Kızlar annemlere de kayınvalidemlere de bayramlarda çikolata alıp götürüyorduk. Ama artık çok klasikleşti her bayram her bayram ve farklı bir sey olsun bu bayram istedim.
Annemlere baklava, lokum vs gibi şeyler götürebilirim ama görümcem çölyak hastası oldugu için o yiyemiyor baklavadır kuru pastadır falan.
Kayınvalidem normalde çiçek alınmasını çok sever ama bayram için abes mi olur sizce? Abes olacaksa başka ne alabilirim/götürebilirim? Yoksa gene çikolataya talim mi?
bence çok hoş bir düşünce. hiç de abes olmaz. özellikle görümceniz için güzel bir jest olur. ayrıca hem görümcenize hem de kv ize alırsanız daha iyi olur. hastalık kısmına değinmemiş olursunuz.
bence çok hoş bir düşünce. hiç de abes olmaz. özellikle görümceniz için güzel bir jest olur. ayrıca hem görümcenize hem de kv ize alırsanız daha iyi olur. hastalık kısmına değinmemiş olursunuz.
Görümcem 16 yasında, ona çiçek almak tuhaf kaçar sanırım Güzel bir çiçek yaptırıp üzerine de aileyi vurgulayan bir bayram mesajı yazarsam yeterli olur inşallah
Görümcem 16 yasında, ona çiçek almak tuhaf kaçar sanırım Güzel bir çiçek yaptırıp üzerine de aileyi vurgulayan bir bayram mesajı yazarsam yeterli olur inşallah
aa ben ayrı gideceksiniz sandımm :)) evet daha çok küçükmüş. olmazmış.
o zaman yeniden yazıyorum, çiçek fikri harika :)
yeterli olur kesinlikle. tepkilerine göre de bir dahaki bayramda neyin daha iyi karşılandığını bilmiş olursunuz.