bayramda eşimle kayınvalideme gitmek istemiyorum..

emily456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
707
54
53
İzmir
slm kızlar..benim eşim üç aydır yurtdışında işi gereği 1 hafta sonra dönüyor..haliyle epey özledim onu..yalnız ailesiyle küsüm..annesi sinir hastası..neler yaptı neler..eşimi benden ayırmak istiyor en son bırak bunu başka kız bulayım sana oğlum diye yalvar yakar olunca ailemi de aşalayınca ki benim ailem her anlamda onlara fark atar görgüsüyle herseyiyle..)artık görüşmeme kararı aldım..yalnız bayram var malıum önümüzde eşim artık barış dedi bugün..bayramda ne yapıcağımızı sormuştum bana seni de götürücem bu böyle olmaz barışın dedi..barışmamaya kararlıyımda canım sıkıldı yani bu kadar ayrıydık bayramda da ayrımı kalıcaz..millet bayramlaşırken eşim ailesiyle demek dokunacak bana..o da beni zorlamak için götürürüm seni de ayrı mı kalcaz olmaz diyor..ne napıcam kızlar bi akıl verin..ama asla barışşma gibi bi düşüncem yok..zaten kadında suçlu olduğu halde hiç geri adım atmadı..barışılıcak bi durum değil yani

Bence git, bayramdan sonra devam edersin küslüğe
Şimdi eşinle de tatsızlık çıkmasın bayram günü.

zor bir durum. ama buda bayram sonuçta bence eşinizden ayrı kalmayıp gidin sinir hastasıymış zaten. ne söyleyip yaptığını bilmiyor demekki. mesafeli durun anlasın kızgın olduğunuzu gitmeseniz eşinle aranız tatsızlaşır bence.

bence de git eşinin gönlü olsun,onla sorun yaşama enazından dönünce yine küs kal..

cnm altınlarımı falan bile istedi bu kadın ya evimizi basıp öyle manyak ki..kocasının peşinden bıçakla koşturmuş bi kadın ..sence can güvenliğim var mı ..bence yok..üstüme yürüyüp kolumu falan sıktı birde anlatsam saymak la bitmez..
birde istanbula gitcek eşim biz izmirdeyiz...gittiğine göre 4 5 gün kalıcak 3 aydır yurtdışında onları da özledi..ben dayanamam o kadar kalırsak zaten hersey daha kötü olucak bşak bi fikir verin ya herkes git demiş ama beni bi kendi yerinize koyun bu yazdıklarım karşısında gidermiydiniz

cnm eşim bana hakveriyor kızmaz aama onsuz da 1 hafta geçirmek zor geliyor..off birde bayramlarda hep böylemi olucak ayrı gayrı ..düşünmekteyim

yok sorun olcağını sanmam çünkü olaylar yeni eşim bana hak veriyor ama kendince bi umut barışmamızı bekliyo ..sizce beni bıtkaıp bayramda gitmesi tuhaf olmaz mı ..yani eşim yokken yanlız yanlız geçiricem bayramı kırgın hissediyorum..

cnm 1 hafta nasıl soğuk durucam ..hem gidip hem soğukluk yapmak tepki çekmez mi..1 gün den bahsetmiyprum 1 hfta nasıl dayanılır bu kadına
Ama şöyle de olabilir,senin oraya adım atman kayınvalideni yumuşatır aranızdaki buzlar çözülür belki,Öyle olmazsa zaten kırgınlığın devam edeceği için küs kalırsın.ama dediğim gibi düşündüğünden daha iyi de gelişebilir herşey..

yani yapılan herseyi yutup git mi diyorsun..

Bence gitme bayram seyran da biyere kadar yani o kadar edepsizliğe karşı bayram diye gitmek bence saçma . Kadın cidden uçmuş ya . Ne hakla üzerine yürüyebilir kendini ne sanıyormuş o . Bence asla gitme . Eşine de annenin yaptıklarını unutamadığını bir türlü ona karşı yumuşayamadığını ve gitmek istemediğini açıkça söyle ve sen de kendi ailenin yanına git bayram da . Ya da eşin gitsin gelsin sonra birlikte senin ailene gidersiniz en mantıklısı bu .

evt cnm ya öyle affedilesi şeyelr değil yaptıkları..yani akıllanmadığından da yüzde yüz eminim..eşimden ayrı bayram geçireceğime üzülüyorum birde bundan sonra hep böyle mi olucak yani..eşimin beni bırakıp gitmesi doğal mı sizce hani bi iki gün olsa anlarımda 1 hafta kalırım dedi sinr oldum millete ne diycem şimdi sorucaklar benle değil ailesiyle geçiriyor demek zor gelicek....ama 4 aydır görmüyo onları yurtdışındaydıya ..birşeyde diyemiyorum ..sizce yarısını burda yarısını ordamı geçirse bayramın..en azından bunu söylerim

Bence de git canim git ki kendisi utansin ben neler yaptim ama hala geliyo kiz desin tabi bu vicdan varsa der ayrica sana bisey yapicak hali yok tek kalma olsun bitsin onunla

Bence de git canim git ki kendisi utansin ben neler yaptim ama hala geliyo kiz desin tabi bu vicdan varsa der ayrica sana bisey yapicak hali yok tek kalma olsun bitsin onunla

bende karasızım çünü eşimi iyice dolduracak orda gitmezsem eşimde dolmaya müsaittir zaten..işler karışır ama kadını tanıyanlar gitme sakın diyo bana ..ne yapıcağımı şasırdım eşiminde orda 1 hfat kalıcam diye tutturması sinir ediyor beni..ne gerek varsa..

Bak bence git cunku anlattigin kadin sen gitmezsen kocanida doldurur arkandan gelin gelmedi de der saygisiz vs... Der agzina laf verme bence bir hafta degil de 3 gun kalin mesela esine soyle 1 hafta kalmicaksak gelirim falan de zaten esinde seni anliyomus cok zorlamaz gibime geliyo tabi karar senin

valla cnm cok zor bi durum ama eşinin annesi sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz :) ee eşinde annesinden vazgeçmeyeceğine göre yalnız gönderme sakın onu sende git şimdi yalnız giderse dhada doldurur kimbilir sana karsı ee kocalarda anasının sözünden cok çıkmazlar kıymetlileri sonuçta arkandan konşturmamak için git eşinin hatrına katlan derim bn sonrasında içinin rahat etmesi için

off şu üçüncü kişiler onlar yüzünden düzenini bile kuramıyor insan bide şu kurallar yok annem yok büyüğüm ee tamam annen de bide yaptıklarına bak

evt cnm çok zor gelicek ama gitmek ama 1 hafta da eşimi acayip doldurur eminim..zaten çapkın bi kardeşi var ordan oraya sürükler diye korkuyorum eşimi..dullarla falan geziyo düşünün..off çok kararsızım ne yapıcam..ama burnumdan gelir gidişim ..birde ailemde gtime diyor.tek gitsin diyorlar..

cnm aynı şeyelri yine yapar bu kadın..kendimi orda savunmasız hissediyorum birde..korkuyorum kadının delilklerinin sınırı yok..duvarları yumruklayan bi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…