evet ya bir hafta da kalınmaz yani.. ortak paydada buluşun bence, onun özgüveni değil de sen eşin olmadan bir hafta geçirebileceksen, içine sinecekse bırak gitsin. ama çok özledim yanından ayrılamam diyorsan bir haftayı bir ya da birkaç güne düşürürsünüz sen de birazcık dişini sıkarsın olmaz mı
gitmek istememene hak veriyorum ama sanki yukardaki arkadaşın yaklaşımı doğru gibi.eşinin hatrı için git bu kez ama yalnız kalmamaya çalışın.ilerde başka bir şey olursa ben elimden geleni yapıyorum görüyorsun durumu olmuyor beni zorlama der kestirip atarsın.eşin de üstüne çok gelmez.bu kez gururunu biraz arka plana al diycem ama bir adım at istersen,yine olmazsa eşine karşı vicdanın rahat olur.sonra eşinin dönüşünde aranızda huzursuzluk çıkabilirçocuk yapmamanın sebebini de anlıyorum aslında..
konununu bulandırmak gibi olmasın ama ben de dertliyim kv yüzündenbende de aynı sorun var nişanlı-nikahlıyım (daha düğünüm olmadı ama ayrı şehirlerdeydik yanına gelebilmem için iş sebebiyle erken nikah yaptık)ve ailesinin ağzının içine bakan biriyle birlikte olduğumu yavaş yavaş anlıyorum kayınvalidem olacak kadın o kadar fesatlaştı ki son zamanlarda hep sorun halindeyiz.ben eşimi sevsem de sırf bu kadının nefesi hep ensemizde olacak diye boşanmayı dahi düşünüyorum bir yandan bana da gel annemden özür dile bilmmne demelere başladı sucum yok ama bazen diyorum onun hatrı için gitsem mi ama hiç içimden gelmiyor o kadınn gidip elini öpmek boşanmak da istemiyorum eşimden ama bilmiyorum.ailem katiyen istemiyorum diyor artık.boşan kurtul şundan diyorlar.ama bir yandan alışkanlık sevgi hayaller düğünüm bu eylülde olacaktı bu kavgalardan 1 yıl ertelendi bu arada.bu bir yılda sırf bu kadın yüzünden aynı eve giremeden boşanabilirzi bile
sağol emily desteğin için..her an her yeni dakika yeni bir şey çıkıyor.nişanlımda saflık biraz da ortalığı idare edemedi.herkes böyle diyor biliyor musun olmaz bu iş diye..bu bir yılda tanımaya çalışacağım birbirimizi seviyoruz ama devam edersen bunlar iyi günlerin tabirlerini annem teyzem herkes söylüyor.burada arkadaşların yaşadıklarını okuyorum benzer şeyler hep bu sorunların yüzde 90ı şu kayınvalide görümce elti ekseninden çıkıyor.biraz daha sabredicem bu aileye kadının amacına ulaşmasını istemiyorum şuan ama sabrım da taşabilir eve giremeden ayrılabiliriz
sen de inşallah kararını içine sinerek verirsin arkadaşımama kocana nazın geçiyorsa,sonra sorun olmayacağını ya da kısa sürede atlatabileceğinizi düşünüyorsan ilk başta içinden geleni yapıp gelemeyeceğim de tabi..(benimkine nazım geçemiyor maalesef suçu bende görüyor hala hala diretiyor gelip arayı bul ayrılmayalım yoksa bu iş olmaz diye.ya ödün vericem kendimden haftaya gidicem evlerine ya da olmazsa olmaz deyip çekecem resti bigün ama gönlüm elvermiyor işte rest çekmek şuan bana uzak gibi nişanlımın hatrına gidecek gibiyim o kadın bana laf sokup duracak yine ama nişanlımın yanında yapmıyor işte ayrı zamnalarda yapıyor eltimin yanında ya da ayrı olduğumuz bir vakitte nispet yapıyor kesinlikle adam da annem melek gibidir yapmaz öyle şey havasında..inşallah ben iyice çıldırmadan sular durulur şu sıra beni tören yapmadan böyle 10dk lık nikah ile terkederse terapi almam gerekecek kullanılmış gibi hissedicem kendime saygımı kaybedicem eve girmiş olsak bi düzenimiş olmuş olsa tavırlarım daha farklı olabilirdi kv ye ama ben şuan kendimden ödün vermek durumunda gibiyim)çok konuştum kusura bakma:/bu konuda bizim gibi dertli olan arkadaşlara da allah sabır versin gerçekten yaşayınca anladım!
