabılırım ama annemlere babamın kullandıgı bulmakta zorlandıkları lıght sarkuterı urunlerı alabılırım en azından ıhtıyaclarını gormus oluruz dıye dusundum aılemın hosna gıder
ama dusunuyorum ne kadar okuzum hıc cıcek aklıma gelmemıstı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…