bayramda gidilen kaynana

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
ufff kızlar yine bayram yine kaynana ziyareti hemde 3 gece uzaktalar diye her bayram ordayız nefret ediyorum gitmekten
gidiyosun bide ilgi alakada yok yemek yapmaz düsünün 5 saat yoldan geliyoruz insna bi börek yapar ama kendince saymıyorum seni diye iste esimde suc anne ben geliyorum oglun geliyo bi börek bi cay yapamıcan mı demesi gerek
ne zaman gitsem esime dolapta sucuk var diyor sanki biz sucuk yemeye geliyoruz evindede 2 bekar oglu bide esi var yeni sen hep ne yemek yapıyosan onu yap dimi

her aksam dısarda yemek yemekten bıktım

bide bizi yatırdıgı oda var damadını yatak odasında yatırır utanmadan öz oglunu cekyatta yatırır

sizin bayram ziyaretleriniz nasıl bazen diyorum keske 1 saat yakınlıkta olsa da 1 saat oturp gelsek

yeni düzüneleme son sayfalarda pesss yanii

Son düzenleme:
ufff kızlar yine bayram yine kaynana ziyareti hemde 3 gece uzaktalar diye her bayram ordayız nefret ediyorum gitmekten
gidiyosun bide ilgi alakada yok yemek yapmaz düsünün 5 saat yoldan geliyoruz insna bi börek yapar ama kendince saymıyorum seni diye iste esimde suc anne ben geliyorum oglun geliyo bi börek bi cay yapamıcan mı demesi gerek
ne zaman gitsem esime dolapta sucuk var diyor sanki biz sucuk yemeye geliyoruz evindede 2 bekar oglu bide esi var yeni sen hep ne yemek yapıyosan onu yap dimi

bide bizi yatırdıgı oda var damadını yatak odasında yatırır utanmadan öz oglunu cekyatta yatırır

sizin bayram ziyaretleriniz nasıl bazen diyorum keske 1 saat yakınlıkta olsa da 1 saat oturp gelsek
Biliyorum cok zor ama 3 gece sadece canim onu dusun. Inan ne ladar yakin olsalar o kadar cok problem yasiyor insan. O yuzden birak uzak olsunlar.

biz 15 dk mesafeedeyiz kv ne isterseo olur bir değişik bir şey de yapmaya çalış bakalım kıyamet kopar annem yalnız evde bizi bekler bütün bayram ona 15 dk gidilir. yavaşta eşime de söyleyip mesafe koymaya başlıyorum ben biz yougunuz bizim de planımız var diye... gerçi şimdi de yazlık faslı çıkarttı ama bakalım. bence siz de 3 gün değil de 2 gün gidin bayram diye el öpüp dönün ....

Bayram ziyaretinde geldiğiniz için bi sevinme hazırlık filan yoksa kv zaten oda pek hevesli değilmiş 1günü sonra çıkın gelin bekli aklı başına geiır belki bayramlaşmak ıstediginiz başka insanlarda vardır?

3 gun kalmak zorunda degilsiniz ki 1 gece kalin donun. Esiniz ne dusunuyo peki bu konuda sizinle ayni fikirde mi. Onunla konusmayi da deneyebilirsiniz

bir sey daha diyeyim esini 3 gun icin uzme bence hem bazi seyleri zamana birak canim taslar zamanla yerine oturur esinde bazi seyleri anlar zamanla

3 gun kalmak zorunda degilsiniz ki 1 gece kalin donun. Esiniz ne dusunuyo peki bu konuda sizinle ayni fikirde mi. Onunla konusmayi da deneyebilirsiniz
esim ailesini görsün diye 3 gün kalıyoruz zaten ayrıca esim görüyo annesinin ona saygı duymayıp yemek hazırlamadıgo olsun ben sana merkezde yediririm geliriz diye is o degil ki diyorum milleetin kaynanaları ne sofra kuruyor bizimki dolpata yumurta var yapın diyor

benim ailem yanımda hep görüsüyoruz isin kötüsü benim babamda esimde diyo sen nasıl evlatsın git bababan afireden git diye bagrıyor baba dedigin kızım ne isterse onu yap hatta tatile git der ii

esimin izninde oraya gidicem diyor 1 hafta essek gibi calıistırcaklar köy isinde bizimkide bilen bilir esim saf temiz kalplı gık demez 16 saat calıstırırlar ac susuz

Bu bayram zaten 3 gün. 3 gun de esinizin ailesinde kalmak haksizlik degil mi?
malesef kurbandada gidicez yaz tatili 1 hafta gidicez kıs 1 hafta gidicez aralardada esim 2 günlügünede olsa gider bide kaynanam 13 yasında esimi büyük sehire bırakıp geldi senede bi ev temizler giderdi ama esim iste ailem diye susuyor

Amanin duygunuz mu kizlar limoncu disarida yemek yemekten bikmis ya la :KK66:

Canim ozlettin kendini nerelerdeydin?
Bosver sen de kvye uc gununu birden ayirma gidin yapin ziyareti donun gelin evinize ikinci gun sabahi