bende nısanlıyım . Ne kaynanamı ne gorumcemı sevmıyorum kayınpederım desen agzı var dılı yok . Ben onlara gıttıgım zaman yokmusum gıbı davranıyorlar su bayram gelsın hıc ıstemıyorum. ama yapacak bırsey yok malesef ben nısanlım sende esın ıcın bazı seylere katanmalıyız . Bence esını sen kendın kandırabılırsın canm . Benım nısanlım hıc annecı bırı degıl cok sukurhatta bayramda dırek sıze gıdelım bıze gıtmesekde olur dıyor ama ben arkamdan laf etsın ıstemıyorum ınsanlık bende kalsın .
benimde kaynana kayınbaba ayrı yani 2 tane kaynanam var.Eşimle bir problemimiz vardı babası bana niye surast yapıyorsun diye kızdı valla seninle alakası yok dedim üstüme yürüdü oğlunun suçu yokmuş. bende bağırdım ben oğlunun ne hallerine katlandım biraz sinirlenmnişsem ne olmuş dedim. ben parasız 4 ay yaşadım diyor benmi aldım paranı dedim. vay efendim ben misafirperver değilmişim, konuşmaktan haberim yokmuş, bencilmişim Eşimde Allah var benim tarafımı tuttu
cnm eşin annci değise sıkıntı yok..git gel madem nasıl olsa çok düşkün değimiş aranızı kolayca bozamaz..ama dikkatli ol ..gözer senin üzerinde olur her açığını kolllarlar..şimdiden böyleyse seninde işin zor ..bu kayınvalideler neden böyle ksıkanç ya..böyle şey göremedim oğulları kendilerinden başka bi kadını sevsin istemiyorlar kuduruyorlar..birde orda nişanlınla çok mutlu gibi gözükme sakın kıskanıp iyice kudurmasın kadın oyna yani biraz ..sonra başını ağrıtır..tecrübeyle sabit...
Aman allah canı cehenneme hepsının . Yarimi cok sevmesem katlanmam hıcbıseyede napım o uzulmesın yeter benım ıcın . Ben gorusmem olur bıter . Bıraraya geldıkmı saygısızlıkta yapmam hala daha aramızı bozcam dıye ugrasırsa nişanlıma devrederım artık . Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah .
evt cnm çok düşündğm bunu..sırf kadın istediklerini yapamasın diye gitsem mi dedim ama bu defaa gururum yerle bir olacak..herşeyi kabullenen bi kadın olucam kocamın gözünde onalrın gözünde..karekterim buna elvermiyor..ve eşim bana açık açık söyledi senin ailen bana bunları yapsa ben gitmez konuşmazdım dedi..ben niye gideyim bunu diyen adamın arkasından.
aynen öyle canım ya..ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gideceksin demişler seviyoruz katanıyoruz bazı şeylere..zaten sevdiğin görüyo gerçekleri zamanla..ama iki tarafada bağlılığı fazlaysa arada kalıyo böyle ..erkek içinde yani zor annesimi karısı mı ..bende bazen eşime kıyamıyorum ama onlar iyice zıvanadan çıktılar hoşgörülcek aynları kalmadı..sende kişiliğinden fazla ödün vermeden politik davran cnm yoksa sıkıntı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?