aynen beynini yıkayacak kesin. bir de kardeşi de falan az değilmiş bu aile toptan mı normal değil, kardeşinin eşini baştan çıkaracağından korktuğuna göre. sadece senin ailen değil sen de uzak durmalısın bunlardan, gitme gitme. kendi başlarını yesinler.
ben olsaydım gitmezdim. sinir hastası olması beni bağlamaz, sonuçta biricik oğluna kötü davranmıyor
demek ki insan kayırıyor
biliyor yani kime nasıl davranacağını.
büyüklük sende falan kalmasın , anlayan biri oldugunu sanmıyorum kariındakinin. sen şimdi gidicen kadın yaptığının doğru oldugunu ve onun her şeyini çektiğini sanacak.
eşinde madem gıdıyor 1-2 gece kalsın dönsün.
senin annen ona öyle yapsa eşin gıder mıydı?
hatalarını gören ve bilen insan bağışlanır
ayrıca kayınvalıden sözünü bile etmemiş, eşin kafasından barıştırmak istiyor.
hiçbir anlamı yok, kadının istemesi lazım.
Bence git eşinin mutluluğu için buna katlan. Kendini ezdirme sende lafını söyle geri hiçbir şey olmamış gibi gülümseyerek sohbet et. Onlar öyle yapıyor lafı sokup hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar. Eğer onlar laf söylediğinde cevap verip sonrasında susarsan eşinin gözünde suçlu olursun ama gülersen eşin bu sefer derki "anne bak kız ne güzel gülüyor, sohbet ediyor haksızlık etmeyin" der
yok cnm zerre kadar bi pişmanlık yok kadında..aksine hala daha huzur nasıl kaçırabilirm diye planlar peşinde..eşim den anlıyorum bunu..1 2 gün kalıcak olsa neysede 1 hafta da nelr olcak kimbilir hepsi birden soğutmaya çalışacak benden ..birde o taraftan baskı var evlendin bizi unuttun diye..kardeşleri falan hep böyle diyomuş annesi etkiliyor adım gibi eminim o da bu yüzden gidip uzun kalıcak sanırım birde yurtdışında ya eşim özledik falan diyolar nazları geçiyo..bak iste kaç gün kalıyorum unutsam gelir kalırmıyım bu kadar dicek aklı sıra ama ben napıcam bu süre zarfında düşünmüyor beyimiz.. sakin olmam lazım nasıl becericem bunu bilmiyorum..ama eşim beni savunur hep yanlarında..tabi ister istemez etkilenecek onlardan içten içe..o hafta nasıl geçicek bi
eşim benim ailemi öçok seviyor..bizimkiler böyle yapsaydı asla konuşmazdı gidip gelmezdi kendisi söyledi zaten bunu bana..ben sormuştum..sizinkiler insan bizimkiler öylemi dedi..aslında herseyin farkında ama ailesi olduğu için bi umut barıştırabilirm düşüncesi var..
evt cnm ya öyle affedilesi şeyelr değil yaptıkları..yani akıllanmadığından da yüzde yüz eminim..eşimden ayrı bayram geçireceğime üzülüyorum birde bundan sonra hep böyle mi olucak yani..eşimin beni bırakıp gitmesi doğal mı sizce hani bi iki gün olsa anlarımda 1 hafta kalırım dedi sinr oldum millete ne diycem şimdi sorucaklar benle değil ailesiyle geçiriyor demek zor gelicek....ama 4 aydır görmüyo onları yurtdışındaydıya ..birşeyde diyemiyorum ..sizce yarısını burda yarısını ordamı geçirse bayramın..en azından bunu söylerim
herkes 'git' demiş ama
ben olsam gitmezdim. çok saçma ama, evli bir erkek 1 hafta ailesinde nasıl kalır?
bence eşin yanlış yapıyoretkılenen bir tipse senin yapabılecegın bişi yok aslında, her şeyden ve herkesten etkilenir.
ama önemli olan eşinin sana olan bağlılığı.
aynen cnm ya bende senin gibi düşünüyorum..burda genel kanı git yönünde olunca şasırdım..gitmemeye kesin kararlıyken bi afalladım yanlış mı yapıyorum diye..ama düşününce ben kaldıramam orda 1 haftayı ve o kadını..daha kötüye gider hersey..eşimin bi hafta diye tutturması acaba beni bezdirmek için mi diyorum..çünkü bugün bana oraya gittiğimde benden 1 hafta ayrı kalmaya dayanabilecek misin dedi..hani dayanamaz gelmek ister gibimi düşünüyo ..annemlede konuştuk bu yargıya vardık..annem o kadar seni bırakıp kalmaz seni de götürmenin yolunu arıyo böyle yaparak dedi..bu konuda taviz vermek istemiyorum çü
nkü düşünsenize bayramlar hep böyle mi geçer ayrı gayrı ben onun ailesi değil miyim..şimdi telefonda olmuyor ama yaptığının normal olmadığını anlatmam lazım gelince ..ama nasıl..