Ben 1 saat yakın olup sık sık gitmektense yılda iki kere gidip 3 gün çekmeyi tercih ederim açıkçası.
Durmayın evde genelde gezin, dışarıda geçirin o vakitleri.
İnsan gelini için yapmasa bile oğlu için yemek yapar evet, yemeklerimi özlemiştir falan diye düşünerek.
Tuhafmış o biraz.

bizimki 2 saat yakinlikta, tatilde 10 gun benim ailemleyiz 5 gun tatildeyiz( gercek manada ) 15 gun kvalidemlerdeyiz :)) sanirim haline sukretmek istersin:))

ayyy benm eşimi tarif etmişsinn ve senin anlattığın kaynana benimkinin yanında 0 kalır.
Benimkileri sayayım ;

- Düğün zamanı bilezik sayısının pazarlığını benle yapmaya çalıştı ailemle yapmak istemedi beni ikna etmeye çalıştı.
- Mobilya aldığımızda çok pahalı dedi iptal etceksin dedi hatta bütün komşularını konuşturdu vazgeçirmek için ( salon+yemek takımı :9.500 ) Başka bişey almadı evime.

- Düğünde gelinlikle beni görünce saçın hiç güzel olmamış dedi.
- Düğünün ertesi günü otel dönüşü el öpmeye gittik dışarda komşularla oturuyordu arabadan indiğimiz gibi eşime sen dün hiç bi işe yaramadın hiç koşturmadın hep kuaförlerdeydin zaten hiç işe yaramıyorsun dedi (düğün gününü kasdediyor ) !
- Devlet hastanesinde iş imkanı çıktı oraya gidip çalışcakmışım diye kavga etti benle.
- Evde kuran okuttum sadece benim tarafım geldi eşimşn tarafı burda olmadığından,kaynanam bendeydi ve masa altında bi yere çarptığından masada hasar vardı büyü yapılmış gibi dedi geçende gelenler yapmıştır dedi.
- Bizi kendi illerine taşıtmak için ellerinden geleni yapıyor, en son işimizi bile ayarlamış ben arçelikte çalışcakmışım.
- Hangi yorganı kullanıyorum diye kontrol etti anneminkini mi onunki ni mi
- Dolaplarım çamaşırlarımı karıştırıyor ben yokken onun aldıklarını giyiyor muyum diye bakmaya.
- Kirli sepetimi alır boşaltır yıkar özelim var bırak desem bile.
- Ben farkında olmadan yırtık patik vermişim ama sandıktan çıkardım küçük bi ilmik hatası varmış bana demedi oğluna kötülemiş.
- Takılarımız bilezik harici alındı. Borçmuş.
- Ramazanda evin ahalisinin ve eşimin filtresini vermiş beni ayırdı parası yetmemiş
- Eşimin eski kız arkadaşını anlatır durur naptıklarını felan, kızın fiziği çok güzelmiş söyler hep (ben topluyum biraz)
+ senin kaynanan gibi hiç bişey hazırlamaz ben hazırlamak zorunda kalırım. Büyük kavgalar yaşadık küslük var aramızda ve gelgelelim ben bayramdan sonra eşimle 8 gün oradayımm ben napim :KK14::KK14:

neden 3 gün bilmiyorum da neden dışarda yiyorsunuz yapıverin bir yemek yiyin işte beraber madem dışarda yemekten sıkıldınız :110:

esim ailesini görsün diye 3 gün kalıyoruz zaten ayrıca esim görüyo annesinin ona saygı duymayıp yemek hazırlamadıgo olsun ben sana merkezde yediririm geliriz diye is o degil ki diyorum milleetin kaynanaları ne sofra kuruyor bizimki dolpata yumurta var yapın diyor

benim ailem yanımda hep görüsüyoruz isin kötüsü benim babamda esimde diyo sen nasıl evlatsın git bababan afireden git diye bagrıyor baba dedigin kızım ne isterse onu yap hatta tatile git der ii

esimin izninde oraya gidicem diyor 1 hafta essek gibi calıistırcaklar köy isinde bizimkide bilen bilir esim saf temiz kalplı gık demez 16 saat calıstırırlar ac susuz

Amanin duygunuz mu kizlar limoncu disarida yemek yemekten bikmis ya la :KK66:

Canim ozlettin kendini nerelerdeydin?
Bosver sen de kvye uc gununu birden ayirma gidin yapin ziyareti donun gelin evinize ikinci gun sabahi

limoncu hakikaten milletin karıları da kocalarına ne sofralar kuruyor sende o da yok söylediğin kadarıyla :KK28:

seninki gene iyiymiş yaw, benimkinin kocası yok yatakodasında kimse yatmıyor yine de bize teklif etmez, ilk başka şehirde yaşamaya başyaıp geldiğimizde bana tahta üstü döşekte yatmamı önermişti, oğluna da kıymetli ya oğlu çekyat önermişti, ben burda uyuyamam dedim eşimle yatakları değiştik:KK53::KK53::KK53:
ben bebeğimle çekyatta yatmıştı ona sorsan çok konforlu
yemek konusuna gelince o ilginçmiş, bayramda gelene gidene de ikram yapmıyo demekki

X