bir şekilde bir yolunu bulup eşine anlatman lazım.
sana bunun baskını yapmaya hakı yok, gitmiyorsun geçerli nedenlerin var.
senden kıymetlı değil ya, istemıyorsun işte
ayrıca durduk yere değil ya, seni canından bezdirmiş kayınvalıde ve doğal olarak sende görmek istemıyorsun.
eşin gelınce uzunca konuş, ne kadar kırıldığını alındığını
şuan çok sinirli olduğunu, kendi kafasından barıştırmaya kalkarsa ileride daha da kötü olacağını, barışmanın tek yolunun bunu kayınvalıdenın istemiş olacagını söyle.
evt cnm bunu yapmayı planlıyorum bende..tartışma çıkacak diye erteledim durdum hep bu konuları..çünkü her seferinde aramız bozuluyo..aslında biliyo eşim ama işine gelmiyo..ben olsam utanırdım onu zorlamaya o kadar şeyden sonra..bu erkekler neden bu kadar bencil anlamıyorum..gelmesini bekleyip bir iki gün sonrada açıcam konuyu..dediğin gibi annenin istemesi lazım hiç bir pişmanlığı yok yaptıkları karşısında sanki gitsem ne olcak derim..barışsak bile değişen hiçbirşey olmayacağından da eminim zaten.uslanmaz o kadın.benim derdim eşimi etkilemeleri..şeytan diyo etkilenirse etkilensin..dünyanın sonumu çeker giderim beni bu kadar üzmeye kimin hakkı var.
annesinin yaptıklarına rağmen hala etkilenecekse
ona yapacak bir şey yok. bu durumda gerçekten senin yapacağın bir şey yok.
aynen dünyanın sonu değil
asla taviz verme, kimsen senden önemli değilsen elinden geleni yapıyorsun
kayınvalideni görmek istemeyeşinin nedeni, yaptıklarını kabullenememen
iki yüzlü olmadığın, gururlu olduğun için kimse seni suçlayamaz.
bence git ama mesafelı davran.. bır de böyle bır kadın yuzunden esınle aranı acmak senın acından kötü olur. sonucta o onun annesı atsan atılmaz satsan satılmaz.. esını doldurmaya baslayacaktır eger gıtmezsen. döndukten sonrada mesafenı sürdürmeye devam edersın bence en mantıklı bu gözüküyor senın acından canm
cnm altınlarımı falan bile istedi bu kadın ya evimizi basıp öyle manyak ki..kocasının peşinden bıçakla koşturmuş bi kadın ..sence can güvenliğim var mı ..bence yok..üstüme yürüyüp kolumu falan sıktı birde anlatsam saymak la bitmez..
birde istanbula gitcek eşim biz izmirdeyiz...gittiğine göre 4 5 gün kalıcak 3 aydır yurtdışında onları da özledi..ben dayanamam o kadar kalırsak zaten hersey daha kötü olucak bşak bi fikir verin ya herkes git demiş ama beni bi kendi yerinize koyun bu yazdıklarım karşısında gidermiydiniz
kolunu mu sıktı? hangi cüretle yaptı bunuönceki süreci bilmiyorum fakat ciddi bir tedavi görmeli kayınvaliden. neyse sonuna kadar haklısın canım, yine de eşinle gidip bir saat filan kalabilirsiniz.. maksat eşin mutlu olsun.
cnm 1 saat için burdan kalkıp istanbula gidersem kendini iyice birşey sanacak kadın..ben izmirdeyim..eşim orda 1 hafta kalıcam diyor gelmem için ısrar ediyor bensiz 1 hafta kalabilcen mi dedi ..özgüvene bak yani ben onsuz kalamam o bensiz kalabilirama..yan beni bezdirmek için diyor yada saçmalıyor yani 1 hafta orda ne yapacaksa..1 hafta da orda aynı o kadın gibi deli olurum ben..allah korusun
bence git ama mesafelı davran.. bır de böyle bır kadın yuzunden esınle aranı acmak senın acından kötü olur. sonucta o onun annesı atsan atılmaz satsan satılmaz.. esını doldurmaya baslayacaktır eger gıtmezsen. döndukten sonrada mesafenı sürdürmeye devam edersın bence en mantıklı bu gözüküyor senın acından canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?